Забременели след ин витро - Tема 39

• 55 235
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ливче, с теб сме само с два дни разлика Hug

И Токуда я мислих и премислях и МД и Шейново и бившата Тина Киркова и нищо не мога да измисля.
А тримата, с които говорих до тук, викат, ми сложна си, трябва си цял екип от хора, които знаят какво правят да си те поемат и да тръгнете от нормално и в краен случай секцио.   

Сигме, ти при Дяволов ли беше? Той освен в МД, къде другаде приемаше? За МД само лоши отзиви чета. Че е мизерия, че отношението е кошмарно, че може да си избрал и платил екип, пък въобще да не видиш очите на този, за който си платил. Там лично има един доцент, дето май е и завеждащ отделение, на който дължа минимум две операции след неговата, та малко ми е като кошмар.

# 511
Да, при Дяволов. Знаеш колко проблемна бременост имах. Ако наистина си особен случай не раждай в Надежда.
За МД освен мизерията какво четете? Сериозно питам. Да, кофти е, ама като знам че детето ми е живо и здраво, а аз жива какво да му придирям толкова. За три дни се издържа.
Платих си избор на екип. Но и докторът беше запознат с мен, защото си полежах в патологията. То май аз оттам не излизах де.

# 512
  • София
Сигме, още помня как Виконтето щеше да идва да ти носи пържоли ли бяха, какво беше и да вика по коридорите - Сигмааааа къде си? Grinning

Много държа и аз и бебка да сме живи и добре. Малко ме притеснява, че и да се насоча натам, като не ме познават, не се следя при тях, Стаменовка съм(така да се каже), да не ме отсвирят въпреки, че ще избера екип и т.н. Но не пречи да се видя с Дяволов. Как става към днешна дата добирането до него, имаш ли идея?

# 513
Елдорадо, Нандин даде номер на кабинет и часовете, които приема във вторник. Погледни 4 страници назад и ще го намериш.

Сигме, как изкара - цяло чудо и добре че попадна на читав екип и лекар, че иначе не искам да мисля. Ревах като те четох.

Кокоска, почивай си - май има много мами около 17-18 седмица с кафяво зацапване и както са ти казали момичетата - най-точно се мери шийката с вагинален. Повече от клечка за зъби - не вдигай! Stuck Out Tongue

# 514
 Joy хахах вярно.

Дънди, скоро си говорех с момичето с което родихме през два дни и станахме големи приятелки. Тя забременява при Стаменов. Маточна и извънматочна. Лапаро, махат и тръбата и оставят плода в матката. Роди се в 29 гс., ма сега е страшен бандит. Та тя ми викаше- даже и мойта бременост не ми се вижда толкова проблемна в сравнение с твоята  Joy Не се забравят тия неща, но с времето все повече избледняват.

# 515
Сигме, абе, така си е, ама като си спомня - направо ми настръхват косите. Важното е, че е зад гърба ти и сега можем да се посмеем, че е минало вече.Blush Kissing Heart

# 516
Елдорадо,ако не се лъжа д-р Дяволов преглежда всяка сряда в центъра на Божидар Славчев до южния парк.Само дано не те подведа за деня,но малко по-късно мога да разбера дали е така.Бях си поинтересувала преди седмица и забравих.🙄

# 517
  • София
Нандин,  мен ме притеснява това, че рисковете при секцио май са по-големи. Аз съм с доста сраствания и екстри, но пък и мен ме водят престаряла, почти 38г. Ти за къде се замисляш?
Ами аз съм си избрала МД.
На мен битови условия не ми трябват, за 4-5 дни все ще изкарам. А пък и съм свикнала с обстановката там, вси пак 15 години от живота ми са минали там.

# 518
Надин на кой етаж си  работила?

# 519
  • София
Надин на кой етаж си  работила?
На 4 бяхме сигме. Лаборатория. И тогава си се водехме към Александровска болница, както и сега. Но тогава ползвахм етажа.

# 520
Ясно. Може и да сме се срещали  Mr. Green

# 521
  • София
Ами, предполагам са те изследвали и то не малко. Ние си обикаляхме постоянно по етажите.
Момичета, някой знае ли колко струва феталната ехокардиография при д-р Маринов

# 522
  • София
60лв.

# 523
  • София
Мерси бамба

# 524
Момичетa, ето меееее... с помпата в едната ръка и телефона в другата! 😂
Набързо разбрах, че Кейти, Стефи и Жени са мами! Честито!!! Ех, кога дойде... Бъдете благословени! ❤❤❤
Ще прочета новините назад и ще се опитам да влезна в час.
Аз съм добре, все по-добре. Бубите растат и започват да се смеят, заглеждат, има някаква комуникация вече! Та... докато съм с помпата, ще е моето време с вас! ❤

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 02:29 от Clear

Общи условия

Активация на акаунт