Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Ъпдейт за Miss Baby Roll след почти 8 часа носене - не се размаза, не се рони, но върховете на миглите станах кофти. И.... няма сваляне това чудо, още имам сигурно след 15 мин. борба Close

# 391
  • Бургас
С двуфазната мицеларна вода на Гарние се сваля сравнително лесно.Но наистина малко повече време трябва за свалянето и.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 07:08 от mariqivanova799

# 392
Момичета, днес се заглвдах в спрея за обем на Bales, този с аромат на кокос. Имате ли мнение? И също така не ми стана точно как се използва  newsm78

# 393
Lash Paradise струва ли си 20-те лева? Че я хвалят, хвалят я, но имам няколко спирали, които си чакат ред, и и се чудя да я купя ли и нея, като е на промоция сега? Наистина ли прави миглите уау? И между другото, от спиралите в ДМ съм много доволна от ето тази на Мис Спорти - струва 6 лева и прави иначе дребните ми мигли много дълги и обемни. Четката й доста прилича на тази на Lash paradise.

# 394
Момичета, някоя от вас да ползва за измиване гъба конджак (или konjac) и дa има дългосрочни наблюдения от въздействието ѝ? Ползвам я от около две седмици всеки ден и забелязвам благотворна промяна в кожата си. Но от около 10 дни ползвам и новия нощен крем на Nivea, които се оказа страхотен, та покрай двете нови неща, не мога да преценя дали едното, другото или комбинацията от двете дава добри резултати? Thinking

# 395
Момичета, някоя от вас да ползва за измиване гъба конджак (или konjac) и дa има дългосрочни наблюдения от въздействието ѝ? Ползвам я от около две седмици всеки ден и забелязвам благотворна промяна в кожата си. Но от около 10 дни ползвам и новия нощен крем на Nivea, които се оказа страхотен, та покрай двете нови неща, не мога да преценя дали едното, другото или комбинацията от двете дава добри резултати? Thinking

В какво се изразява промяната? Аз съм ползвала такава гъба няколко месеца, но промяна не видях, нито положителна, нито отрицателна.

# 396
Ами свежа кожа, видимо живнала като след маска, отпочинала на вид и с по-бистър тен.

# 397
Аз я ползвам. Взех тази на Екотуулс. За мен промяна в кожата няма. Очаквах едва ли не ексфолиране и подобрение на тена, но нищо такова не се случи.

# 398
Ох, ами всъщност имах предвид Lash Paradise на Лореал, ще редактирам.
Повлияна от мненията за тази спирала, реших да я пробва и аз  Laughing
По принцип ползвам Telescopic серията на Лореал и с малко страх пристъпих към тази, но се оказа наистина много приятна. Не слепва, не се рони и размазва и главното сваля се лесно без да е прекалено мазна.
аз си свалям по малко странен начин спиралата преди да си измия лицето и някои по-мазни консистенции се свалят турдно.

# 399
  • София
Maeve, благодаря ти за Ензо-то  Hug Моят номер го няма, иначе прегледах преди да пиша. Sad

Есмералде, да, знам я новата палитра. Заради нея са изтеглили старата двойка, но 25 лв не ми се дават. Ако ще давам повече пари за контури, предпочитам други марки за малко повече пари, но като ще е, да е.

elle.n , тази петичка, която си ми показала, има ли я налична все още? Бих я опитала, компактна е.  Hug Благодаря ти.

Чудя се на Никс или Аура? Какви са ви впечатленията от техните контуриращи палитри? Знам, хвалени са, но ми се иска и вашето мнение.
То само и контурите ми липсват в палитра вече, ама айде  Laughing

# 400
# 401
  • Пловдив
Да ви кажа,  тази четка НЕ става за нищо Confused

Оплаках се Simple Smile

# 402
Да ви споделя за сухия шампоан на Batiste. Не можах да се възползвам от промоцията на Дм, където все още са намалени на 5лв. и някакви стотинки, защото исках да си взема за обем, а нямаше. Затова си взех от Елитис за 8лв. и стотинки. Вече направих пробата и съм доволна, не ми остави бяло, разнесох го лесно само с пръсти, не усетих сплъстяване и видимо ми освежи косата, издържа така близо 7 часа преди да видя отново омазняването.
Благодаря на всички за споделените мнения относно сухите шампоани, добри отзиви има и за Aussie - може и него да пробвам след този.

# 403
  • Пловдив
И аз взех,ама синият...в момента са намалени в Лили,без показаният за обем.Аз също пробвах сутринта,ама нещо...очаквах повече като резултат...може още да не съм се научила как да го ползвам  Blush

# 404
  • Пловдив

От гъбката благотворна промяна върху кожата си не видях и сега я
ползвам за измиване на маски.
Благотворната промяна на лицето ти сигурно е от крема.
Ще взема и аз да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт