Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Това е подфорумът за обезкосмяване – http://www.bg-mamma.com/?board=516

# 361
Здравейте, искам да запитам,в ДМ или Лили дали продават хубава блендираща четка за сенки?
Май се чудих веднъж на Аура,но не взех,голяма ми се видя.
Благодаря предварително!

Продават, да. В Лили ето товя комплектче на Екотулс има супер четка за блендване. Другите четки в комплекта също са супер. Скъсах се да го препоръчвам по темите, но е наистина добро.

# 362
  • Бургас
Те са само двете четки,нали?Как точно се казва комплектът?
Аз имам от години четки на Екотулс,пера ги,със спирт и памук ги почиствам за дезинфекция,тормозя ги ежедневно и изглеждат все едно скоро са купени.Един косъм не им е паднал.Определено са им хубави четките.

Редактирам се-намерих ги в Интернет.Че не са и много скъпи,16 и нещо са,което си е повече от прилично.Ще си ги купя,благодаря.И без това имам само плоски четки и блендирам с четките от палитрите на Аура,които не са лоши за целта,но все пак е друго да имаш хубави четки под ръка.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 23:17 от mariqivanova799

# 363
  • София
А има ли добра четка за фдт (не тип бютиблендър-имам си) от асортимента на Лили и ДМ? Или направо да си поръчвам РТ от предните страници Thinking

# 364
Мария, ако поръчваш от iherb, там са доста по-евтини. Към 9 лв. Eye enhance duo set се казва.

Etoile, не съм пробвала четка за фдт от Лили и ДМ, Екотулс имат, но като че ли не съм я виждала заредена. Само онлайн. Иначе с РТ няма да сбъркаш, техните expert и buffing bush са супер, нанасят фдт много добре.

# 365
  • Бургас
esmeralda23, благодаря.Едва ли ще поръчам онлайн,то с доставката пак толкова идва.
Може би ако човек купува по-голям комплект или няколко броя,тогава е на сметка.
Благодаря за името на сета,ще ходя другата седмица за Nyx в МОЛ а и направо от там ще си ги взема.Тъкмо ще съчетая хубави сенки плюс хубави четки.

# 366
  • Варна
А има ли добра четка за фдт (не тип бютиблендър-имам си) от асортимента на Лили и ДМ? Или направо да си поръчвам РТ от предните страници Thinking

Тези двете имам аз. Предпочитам да нанасям ФДТ с пръсти, което не значи, че четките са лоши.

# 367
Днес минах през Лили и си взех дуо руж на Pretty by Flormar, много ми хареса! Също се замислих, че нямам сенки в зелено и си избрах пак техни. И двете ми харесаха, защото не са напълно матови, защото аз май не харесвам нищо матово като сенки и като руж. Не харесвам и много бляскави, тези ми изглеждат таман като за мен.
Едно матово червило на Trend It Uр matte lipcream 045, но ми се струва, че не е много по-различно като консистенция и качества от матовото на Essence, но ще видим...
И едно лакче, ей така за спорта. Blush
Скрит текст:

# 368
  • Стара Загора
Тази четворка и аз много я гледах, но предвид многото сенки в шкафа пропуснах. Надявам се да не се развалили качеството им. Наподобява зелената петица от предстоящата коледна колекция на Диор. Smiley

Скрит текст:

Имам Comfort Zone на Wet n'wild, която е великолепна. Тя е с повече цветове и в кафявата гама, но са сходни.

Скрит текст:

# 369
Тази четворка и аз много я гледах, но предвид многото сенки в шкафа пропуснах. Надявам се да не се развалили качеството им. Наподобява зелената петица от предстоящата коледна колекция на Диор. Smiley

Скрит текст:
Имаше и цветове, подобни на другата до зелената, много красиви и те, но имам една единичка в такова, като това по средата, даже не знам как се казва този цвят Blush ето тази Silky Touch Pearl Eyeshadows 116 и от отделни палитри мога да сглобя другите цветове, та се отказах, но и те бяха много хубави и подбрани един за друг цветове. В сряда ще ги пробвам и ще видя как се държат. Просто тогава съм на работа и ще ги сложа, мързи ме да се гримирам вкъщи Blush

# 370
  • В къЩи.
Днес минах през Лили и си взех дуо руж на Pretty by Flormar, много ми хареса!

От години ползвам само този руж,в ляво
Скрит текст:

Пробвала съм други,но немога да се възприема с тях. Този ми е перфектен.

п.п. Ако ми предложите друг,може и да пробвам да разнообразя малко. Embarassed Със светла кожа в жълт подтон съм,пъстри очи и светло кестенява коса.

# 371
Аз имам тези два Флормар, но ружовете са ми слабост Blush
Скрит текст:

# 372
Аз съм с този вече година и нещо, не мога да го изразходя. Понеже ми идва леко тъмен, слагам много малко количество и ми е доста икономичен.

Скрит текст:

# 373
Ползвам на Bourjois 03 brun, няколко години и също няма свършване. Simple Smile
Много съм доволна от него, на моя тип кожа - светла с жълт подтон - пасва.

Скрит текст:

# 374
  • София
Да попитам и тук, че в другата тема нямам отговор:
Ползвам боя за мигли и вежди на Делия. От крема имам доста, но привършвам активатора.
Мога ли да купя самостоятелно активатор или да го заместя с нещо подходящо?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт