Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 676
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
Аз ще се боядисам,но постоянно ли ще избива това жълто. А относно увреждането на косата си е виновна фризьорката,не може поне според мен като си се наела да правиш такава процедура да взимаш други хора докато аз седя намазана и чакам то не бяха пострижки,полиране,че и кичури даже....

# 736
Аз ще се боядисам,но постоянно ли ще избива това жълто. А относно увреждането на косата си е виновна фризьорката,не може поне според мен като си се наела да правиш такава процедура да взимаш други хора докато аз седя намазана и чакам то не бяха пострижки,полиране,че и кичури даже....
аааа много добре знам за какво става въпрос и аз преди ходех при една фризьорка и трябваше да отделям поне по  5 часа защото правеше още 6 жени поне, а един от последните пъти седях почти цял ден и пак косата ми се съсипа и цвета не стана ....чак ме е яд на себе си!:disappointed:
По едно време ползвах на loreal expert тониращ шампоан и по спомени имаше ефект обаче и доста шарена ставах,обаче още повече ми скапваше състоянието на косата и спрях всичко.Rolling Eyes

# 737
аааа много добре знам за какво става въпрос и аз преди ходех при една фризьорка и трябваше да отделям поне по  5 часа защото правеше още 6 жени поне, а един от последните пъти седях почти цял ден и пак косата ми се съсипа и цвета не стана ....чак ме е яд на себе си!:disappointed:
По едно време ползвах на loreal expert тониращ шампоан и по спомени имаше ефект обаче и доста шарена ставах,обаче още повече ми скапваше състоянието на косата и спрях всичко.Rolling Eyes
И при мен си има шарено,но не стои грозно,до сега не съм била с толкова светла коса,не знам как да се грижа за нея,страшно много цъфти,и сешоар спрях много я гори.

# 738
Dan_Stefi, можеш да приемаш и вътрешно добавки за по-здрава коса. Като допълнение, разбира се, към останалите грижи. Grinning Според мен с Леганца можеш да си позволиш да стоиш и повече време, подобни оттенъци, макар и в по-малка степен, се неутрализират на моята коса доста добре- стоя по доста време вече. С номер 90 (сребърно русо) се получи най-добре при мен- имах по-тъмно в долната част на дължините и мацнах предимно там и косата се изравни с останалата. С номер 94 внимавам малко повече, за да не стане тъмно. Леко зеленеещо се беше получило на 2 по-светли кичура където косата ми е много тънка и нежна- бях намазала малко повече повече пепелна боя там Mr. Green Обаче си го виждах само аз и след първото миене падна....
Колкото до фризьорките....моята ми постави боята за 20-30 минути, после искаше да стоя поне още 20 минути така като тя си пушеше цигари навън....и се наложи аз да я викам да ми маха всичко от главата.... #Cussing out Работеше в пъти по-бавно отколкото когато аз се боядисвам сама вкъщи, ако имкаше и дриги клиенти...не знам какво щеше да стане... ooooh!
brummmm, и на мен ми изглеждаше съмнителна тази работа с изслветляването до 7 тона без обезцветител Mr. Green Значи, този тип бои обезцветяват и добавят цвят едновременно.....независимо какво твърдят на опаковката. Rolling Eyes Т.е. High Lift боите спадат към тази категория?

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 16:13 от dolce miele

# 739
Тези бои са ужасни(с блондор вътре) или супра,не знам как се води..моя приятелка от години се боядисва вкъщи сама,беше черна доста време,след това сама се направи русо и то много светло русо,платинено..как успя и аз не знам.Нейната коса обаче е много здрава,гъста,дълга,докато не започна да се маца с някаква боя на Палете с въпросните прахчета.Долу връхчетата й са адски зле, сухи,опърлени,та внимавайте.По-слаба коса ще се унищожи направо

# 740
Ползвали ли сте боя Farmavita и какво ви е мнението за нея?

# 741
Кристина, преди време приятелка ми беше казала, че на Палете боите (русо) са и много силни- нейната не е гъста и е с тънък косъм....Оттогава съм скептично настроена към марката...За High Lift боите имах предвид Majirel, Special blonde на Колестон.....дали и те обезцветяват и оцветяват едновременно (макар да не съдържат прахчета които се добавят към боята).... newsm78
Ивет, имат приятни цветове Фармавита, не съм пробвала и не мога да дам мнение.

# 742
Миналия месец ходих на фризьор боядиса ме с фармавита,хубав цвят се получи,предстои ми повторно боядисване Simple Smile харесва ми,за трайност не мога да кажа,от скоро съм в русите тонове и не се задържа много лесно боя

Дами да попитам за шампоаните loreal shine blonde i loreal silver кой е по хубав и колко често трябва да се ползва

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 21:41 от Анонимен

# 743
Дами да попитам за шампоаните loreal shine blonde i loreal silver кой е по хубав и колко често трябва да се ползва

Лореал силвър тонира, лилав е на цвят. Използва се при нужда от тониране, според мен, т.е. не на всяко миене на косата. За другия нямам мнение, но може би той е подходящ за използване при всяко миене.....

# 744
От тези тониращи шампоани бях доволна от Лакме. и ми правеше косата страшно мека.

# 745
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз съм ползвала деколорант,да ефект нямаше кой знае какъв,изсветлител на денис свърши добра работа с него правих моя приятелка, от пепелно русото на жълтата коса ми избива зелено не знам защо. Посъветвах се с фризьорката при която ходих последния път относно жълтото казва опита показва ама какъв опит не мога да рискувам да избие пак някой странен цвят. Загледах се в шампоана Seri и Loreal матиращи против жълти оттенъци,някой ползвал ли ги е и дали са добри Simple Smile
Аз имам Лореал,никаква работа не върши.

# 746
Аз не съм пробвала Лореал. Спомням си, че като ползвах Лакмето редовно някой ме питаше, ама ти пак ли си се боядисала. Wink И не ставаше неравномерно както с балсамите на Леганца и Престиж. Тях хич не ги харесвам. Много шарена ми ставаше косата. Въпреки, че наскоро си сложих една розова перла и не стана шарена, но не и с толкова розов отенък колкото исках. Може би съм стояла прекалено малко. Но въпреки всичко не беше зле.  Simple Smile

# 747
Гледах едни клипчета в които дамата препоръчваше да се измие косата (с обикновен шампоан) и после като се изплакне да се изстиска половин-един лимон върху влажна коса. И после да се нанася тониращия шампоан. Лимоновият сок помагал да се "отворят" по-добре космите и да се запечата по-добре цветът. Накрая на последното изплакване косата се изплаква със студена вода- така се "затваряли" космите и се фиксирал цвета.... Аз не съм пробвала този метод (с лимона) все още, само изплаквам със студена вода накрая- но това откакто се помня.  Mr. Green

# 748
  • В полите на Пирин планина
Много странно това с лимона. Разтворен лимон / ябълков оцет във вода се ползва за натурален метод за затваряне на косъма и по-гладка коса.

# 749
А някой обливал ли си е косата с лимонов сок без изплакване после? Изсушава ли?

Общи условия

Активация на акаунт