Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
-
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
-
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
-
Какви са препоръчителните пропорции за смесване на боя и окислител за боядисване на корените на косата?
-
Как мога да постигна тъмно руса коса с боядисване?

Моята коса става по подобен начин ако я оставя да изсъхне без да я среша и я навия на кок преди да е изсъхнала напълно.
. Добре че смотаната 7-ца се изми за две седмици. Направо не можех да се гледам в огледалото.
, също и от текстурата на боята, усещането на главата ми беше почти все едно съм се намазала с някакъв балсам, т.е. не мога да кажа, че съм усетила парене или щипене, почти нищо.
- след 10 мин. корените и останалата коса. Така се получи, че стоях 40 минути с боята (пак нямаше щипене и дискомфорт по главата). Боята ми оцвети добре корените. Само на няколко места не съм намазала добре с четката (това ми беше и първо нанасяне с четка) в корените, но са на такива места, че не се забелязват и само аз си ги знам. Като цвят стана една идея по-светло отколкото беше, мисля, че няма и рижави оттенъци. Но още трябва да се гледам на дневна светлина, за да преценя добре колко точно по-светъл и пепеляв е новият цвят. Майка ми ме хареса и сама каза колко добре се е получил цветът- а това за мен е показател, че никак не е зле (тя на моята глава тонове различни от пепелявите не одобрява
Свикнала съм да си мажа краищата на косата с няколко капки ленено масло- това може ли? Имам и любима маска с кисело мляко 4,5%, зехтин, блендирани овесени ядки и банан/авокадо- руса позната преди време ми е казвала, че "от киселото мляко русото пада много". Вярно ли е?