От месец с моята жена се радваме на прекрасен син!Малкият Стефчо се роди на 15 август ,на един прекрасен празник.
Към края на месеца мислим с жена ми да си идем за около седмица на вилата на село,което се намира в балкана.Чист въздух за детето и за нас.Тъй като аз се занимава с озвучаване и имам професионална озвучителна система,мисля да я вземам с мен,за да мога да я послушам там на воля (около мен няма живи комшии и няма на кого да преча).Въпроса ми е ,дали музиката ще пречи на детето,като мисля системата да я разположа на втория етаж на къщата ,а бебето ще е в стая на 1-вия. Къщата е с бетонни плочи,но все пак музиката ще се чува долу.Дали ще му преча/навредя по някакъв начин ако слушам на ден по-силничко за час-два ?
По-принцип искам да го науча да спи на музика и като цяло да харесва и слуша музика като мен.В апартамента често слушам музика ,тихо разбира се,докато той спи и не му преча,спи си спокойно,но не знам как ще реагира,но високо ниво,като то при него няма да се чува много,по скоро ще се усещат част от ниските честоти (басовете).
Отивате, пускаш, пробваш. Зареве ли - спираш и си сядаш на г*за.