Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 730
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
С масла боята пада, но не и с масла при боядисване. Маслените маски свалят боята, както и витамин с, но честно казано при мен свалянето на цвета става с боя. Ти никъде не каза че искаш да сваляш цвят. Има разлика между сваляне на цвят от боя и изсветляване на естествена коса. Първото става с маслени маски и с витамин с, второто става с боя и блондор. Още отначало питах дали косата ти е естествена или боядисана и дали този цвят е от потъмнена боя, защото на изсветлена леко и след това боядисана с 8 мица или 7 мица боя коса цвят се сваля различно. Ти каза че твоята е естествена. Моите постове са съобразени с това.

# 136
Естествена коса 4-5 като номер горе-долу може ли да се изсветли до ниво 10-11 без обезцветяване?

# 137
  • Варна
 Реално ще свалиш до 8-9 . Моята основа е 5. Боядисвам се с 10-ки и се получава., Но чак за 11-ка ....предполагам ще трябва обезцветяване.

ето това е с 10.1 на олиесета,но с 40-ка оксидант и то 1:2.

Последно се боядисах с 1089 на Лорвен и то с 30-ка оксидант. Изсветли без проблем. Нямам свястна снимка да покажа.

# 138
Естествена коса 4-5 като номер горе-долу може ли да се изсветли до ниво 10-11 без обезцветяване?
Защо не пробваш със суперизсветляващи, например 12.0 на Вела Колестон, с 12 оксидант? За мен това е най-изсветляващия вариант. Или някоя суперизсветляваща на Алфапарф, пак с 12? Но при мен Алфапарф действа много агресивно.

# 139
  • В полите на Пирин планина
prinzesata, много ти е хубава косата, а и цвета е супер! Браво на теб.

# 140
Направих се с ЕLEA 8.1 с надежда да стане сиво, но уви. Приличен е цвета, ще се примиря, че няма да съм сива вече до второ пришествие на марсиянците.

# 141
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В никакъв случай Елея  8.1 не става сиво, като на снимката. Но прилично сваля тъмен корен без особена разлика в корена. Аз съм доволна, но все не беше моя цвят и минах на Ловен, така мисля 😁😁😁

# 142
В никакъв случай Елея  8.1 не става сиво, като на снимката. Но прилично сваля тъмен корен без особена разлика в корена. Аз съм доволна, но все не беше моя цвят и минах на Ловен, така мисля 😁😁😁

С Ловен каква става?

# 143
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
С Лорвен се правех с 9.1.Определено повече ми харесва, онова ми жълтееше след 10 дни вече. Аз си мисля, че цвета, който е показан на снимката може да стане с обезцветяване и после боядисване. Много е специфичен и примерно от нов 4 или 5 са постигнеш такъв пепел е меко казано невъзможно. Определено вече ще ползвам Лорвен.

# 144
С Лорвен се правех с 9.1.Определено повече ми харесва, онова ми жълтееше след 10 дни вече. Аз си мисля, че цвета, който е показан на снимката може да стане с обезцветяване и после боядисване. Много е специфичен и примерно от нов 4 или 5 са постигнеш такъв пепел е меко казано невъзможно. Определено вече ще ползвам Лорвен.

Moята коса си е светла. Съгладна см и да я потъмня но да е сива, но не. С Лорвен можеш ли да качиш снимкак как ти става?

Категорично няма да обезцветявам. Все пак държа да имам коса на главата си.

# 145
Защо не пробваш със суперизсветляващи, например 12.0 на Вела Колестон, с 12 оксидант? За мен това е най-изсветляващия вариант. Или някоя суперизсветляваща на Алфапарф, пак с 12? Но при мен Алфапарф действа много агресивно.
  С този оксидант няма ли много да изгори косата? Само за корен удачен ли е за всеки месец?

# 146
prinzesata, много хубава коса и цвят. bouquet
brummmm, от 4 месеца се боядисвам с 10.1, но като резултат е малко по-светло от естествения ми цвят (който беше тъмно пепеляво русо). Целта ми е да изсветля още малко косата, но да е и с пепеляв оттенък. Ще видим какво ще стане с Гарние олиа 10.1.

# 147
Споделете с руса или с тъмна коса ми отива повече.

# 148
  • Варна
 Благодаря ви момичета  Hug. За тая коса огромна заслуга има Кикамора и острия и език  Laughing. Тя ме отказа от идиотиите с постоянното изправяне и експериментите с разни супермаркетни бои.

Ivet_dm  и лилава да се направиш пак ще си прекрасно,сладко,чаровно момиче. И в двата варианта ми харесваш. С тъмната коса имаш някакъв детски чар докато русото определено е по-секси,но и двата са твоите,което рядко се среща.

adelinda  ти пък точно имаш толкова хубава коса....не знам защо страдаш толкова по пустото пепелно  Laughing.

# 149
  • BG-DE
Ivet_dm, много си хубава но, лично на мен, руса ми харесваш повече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт