Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте!
След много чудене и мъдруване, реших да се запиша в темичката и аз. С доста народ съм се засичала по темите преди години и с радост установявам, че вече са тук или дори в децата на АРТ технологиите.
Набързо за мен -37год., 4 коремни операции(2 животоспасяващи), 5 опита ин витро, развод и шести опит, без нито един пуснат хормон, изцяло на ЕЦ, резултата е 29+4г.с, чакам момиченце през декември живот и здраве.
Към момента малко притеснена, защото на 3ФМ лъсна проблем с дупчица между камерите на сърчицето на бебка, но утре съм при Маринов и се надявам да успее да ме поуспокои.
Елдорадо,драго ми е да те видя тук миличка.Много се радвам,че и ти успя Simple Smile Simple Smile Simple Smile Целувки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 496
  • София
Биско, и аз не мога да ти се нарадвам на лентичката. Hug Simple Smile

Да се отчета. Бях при Маринов вчера, действително имаме малък междукамерен дефект, но за щастие е много мъничка дупчица - 2мм. и прогнозите са да се затвори до раждането или непосредствено след него. Толкова е спокоен, че дори не ме иска на контролен преглед. И тъй като вероятно ще раждам в Надежда, ще дойде да види бебка като се появи на бял свят. Много благоприятно развитие, отдъхнах си. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 497
Биско, и аз не мога да ти се нарадвам на лентичката. Hug Simple Smile

Да се отчета. Бях при Маринов вчера, действително имаме малък междукамерен дефект, но за щастие е много мъничка дупчица - 2мм. и прогнозите са да се затвори до раждането или непосредствено след него. Толкова е спокоен, че дори не ме иска на контролен преглед. И тъй като вероятно ще раждам в Надежда, ще дойде да види бебка като се появи на бял свят. Много благоприятно развитие, отдъхнах си. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хубави новини. Само така и до жив и здрав финал.Sparkling Heart Наистина е невероятен Маринов.

# 498
  • София
Страхотни новини Ел,много се радвам.И аз съм се насочила към Надежда за раждането:-) Simple Smile Simple Smile

# 499
  • София
Все повече клоня към Надежда за раждане. Пообиколих тук там, но все нещо ме притеснява. Пък и при мен ще бъде малко сложно, защото съм с четири коремни операции и към момента нямам яснота нормално или секцио. Въпреки, че вече трима доктори ми казаха, че май по-добрия вариант е нормално и ако нещо се закучи секцио по спешност. Защото пък секциото, заради многото ми операции, сраствания и т.н. било рисково, за да не се влезе директно в черво. Май бая ще се озоря докато стигна до правилно решение. Thinking

# 500
ох момичета да споделя и аз своя проблем-от вчера съм с кафеникаво зацапване,сутринта при забърсване имах като кафяв съсирек,нямам болки,леко напрежение само.Одеве бях при док каза че имам контракции и при гинекологичния преглед установи че имам скъсяаване на шийката с 20% /някои може ли да ми каже това много ли е?/ предписа ми волтарен свещички само за днес 2х1, и магнерот 4х2, но шпа 3х2 и да лежа. В 17+6 г.с. съм. Док каза че много жени получават контракции м/у 18-20г.с да не се тревожа,но мен повече ме притесни тази скъсена шийка.Някои със сходен проблем?  Cry

# 501
Момичета, вместо чай от лайка, съм сложила смрадлика и пийнах една глътка Sad дали е опасно? Да пиша ли на док?

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 11:20 от ~Mystic~

# 502
  • София
една глътка едва ли, чак толкова не е страшна смрадликата.

# 503
една глътка едва ли, чак толкова не е страшна смрадликата.

Мерси бамба, направо си изкарах ангелите.

# 504
Кокоска,
Мен в 16 седмица ме хванаха с контракции, които не усещах. Почнах яко магнезии и седмица по-късно май съм по-добре.
Скъсяването на шийката и кървенето сигурно са от контракциите, пий си хаповете, почивай и всичко ще е наред.

# 505
  • София
Ох, Елдорадо и аз съм в голяма чуденка за раждането. Още е рано и не сме говорили за това с доктора. Обаче и аз съм с 3 коремни операции и хич не ми се иска да ме режат и сега, но пък не знам дали на 42 ще се съгласят да опитам нормално.

# 506
Кокоска,
Мен в 16 седмица ме хванаха с контракции, които не усещах. Почнах яко магнезии и седмица по-късно май съм по-добре.
Скъсяването на шийката и кървенето сигурно са от контракциите, пий си хаповете, почивай и всичко ще е наред.
благодаря стеличка това и правя,опитвам се да не се тревожа  Praynig

# 507
  • София
Нандин,  мен ме притеснява това, че рисковете при секцио май са по-големи. Аз съм с доста сраствания и екстри, но пък и мен ме водят престаряла, почти 38г. Ти за къде се замисляш?

# 508
Елдорадо, браво за хубавите новини! Хайде още няколко прегледа да носиш все такива и после едно прекрасно леко раждане!  Praynig

Аз съм избрала Токуда, но още не сме говорили какво що...при следващия ми преглед ще съм в 32 седмица живот и здраве и мисля да повдигна въпроса за раждането. Май ще трябва да мина и преглед при ортопед, че имам едно прясно счупване в областта на таза, което може да попречи на евентуално естествено раждане, но да видим. Thinking

Кокоска, това скъсяване на шийката как го установиха? И не ти ли казаха колко см е шийката в момента?  newsm78 Май най-точния метод е с вагинален ехограф. Пий си хапчетата и почивай сега да мине зацапването, а шийката е добре да я следите. Има много мами със скъсени шийки, които с повече почивка си износват бебчетата до термин.  Peace

# 509
Раденце, що не направиш една консултация и с "моя" доктор, дето ме изроди?

Общи условия

Активация на акаунт