Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Виждали ли сте някъде мaски за ходила, тип чорап?
Миналата седмица си взех такава от Римедиум  - на Пюрдерм

# 511
Пробвахте ли новите маски за лице на Balea?

# 512
  • Стара Загора
Днес и аз взех прословутата спирала Paradise Extatic на Loreal. Минах през Фламинго за тоалетни принадлежности и на касата я видях. Беше 17 лв и веднага грабнах една. В Лили и Дм май е по-скъпа, затова старозагорки да се ориентират къмFlamingo. Wink Имаше заредени и новите фдт и пудра на Maybelline за мазна кожа в квадратните опаковки.

# 513
Ивче, ще ми бъде интересно да споделиш мнение за тази спирала. Аз се подлъгах по многото хваления и си взех Miss Baby Roll, ако четеш темата за спиралите, сигурно си разбрала, че се разочаровах доста. Та, ще се радвам да споделиш.
Между другото във Фламинго някои неща са доста по-скъпи... Особено ми е правело впечатление за лаковете за нокти.

# 514

На каква цена са маските?

# 515
И аз чакам мнение за новата парадайс спирала. Сега е намалена и в ДМ за 16,90. Дали наистина е тоооолкова невероятна, колкото я изкарват всички блогърки?

# 516
  • София
В темата за спирали я оплюха, на показаните снимки там седи кофти. Аз лично ще пропусна.

# 517
  • София
За тази говорите, нали – https://remedium.bg/product/137420/loreal-paris-paradise-extatic … tsvyat-black.html

Понеже и аз си търсех спирала и тя ми беше един от вариантите, та се загледах в темата за спиралите, имаше снимки с нея. Тежка, претруфена, слепва...

# 518

На каква цена са маските?
Цената е 1.59

# 519
  • Стара Загора
Еееех, не чета темата за спиралите. Дано не е голямо разочарование, че ще ме е яд. Толкова пари за спирала давам за пръв път. Smile Повече от 12 лв не ми се откъсват от сърцето, но днес въобще не мислих.
Относно цените във Фламинго - лакове не съм купувала и не знам  за тях. Останалите им стоки са с нормални или поне според мен.

# 520
  • Варна
Аз много я харесах спиралата. Направи миглите ми дълги и страшно подредени, не смятам, че станаха тежки и слепени. Гъста е от самото отваряне и предполагам, че няма да се ползва дълго обаче.

# 521
За тази говорите, нали – https://remedium.bg/product/137420/loreal-paris-paradise-extatic … tsvyat-black.html

Понеже и аз си търсех спирала и тя ми беше един от вариантите, та се загледах в темата за спиралите, имаше снимки с нея. Тежка, претруфена, слепва...
Аз просто слагам много 😀 може спокойно да си бъде лека, ежедневна спирала на един пласт..

# 522
  • София
Аз също взех спиралата от ДМ, но имам още от моята любима на Голдън Роуз. Когато я отворя ще дам отзив. Надявам се да става за нещо Grinning

# 523
  • София

Аз просто слагам много 😀 може спокойно да си бъде лека, ежедневна спирала на един пласт..
И аз слагам повече, защото с един пласт не успявам да разделя миглите добре. С Мис Хипи ми се получаваше същото, при нея не успях да постигна този ежедневен вид. Все седеше едно...Neutral Face

Последна редакция: пт, 13 окт 2017, 11:28 от milenaka

# 524
  • Враца
Здравейте,
И аз взех спиралата на Лореал от ДМ, но не останах очарована от нея. Миглите стават добре-придава обем, но след няколко часа започва да се рони

Общи условия

Активация на акаунт