Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 090
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
забранени са рефералните линкове /вероятно те са били съкратени, за да се остави "чистия" линк и да се махне онова, което носи печалба на конкретен човек/; линкове, които са публикувани с цел да популяризиране даден сайт например - всичко, което по някакъв начин "носи" печалба на конкретния потребител, а не е сложено просто да покаже даден продукт

# 466
Момичета, дайте идея за балсам за устни за доста сухи устни. .
Аз имам много сухи и цепещи се устни, дори лятото, спасява ме балсам Carmex с нар.

# 467

Моите устни са постоянно белещи се и наскоро си купих Eos/по препоръки оттук/ и съм доволна, но го ползвам всеки ден, иначе отново усещам сухота.

# 468

Моите устни са постоянно белещи се и наскоро си купих Eos/по препоръки оттук/ и съм доволна, но го ползвам всеки ден, иначе отново усещам сухота.
Eos и аз ги харесвам Peace Другия, от който съм доволна е този на Биодерма:
Скрит текст:

# 469
Аз съм много доволна от този. Вече 3-та опаковка привършвам. Конкретно този аромат ми е любим, но има голямо разнообразие.
https://www.zoya.bg/Балсам-за-устни-„Candy-Corn“.4826?filters=Crazy-rumors-m209

# 470
Благодаря ви,момичета! До сега съм ползвала Нивеа и Ив Роше. Ще пробвам някое от предложенията ви Simple Smile

# 471
Аз също съм за еос. При постоянно ползване нямам никакви проблеми с него и сякаш придава лек блясък на устните и стават много хубави. Имам около 5,6 и започнах да ползвам розовия преди една година и чак сега е към края си.

# 472
Момичета искам да попитам някоя от вас използвала ли е серията на Алверде със зелена ябълка? Аз се загледах най-вече към ексфолианта за лице , който струваше май около 7 лева. Носа ми остана в магазина толкова хубаво мирише, но дали си заслужават тези продукти?

# 473
Да ползвам ги в момента,заслужава си.

# 474
  • Стара Загора
Аз използвам пяната за лице на Alverde с лайм и ябълка и ми харесва - много нежно почиства и не ми изсушава и опъва кожата. Имам и кремчето от същата серия, но не бих го нарекла матиращ. От доста време не съм го използвала.

# 475
  • Пловдив
Преди време хвалехте една  маска за коса с макадамия. Понеже не намерих нищо с търсачката, някой може ли да ми каже на коя марка е? Ако може и друга маска с масла да ми препоръчате. В момента ползвам на Гарние с маслина, страхотна е, но съм в търсене на друга маска, за да ги редувам.

# 476
Преди време хвалехте една  маска за коса с макадамия. Понеже не намерих нищо с търсачката, някой може ли да ми каже на коя марка е? Ако може и друга маска с масла да ми препоръчате. В момента ползвам на Гарние с маслина, страхотна е, но съм в търсене на друга маска, за да ги редувам.

Сигурно е тази:

# 477
  • Пловдив
Много благодаря, Незнайна!

# 478
  • София
Момичета искам да попитам някоя от вас използвала ли е серията на Алверде със зелена ябълка? Аз се загледах най-вече към ексфолианта за лице , който струваше май около 7 лева. Носа ми остана в магазина толкова хубаво мирише, но дали си заслужават тези продукти?
Аз съм използвала пяната за лице (с ябълка и лайм) и много ми хареса. Не изсушава кожата, измива и освежава много приятно. Мисля, че от всички пяни за лице, които съм ползвала, тази най-много ми харесва.
Ползвала съм и матиращото кремче със зелена ябълка на Алверде - не мога да кажа, че  ми хареса. Много ми опъваше кожата, чувствах я адски суха. Няколко пъти го ползвах като основа преди да нанеса фдт и като че ли имаше добър ефект, но на мен ми беше некомфортен като усещане. След около 5-6 нанасяния спрях да го ползвам, а след около месец и нещо, когато се присетих за него и пак реших да му дам шанс, вече имаше доста неприятна миризма и го изхвърлих.

# 479
  • София
Бихте ли ми препоръчали стягащ и оформящ крем или гел за тяло? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт