Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
По препоръки в темата купих маската за коса с маслини на Гарние. Чудесно ми се отразява, много съм доволна Two Hearts
Някоя от другите им видове представя ли се на същото ниво?

Освен маската с маслини, имам и маската с мед, но с маслини е много по-добра.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 21:11 от marzeliva

# 496
  • София
Аз пробвах тази с маслини, с мед и с авокадото. Като сила на подхранване ги подреждам така в низходящ ред.
- с авокадо
- с маслини
- с мед

# 497
  • на последния етаж
Моля да ми препоръчате дегримьор за очи - вече ползвам втора опаковка от мицеларния гел на Лореал и ми се иска да разнообразя. Simple Smile

# 498
  • Пловдив
На менза очи ми харесва двуфазния дегримьор на
Нивеа.

# 499
Ползвам тези два продукта и съм много доволна.
Мицеларен гел за чувствителни очи L'Oreal и Подхранващ лосион за почистване на грим Avon.

# 500
Аз съм доволна от новата мицеларна вода на Гарниер със зелената капачка. Май се води за чувствителна кожа.

# 501
  • В къЩи.
И аз харесвам много лосиона на Ейвън. Peace Ползвам не знам коя по ред опаковка.
С мицеларна вода не мога да сваля добре грима от очите.Голямо търкане пада...

# 502
+1 за мицеларната вода на Гарниер - зелената, много съм доволна от нея, без много търкане ми маха очната линия.

# 503
Не съм сигурна, че тук е мястото, но все пак искам да похваля лаковете за нокти на Trend It Up (новата марка на ДМ). По-точно тези, които се водят Double volume & Shine.
Изкара ми седмица и половина, единствено на 2-3 пръста имаше леко обелване. Четката много ми хареса, засъхва сравнително бързо. Не седи на черти, нито "мехурчета". Съжалявам, че не го снимах.
Днес се лакирах с този на Trend It Up на който пише №1. Четката е по-смотана, но не се омазах и много ми хареса резултата. Този цвят, с който се лакирах го имам на 2-3 марки и винаги седи едно тебиширено, на черти и рядко изкарва повече от ден-два. Сега ще тествам този колко ще изкара.

# 504
  • София
Аз пък много харесах моливите за устни на  Trend it up , специално матовите автоматични. Макар че свърши май доста бързо, но като продукт много ми хареса !

# 505
И аз много харесвам моливите за устни. Имам два и ги нося самостоятелно като матово червило. Yellow Heart

# 506
  • Бургас
Аз съм доволна от новата мицеларна вода на Гарниер със зелената капачка. Май се води за чувствителна кожа.
И аз и то много доволна,за комбинирана и чувствителна кожа е.

# 507
Като казахте моливи, минавам да ви пусна една муха.
Моливът на Есенс от този пост: http://adjustingbeauty.blogspot.de/2017/10/review-essence-longla … g-eye-pencil.html

Е ако не на 100%, то на 90% двойник на Alkaline - единият от двата молива към палитрата Urban Decay Naked Heat.
На снимка си личи, че не е толкова smooth, но определено ще проработи. Аз ще го опитам в основата на миглите да го размажа лекичко.

# 508
  • София
Виждали ли сте някъде мaски за ходила, тип чорап?

# 509
Използвате ли някаква грижа за бюста и деколтето? Досега ползвах лосиона на Палмърс, хубав е, но не понасям какаовия му аромат и искам нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт