Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 40 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 81 197
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от сайта на Ремедиум, защото нямам време да ида до там, а си харесах едни неща, на много сносни цени?? Как са с доставките?

# 526
Какво те интересува за доставката по - точно? Погледни тук.
https://remedium.bg/delivery.html

# 527
  • Варна
За два дни доставят със Спийди и всичко е добре опаковано.

# 528
  • София, България
За два дни доставят със Спийди и всичко е добре опаковано.

Благодаря за отговорите. Това ме интересуваше, че съм поръчала някои чупливи неща и т.н.

# 529
Момичета, моля препоръчайте ми някъв ексфолиянт за лице. До сега най доволна съм останала от това , но вече почти не се намира. Търся продукт с подобно действие.

# 530
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми някъв ексфолиянт за лице. До сега най доволна съм останала от това
Скрит текст:
, но вече почти не се намира. Търся продукт с подобно действие.

Аз харесвам гел-скраба за лице на Билка.подържам си го постоянно наличен.

Но търся пък добър скраб за тяло, такъв че да замести кесия/ръкавица за баня.

# 531

харесвам този , ароматът също е много хубав, но ако на теб не ти допада има още няколко варианта Simple Smile

# 532
  • на последния етаж
Много любим:

# 533
  • Варна
Достатъчно груб/силен ли е?

# 534
  • на последния етаж
Средно груб, ако мога така да се изразя. За мен - идеално!

# 535
  • София
Аз харесвах захарните ексфолиант и на Рефан, но от доста време карам на домашен ( кафе+ масла).

# 536
  • Варна
Лита мерси 👍

# 537
  • Стара Загора
И аз от много време съм с домашен скраб със захар, кафе и масло.

# 538
То по-добър скраб от версията с кафе,захар и масло ми се струва, че няма. Цапа банята ама не мисля, че има нещо, което да се доближи до това. Хвърлих 50 лева и аз не знам защо за сраб на Колистар е невероятен е, не трябва да чистя след него, мирише божествено и пак домашния е по-добре.

# 539
Здравейте, днес най - накрая дойде ред да изпробвам онази маска за коса на Дав, която толкова се обсъждаше преди време. За пръв път ми се случва след като сложа маска, професионална или не, толкова лесно и бързо да ми се разплете косата. Тъй като съм с къдрава, суха и изрусена коса това обикновено изисква голяма борба, с тази маска стана за секунди. Като аромат и текстура много ми хареса. Тук се коментираше, че е необходимо голямо количество, но аз не забелязах такова нещо, сложих, колкото обикновено, просто тази маска по начало е малка - само 200 мл. Косата ми се оформи добре след нея, изобщо, ако е на промоция, както аз я взех според мен е супер.

Общи условия

Активация на акаунт