Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Значи да не му мисля много много и да не се охарчвам много много Innocent

Благодаря на включилите се!

# 331
  • Австрия
Впечатлих се от коментари за олиото-дегримьор на Балеа. Миналата година не е било налично у нас. Сега някой виждал ли го е в ДМ?

Много го харесвам! По едно време изчезна от дрогериите и бях нещастна много  Confused Като го видях отново в наличност, от радост си купих десетина броя   Mr. Green
Имам суха кожа, ползвам фдт, водоустойчива спирала - олиото върши чудесна работа.

# 332
  • Стара Загора
Не съм съгласна че няма разлика. Доста са ми минали през ръцете и тези с естествен косъм или таклонов (наелон буквално), изобщо не ми харесват. Едните боцкат и разпрашват фините пудри, вторите пък не нанасят добре и само галят кожата. Разбира се, има и изключения. За мен идеална и единствената, която ползвам почти всеки ден откакто имам, е тази на Екотуулс от един комплект. Получих я от размяна тук и просто се родих с нея. Вече години наред не я сменям. Нищо че имам поне още 5, вкл. и на РТ.

Мека е, с точната големина и нанася пудра без да я набива в порите, но в същото време перфектно запечатва фдт.
Май е от този сет https://safo-bg.info/bg/makeup-brushes/268--ecotools-1206.html

Другата ми любима, е тази на Elf. За колежка бях поръчала реплика от ali-то и не беше различима от моята...

Променила се е малко колекцията ми, но съм писала за някои четки за пудра. И потвърждавам казаното от Мария за тази на Аура - не става, не си давайте парите.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2016/06/blog-post.html

Вижте дали Ревлон, Севънтийн и Импала нямат нещо по-свястно. Oriflame, Avon предлагат също, обаче не гарантирам дали са добри.
https://bg.oriflame.com/products/product?code=24150

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 18:06 от iv4enceto_91

# 333
Да, сега, като Ивченцето спомена Импала, се подсетих, че техните четки и за пудра, и за очи хич не ги харесвам. Тези на Есенс за пудра и руж също не стават. Но пък която и да е четка от комплект на Екотулс да вземеш, няма да съжаляваш. На същото мнение съм и за тези на Real techniques.

# 334
Катрис са показали някаква палитра, която май е нова. Погледнах ревютата в нета, обаче, нещо много светли и еднакви ми се виждат повечето от цветовете  Rolling Eyes

# 335
Да, сега, като Ивченцето спомена Импала, се подсетих, че техните четки и за пудра, и за очи хич не ги харесвам. Тези на Есенс за пудра и руж също не стават.
На Импала четките ми бодат, но пък тази на Essence ми е любима за руж!

# 336
Имате ли впечатления от моливите за очи на Trend it up. Имам силиконов на Импала, в телесен цвят.
Или на голдън роуз? Искам да разнообразя.

За какво ги ползваш в телесен цвят?
Благодаря

# 337
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми добър коректор за под очите?

# 338
  • София
В съседната тема скоро препоръчах четката за пудра на Екотулс, просто е прекрасна, друго няма какво да се обяснявам.

# 339
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър изсветлител за коса? Искам да се боядисам лешников цвят, но боята не хваща на моята естествено тъмнокестенява коса. Боядисах се днес о Олиа цвят тъмнорус, нищо не хвана, ама нищо ... Та така, ако може да ми препоръчате някакъв блондор,който не е много увреждащ за косата и още някакъв препарат, който да маха оранжевите оттенъци, не съм сигурна как се казва точно. Ще съм много благодарна.

# 340
Моят съвет е, ако сменяш генерално цвета да го правиш при фризьор. Когато постигнеш желания цвят можеш да боядисваш само корена в къщи. На мен Олиа - та ми изсветлява косата с 2 - 3 тона, моята също е тъмно кестенява, но всичко е супер индивидуално.

# 341
Не искам нещо кардиално, просто 2-3 нюанса по-светло от естествения ми цвят. Може би трябваше да се боядиша с най-светло русата боя, но ме хвана страх да не изляза оранжева. Grinning

При фризьор не ми се ходи, така кофти са ме боядисвали преди години, пък и ми изпържиха косата страшно ...

# 342
С основание те е страх от оранжевото. Аз, както казах, съм тъмно кестенява, боядисвах се със 7 - ца на Олиа и се получаваше хубав светло кестеняв цвят. Реших да изсветля с 8 - ца и започна да оранжевее.

# 343
  • София
Можеш да пробваш да изсветлиш с Деколор.

# 344
Момичета,много благодаря за прекрасните предложения за сет контуриращи четки! Hands Clap
Конкретно питах за четка за кремообразен хайлайтър понеже се излъгах да си взема новия такъв на Revlon insta fix highlighter stick
Скрит текст:
. На ръката ми,а и на суочове в интернет стои страхотно,но цвета,които аз си избрах Pink Light не успява да ме впечатли досега,а дори ме разочарова. Ако го нанеса с четка веднага ми подчертава белите мъхчета на лицето,а ако разнеса с пръсти се забелязват линии и размазва отдолу фдт, а когато се опитам да коригирам го изтривам напълно. Може би единствено би бил ок за някоя мацка,която не използва фдт.
Другата греда,кото ударих беше Maybelline master contour
Скрит текст:
в цвят Light. Тук обаче разочарованието ми не беше напълно защото по-тъмната част (бронзъра) е супер! Дава прекрасно,нежно и естествено излъчване. Докато по-светлата част е неприложима поне при мен, защото ми идва твърде бяла и дава твърде рязък контраст.

Общи условия

Активация на акаунт