Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 525
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • софия
Здравейте, имам една питанка за моята съдомиялна - съдомиялната е марка Candy,имам я от месец и малко , пускала съм я вече 7-8 пъти и нямаше никакъв проблем. Но днес след като я пуснах нищо не беше измито и в контейнерчето за таблетката таблетката си стоеше цяла (май не обяснявам много ясно, но не знам как точно да го опиша). Пуснах съдомиялната повторно ,но резултатът отново беше същият. Нямам идея на какво може да се дължи, ако някой може да ми даде съвет?

# 631
  • Sofia
Здравейте, имам една питанка за моята съдомиялна - съдомиялната е марка Candy,имам я от месец и малко , пускала съм я вече 7-8 пъти и нямаше никакъв проблем. Но днес след като я пуснах нищо не беше измито и в контейнерчето за таблетката таблетката си стоеше цяла (май не обяснявам много ясно, но не знам как точно да го опиша). Пуснах съдомиялната пов
торно ,но резултатът отново беше същият. Нямам идея на какво може да се дължи, ако някой може да ми даде съвет?

Да не би да сте пуснали миалата на програма за изплакване?

# 632
  • софия
не,на правилната програма е.

# 633
не,на правилната програма е.
Звънни в сервиза.

# 634
  • Под Сините камъни
Здравейте, имам една питанка за моята съдомиялна - съдомиялната е марка Candy,имам я от месец и малко , пускала съм я вече 7-8 пъти и нямаше никакъв проблем. Но днес след като я пуснах нищо не беше измито и в контейнерчето за таблетката таблетката си стоеше цяла (май не обяснявам много ясно, но не знам как точно да го опиша). Пуснах съдомиялната повторно ,но резултатът отново беше същият. Нямам идея на какво може да се дължи, ако някой може да ми даде съвет?
Най вероятно нещо пречи на таблетката да се изстреля от контейнерчето.Чиния или вилица.И на мен ми се е случвало няколко пъти и затова направо слагам таблетката на дъното на съдомиялната.

# 635
Дариела, един ден и на мен ми се беше случило, оказа се дъска за рязане, която пречи на капачето да се отвори.

# 636
  • софия
Това пък не ми беше хрумвало -че някой съд може да пречи на таблетката. Сега ще пренаредя съдовете и ще пробвам пак,ако не става- таблетката на дънити на съдомиялната. Дано стане.
Момичета,страхотни сте, благодаря Hug

# 637
При Бош-овете при втората кошница са направили отпред едно местенце като оградка, да не слагаш нищо там - в ръководството е с Х Simple Smile. Пада се на нивото на капачетата. Точно с цел да не им се пречи  Peace

# 638
  • Mediterraneo
 минути

Явно има зараза по Канди- тата Simple Smile Simple Smile Снощи пуснах препълнена машина, на нормалната програма, която си ползвам( 59 минути). Като свърши, я отворих да си чака да я изпразня и видях, че таблетката си стои в контейнерчето, а то- отворено. Отдадох го на таблетката, защото взех едни нови за проба. Пуснах пак на същата програма, с друга таблетка, вече изпробвана- тази сутрин установих същата работа; таблетката не е разтворена. Пренаредих малко долната кошница, че бях сложила един термос и ми се стори, че той може да е проблем. И нещата се получиха. Дано наистина е било това!

# 639
  • Под Сините камъни
Не е само при Канди.Моята е Горение,но пред контейнерчето е кошницата за прибори,та ако има нещо по високо и пречи.За това слагам таблетката на дъното. Така или иначе тя като се изтреля пак си пада на дъното.

# 640
  • софия
Излязохте прави- наистина съдовете са пречели на контейнерчето с таблетката да се отвори. Поразместих ги и пренаредих и сега изми както трябва. Благодаря за помощта  Hug

# 641
При Бош-овете при втората кошница са направили отпред едно местенце като оградка, да не слагаш нищо там - в ръководството е с Х Simple Smile. Пада се на нивото на капачетата. Точно с цел да не им се пречи  Peace
И аз съм с Бош, това ми е първата съдомиялна която използвам и в началото прочитайки мнения как не  пада таблетката или пък паднала ама в нещо се задържала и не се разтворила ми беше странно докато не се усетих че не всички машини имат такова отделение къде да пада таблетката. То всъщност аз това отделение го мислех първоначално за дръжка за издърпване на горната кошница а то било с 2 предназначения.

# 642
muoil, аз обикновено първо действам, после чета Simple Smile
Изкушаваше ме да сложа малка чашка там, но се удържах. Иначе за дръжка е идеално, да  Peace
При едно търсене из книжката за нивото на втората кошница (лесно свалям, трудно се оправям засега с вдигането, че нали са три степени), видях как е задраскано Simple Smile

# 643
При Беко са го решили, като капачето не се отваря напред, а като плъзване нагоре.

# 644
  • Mediterraneo
И моето не се отваря нагоре, а с плъзване настрани.

Общи условия

Активация на акаунт