пазаруване от remix

 • 12 288
 • 78
 •   1
Отговори
 • Мнения: 6
Здравейте,
искам да попитам дали някой е запознат с пазаруването от remix.bg и по точно дали някой от вас е пращал дрехите си за продажба в сайта, тъй като в страницата им  във facebook видях доста негативни коментари.

# 1
 • Варна
 • Мнения: 42
Здравей,  аз съм пращала дрехи за продажба и съм крайно разочарована.  Критерия за оценка на дрехите е доста странен а процента, който получаваш от продажбата е смешен. Примерно за 9 артикула печалбата ми е има няма 10 лв, получавам от 10 до 20% от продажбата, което се равнява на стотинки. Направо бях бясна като видях, никога няма да повторя.

# 2
 • ☀️София / London🌂
 • Мнения: 3 440
Аз също не съм доволна. Изпратих им 9 бр чисто нови неща все още с етикетите. Нямаше как да не бъдат одобрени за продажба. Ще получа по 10, 20 и за няколко 30%  от продажбата им или около 37 -38 лв общо за всичко.  От моите дрехи те печелят за себе си 146 лв #Cussing out
Много много съжалявам, че им ги изпратих !!!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 13:35 от White tiger

# 3
 • Мнения: 6
Благодаря ви момичета! Предполагам, че зависи и от марката, но явно по добре или да не ги изпращам или да ги подаря на някой Simple SmileSimple Smile

# 4
 • София
 • Мнения: 4 028
А парите кога си ги получавате - когато реализират стоката ли или предварително? И как доказвам, че съм им изпратила нещо - няма опис, няма протокол, няма нищо. Идеята тук според мен е, че трябва да се изпращат неща, които не бих продавала ( поради липса на време) и няма на кого да подаря и със времето по-вероятно бих изхвърлила.
Утре ще им пратя едни неща, да видим как действа системата.

# 5
 • Мнения: 1
Спокойно мога да заявя, че Remix са поредните ментарджии.Изпратих им дрехи на мъжа ми: сако Пиер Карден, дънки Левис, риза Лакосте / нови!/.Предварително заплатих 12 лв. за "премиум бак" с уверението, че ако не съм съгласна с оценката ще ми върнат дрехите.Естесвено бяха оценени за 30-40 лв., от които ще получа 30%, ако се продадат на тези цени.Т.е. има вариант да се продадат за 2-3 лв/цената пада всеки ден с 5%/ и практически да ги "подаря", за което и си платих 12 лв.Когата се обадих да ги върнат отказаха, защото преговорите по цените са приключили.Аз, такива преговори с никого не съм водила !!!Това са едни елементарни мошеници.По-добре подарете дрехите на някой нуждаещ се, отколкото да влизате в далаверата на поредните тарикати в БГ.

# 6
 • Перник
 • Мнения: 300
Тия Ремикс са такива долни измамници.... изпратих им чисто нови панталони- 17 броя, продадоха се, не знам ще ми изплатят ли прихода наистина, но втората чанта, която изпратих със СЪЩИТЕ дрехи, пак чисто нови - около 30 чифтаа.....рециклирани...?!?!?!?

НЕ ОТГОВАРЯЛИ на условията...а как така първите отговориха?
Бясна съм.

# 7
 • София
 • Мнения: 4 028
Аз в крайна сметка съм доволна, до момента 200 лева съм изкарала, очаквам още поне 500!

# 8
 • Перник
 • Мнения: 300
Добре де, обадиха ми се и казаха, че ще ми върнат нещата за моя сметка, както ги помолих. Не ги одобрили, щото били много еднакви. Е, бяха 2 модела, по 2 цвята от всеки и от всеки номер по 1-2, но както и да е. Разбирам.

С неутрални чувства съм, докато не си видя парите и дрехите.

# 9
 • Мнения: 83
Добре де, обадиха ми се и казаха, че ще ми върнат нещата за моя сметка, както ги помолих. Не ги одобрили, щото били много еднакви. Е, бяха 2 модела, по 2 цвята от всеки и от всеки номер по 1-2, но както и да е. Разбирам.

С неутрални чувства съм, докато не си видя парите и дрехите.
Здравейте, как се споразумяхте да ви върнат дрехите? Използвахте ли премиум услугата или се уговорихте по телефона след вашето възражение? В същата ситуация съм и недоувявам по какъв критерии оценяват изпратените им вещи. Не съм съгласна с решението им, да рециклират чанти и ръкавици от естествена кожа, някои от тях чисто нови. Даже се съмнявам, че ги рециклират. Екипът им от "модни експерти", както самите те ги наричат, е гола вода. Това е абсолютна подигравка!

# 10
 • Перник
 • Мнения: 300
Пробват... ако стане.
Писах им гневен имейл и ми се обадиха няколко часа след това от румънски номер, много учтиво девойче ми обясни, че понеже в моя случай ставало въпрос за голяма сума, щели да направят изключение и прегледали пак. Въпреки, че ползвах безплатната услуга ми ги върнаха за тяхна сметка. Получих си и парите по сметка в срок.
Дано и при теб така да стане. Пиши да споделиш после, аз забравих, а в крайна сметка съм с не лоши впечатления. По ми върви писането, като ме е яд явно

# 11
 • Мнения: 83
Когато имам отговор ще пиша, все още нямам, а минаха повече от 24 часа. По тел ми казаха, че отговарят в този срок. Поне са преразгледали вашето възражение, а не са изпращали шаблонни отговори, както при другите. От всички коментирали, само с вас са се отнесли коректно и са направили "компромис". Утре пак ще им звънна.

# 12
 • Мнения: 12
Изпратих им костюм HUGO BOSS, и 4 броя скъпи палта, /едното от тях е само 800 лв./, избрали са само най-евтиното от тях, и след една седмица ги попитах, защо не се вижда в сайта никъде, ми отговориха, че вече не се търси, така че ще го пуснат следващата зима.

Явно в един момент ще се разпространи информацията за голямата лъжа - sell , и хората ще спрат да изпращат, след като се опарят повече хора, те ще печелят на наш гръб до тогава, а повярвайте ми /защото знам/, те печелят МНООООГО.

# 13
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 729
Явно ги задържат и ..после ги продават наново,  а на всички казват,че не стават дрехите.

# 14
 • Мнения: 5 052
И аз само да кажа, че съм доволна. Изпратих прилични неща, оцениха ги адекватно, получих повече пари, отколкото ако ги бях пуснала в Базар и ОЛХ, като си спестих и глупавата комуникация с неграмотни хора с куп претенции.  Laughing Парадоксалното е, че същите дрехи ги бях пуснала преди това в ОЛХ, сума народ се изреди да ме пита за размери, допълнителни снимки, отстъпка в цената. В Ремикс се продадоха на 2-3 пъти по-висока цена почти веднага.

Парите се получават две седмици след реализиране на продажбата (защото купувачът има две седмици за размисъл и връщане). Иначе има възможност дрехата да се продаде на някаква минимална цена веднага, но тя е значително по-ниска от сумата, която ще получите ако изчакате малко.

Според мен отказват дрехи, които няма да реализират печалба за тях. Имайте предвид, че всяка дреха, независимо дали е тениска или палто, има минимална цена за обработка - химическо чистене, гладене, снимки, описване и обработка, което включва и заплатите на персонала. Ако предполагаемата продажна цена, след като изплатят вашия процент, не е достатъчен да покрие разходите им по организиране на продажбата, просто я рециклират. Напълно нормално - все пак работят за печалба.

Хубаво е да се има предвид, че тениски с етикет, както и висок клас, но стари модели артикули не се търсят особено и се продават на ниски цени, дори да са с етикети. Така че такъв тип дрехи е по-добре да се пренасочат към други канали.

Общи условия

Активация на акаунт