Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 728
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • В полите на Пирин планина
Може и веднага.
Аз слагам и в самата боя понякога, ако искам по-пепелив цвят.

# 121
Скрит текст:
Въпроса ми към вас е някой дали е изпробвал боя която може да ми свърши работа в домашни условия , не мисля ,че разликата в цвета е голяма и не ми се дават много пари за фризьор. Пробвах с матиращите (сини шампоани) ,но освен ,че ефекта е за минимален период от време, косата става ужасно суха и гори ужасно много от използването му. Ще съм много благодарна за съвети. 
Искам да е

Цвета на косата ми в момента е този -

На мен цвета, който си показала че си в момента ми харесва много повече от искания. Ако мноооого го желаеш мисля, че с матираща боя ще стане. Цветът ти е много добре, но ти си знаеш.
Заприлича ми на на Стела от София Ден и Нощ  Grinning  - много я харесвам аз   Sunglasses

# 122
  • София
Благодаря ,но искам са е бяла , ли сива , но не и жълта , а някой може ли да препоръча боя ?

# 123
Някой има ли мнение за това, втория цвята- "тъмно русо"- дали ще е ок за светло пепелява коса? То реално русите нюанси са само 2 :
http://www.ivis.bg/loreal-magic-retouch-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5 … D0%B8-p10818.html
Аз почти се реших да купя Гарние олиа 10.1..... Grinning Комичното е, че в чужбина и нея няма да мога да си я намирам там Mr. Green , но поне да стане хубав цвят, пък после ще мисля как да си я набавям там. В английския амазон видях, че продават отделно и някакво олио за блясък за боядисвана коса, също и само балсам-маска за след боядисване. В БГ последните 2 не съм ги забелязвала, но не съм ги и търсила.

# 124
Гарние олиа къде няма да можеш да я намираш? Защото съм я виждала, в УК, мисля в Германия също? Можеш да ползваш Велатон, нея също я има навсякъде.
Това тъмно русо за какво ти е?

# 125
Това тъмно русо за какво ти е?
Ако след боядисването получа готин цвят евентуално ще ми трябва за корените, ако се случи да има корени за прикриване м/у 2 боядисвания. Обаче нямам представа колко точно е русо в действителност и дали ще отговаря на цвета от опаковката....Не знам и дали покривността е до измиването на косата или примерно при разресване пада, както лак за коса...
Имах предвид, че в Италия (където ще бъда) няма да мога да намирам нюанс 10.1, ако избера с него да се направя. А както разбрахте, аз изобщо не обичам да експериментирам с нови бои. Laughing Обаче пък бих могла да си го поръчвам от Великобритания, или да си взема от БГ повече опаковки. Simple Smile Само да стане хубав цветът... Praynig
П.С. Всъщност, краищата на косата ми не са чак толкова по-тъмни от горната част, дали няма да мога да мина само с Гарнието (след като доста изсветлява)? Thinking Мога ли направо да нанеса Гарние олиа 10.1 върху цялата коса или ще е грешка? Embarassed

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 22:27 от dolce miele

# 126
  • Варна
 Ох отиваш в меката на индустрията за коса  Laughing. Не го мисли толкова. Всичко има в Италия и е в пъти по-качествено от тук и по-достъпно.

# 127
prinzesata , там и цените си ги бива Simple Smile
Да си повторя въпросчето, понеже след малко ще купя боята и тази вечер или утре вероятно ще се боядисам Laughing - краищата на косата ми не са чак толкова по-тъмни от горната част, дали няма да мога да мина само с Гарнието (след като доста изсветлява)? Thinking Мога ли направо да нанеса Гарние олиа 10.1 върху цялата коса или ще е грешка? Embarassed

# 128
  • В полите на Пирин планина
Ако краищата са по-тъмни - намажи първо тях, постой десетина минути и тогава останалата част и стой колкото пише на боята. Корените изсветляват по-бързо.

# 129
prinzesata , там и цените си ги бива Simple Smile
Да си повторя въпросчето, понеже след малко ще купя боята и тази вечер или утре вероятно ще се боядисам Laughing - краищата на косата ми не са чак толкова по-тъмни от горната част, дали няма да мога да мина само с Гарнието (след като доста изсветлява)? Thinking Мога ли направо да нанеса Гарние олиа 10.1 върху цялата коса или ще е грешка? Embarassed
Честно, аз вече нямам нерви да пиша едно и също. Всеки сам избира какво да прави.

# 130
Ако краищата са по-тъмни - намажи първо тях, постой десетина минути и тогава останалата част и стой колкото пише на боята. Корените изсветляват по-бързо.
Така ще направя. Дано няма някаква фрапираща разлика между корените и дължините.
Ако добавя 1 ч.л. зехтин към боята...ще хване ли добре цветът? Thinking Косата ми е суха по дължините, а от около 2 седмици ми се раздразни скалпът- след като използвах един лак за коса няколко поредни дни... ooooh! Появиха се едни бели люспички които без третиране с някаква мазнинка май няма да изчезнат #Cussing out Купих си и масло от чаено дърво което да добавя в шампоана.
brummmm , ако знаех от началото какво да правя нямаше да задавам толкова въпроси bouquet

# 131
Ами няма проблем да задаваш въпроси, за мен проблемът е че задаваш еднакви въпроси, очаквайки някой да ти отговори по определен начин. Аз лично два пъти написах какво според мен е добре да се направи, но ти питаш трети път, което ме навежда на мисълта че не те удовлетворява моя отговор. От тук си правя заключението че е безсмислено да ти пиша трети път това което съм написала преди това. Няма проблем да сложиш масла в боята, и за това беше писано в последните постове, но ти отново питаш. Защо просто не отидеш на читав фризьор и да не се чудиш какво да правиш? Всеки, които се наема да се боядисва сам, би следвало да има малка доза експериментаторски дух, защото няма как да знае как ще реагира косата му на опрделена боя. Така че всички въпроси които задаваш са безпредметни защото това че маслата не оказват влияние на мен и още няколко момичета от форума не означава че при теб ще е така. Както и това че на някой гарние 10.1 му изсветлява косата не означава че при теб няма да направи корена оранжев. Моя съвет е просто да вземеш една боя и да видиш какво ще се получи, след това ще прецениш какво ти е харесало и какво не.

# 132
Просто досега боядисванията ми при фризьор са били такива, че си обещах повече да не си го причинявам. И понеже прочетох, мисля тук, че за да се "свали" тъмен цвят се прави маска с масла- затова зададох за пореден път въпроса за маслата в боята. Peace Явно не съм чак дотолкова експериментатор колкото се очаква от боядисващ се сам, но така или иначе вече купих боята и ще действам.  Дано това да е моята боя. Simple Smile

# 133
Просто досега боядисванията ми при фризьор са били такива, че си обещах повече да не си го причинявам. И понеже прочетох, мисля тук, че за да се "свали" тъмен цвят се прави маска с масла- затова зададох за пореден път въпроса за маслата в боята. Peace Явно не съм чак дотолкова експериментатор колкото се очаква от боядисващ се сам, но така или иначе вече купих боята и ще действам.  Дано това да е моята боя. Simple Smile

Парадокс е, но и двете са верни. На намазана с масла коса, боята си хваща, после от маслени маски по-лесно пада.

# 134
adelinda, благодаря за инфото. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт