Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Конкретно питах за четка за кремообразен хайлайтър понеже се излъгах да си взема новия такъв на Revlon insta fix highlighter stick
Скрит текст:
. На ръката ми,а и на суочове в интернет стои страхотно,но цвета,които аз си избрах Pink Light не успява да ме впечатли досега,а дори ме разочарова. Ако го нанеса с четка веднага ми подчертава белите мъхчета на лицето,а ако разнеса с пръсти се забелязват линии и размазва отдолу фдт, а когато се опитам да коригирам го изтривам напълно. Може би единствено би бил ок за някоя мацка,която не използва фдт.
Разтъркай си малко на пръста и после го постави на лицето с потупващи движения, не с такива все едно мажеш крем. При мен се получава без да се изтрива фдт отдолу.

# 346
  • София
Имате ли впечатления от моливите за очи на Trend it up. Имам силиконов на Импала, в телесен цвят.
Или на голдън роуз? Искам да разнообразя.

За какво ги ползваш в телесен цвят?
Благодаря

Нанасям във водната линия- за отваряне на окото и свеж поглед.Прочетено в нета, изпробвано, работи при мен.

# 347
  • София
Не искам нещо кардиално, просто 2-3 нюанса по-светло от естествения ми цвят. Може би трябваше да се боядиша с най-светло русата боя, но ме хвана страх да не изляза оранжева. Grinning

При фризьор не ми се ходи, така кофти са ме боядисвали преди години, пък и ми изпържиха косата страшно ...
Есмералда, може ли някаква снимка да приложиш.И аз искам лешников цвят, но по принцип съм с кафяв цвят на косата.Като наближи време за боядисване пък започва да червенее /ненавиждам този цвят на себе си/.
Муми е предложила деколорант-имам го.Ама май пак трябва да опра до калпавата си фризьорка, която освен да стриже, друго не й се отдава по фризьорството.

# 348
Благодаря B.U 2, това е много хитро, защото на мен не ми допада белия молив във водната линия

# 349
  • Sofia
Някъде дали ще има новите червила на L'Oréal Paris x Balmain.
В другите държави вече ги има по дрогериите.

# 350
Момичета, можете ли да ми препоръчате добър изсветлител за коса? Искам да се боядисам лешников цвят, но боята не хваща на моята естествено тъмнокестенява коса. Боядисах се днес о Олиа цвят тъмнорус, нищо не хвана, ама нищо ... Та така, ако може да ми препоръчате някакъв блондор,който не е много увреждащ за косата и още някакъв препарат, който да маха оранжевите оттенъци, не съм сигурна как се казва точно. Ще съм много благодарна.

И моята коса е естествено тъмнокестенява и преди няколко години реших да се правя лешник - сама Simple Smile
Взех среднорус цвят, също поради страх от оранжевеене, но много малко мръдна от моят цвят и на следващото боядисване смело със светлорус нюанс, но гледах да пише silver, защото бях чела/чула, че така не се появявало оранжевото. Ами стана си лешник и ми хареса, но после не знаех как да си го запазя Simple Smile защото след всяко следващо боядисване с този нюанс си ставаше по-светла и затова редувах - ползвах и тъмнорусото за през зимата, стои много добре, особено след лятното русо Simple Smile. Не съм прибягвала до изсветлител, защото след дългите години на кичури, си бях съсипала косата, затова само с боя.
Успех! Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 18:28 от M.K.S.

# 351
Другата греда,кото ударих беше Maybelline master contour
Скрит текст:
в цвят Light. Тук обаче разочарованието ми не беше напълно защото по-тъмната част (бронзъра) е супер! Дава прекрасно,нежно и естествено излъчване. Докато по-светлата част е неприложима поне при мен, защото ми идва твърде бяла и дава твърде рязък контраст.

Имам го този стик - точно light, напълно съм съгласна за тъмната част - супер е, а светлата все си мисля, че аз нещо не мога да я нагодя, но явно и при теб е, както при мен Simple Smile Но аз го отдавам и на летния си тен и изчаквам да пробвам пак, но късно през есента и зимата, и да се разбера и с нея Simple Smile

# 352
B.U. ето това ми е естественият цвят. На него Олиа 713 тъмнорусо въобще не хвана.

# 353
От тези двата ФДТ на Катрис , кой бихте препоръчали , като трайност (за мазна кожа)

# 354
  • София
В момента съм с първия и не съм доволна точно от трайността. По отзиви от тук съм набелязала два:
https://www.superdrug.com/Make-Up/Face/Foundation/L%27Oreal-24H- … ain-35ml/p/401001
или
http://www.ivis.bg/revlon-colorstay-combination-oily-%D1%84%D0%B … %D0%B0-p7606.html
Не съм ги пробвала и нямам лични впечатления.

# 355
Имам ги и двата и Лореала и Ревлона.Релона е по-траен , Лореала някак се плъзга по кожата , как да го обясня , пипнеш се и оставя следи , поне при мен.
И преди съм го казвала , че от Ревлона ми излизат много пъпки за това искам да го сменя ,но вече знам ли с какво  ooooh!

# 356
Момичета, знам че въобще не е това темата в която трябва да задам въпроса си, за което предварително се извинявам на всички, но не мога да намеря нищо по въпроса, който ме интересува....
Та.... знаете ли къде в Сф правят обезкосмяване с конец newsm78

# 357
Момичета, знам че въобще не е това темата в която трябва да задам въпроса си, за което предварително се извинявам на всички, но не мога да намеря нищо по въпроса, който ме интересува....

Ми Гугъл евентуално знае
https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0 … OWbWkA4PvUOOer7AB

# 358
  • Бургас
Здравейте, искам да запитам,в ДМ или Лили дали продават хубава блендираща четка за сенки?
Май се чудих веднъж на Аура,но не взех,голяма ми се видя.
Благодаря предварително!

# 359
Скрит текст:

Ми Гугъл евентуално знае
https://www.google.bg/search?q=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0 … OWbWkA4PvUOOer7AB

Благодаря ти ,но не е това което търся...тук е предимно стара информация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт