Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прилага домашен еластизиращ продукт за коса?
-
Какви са препоръките за боядисване на косата с 3% водороден пероксид?
-
Каква боя за коса да избера, за да не стане твърде руса?
-
Какви са препоръчителните пропорции за смесване на боя и окислител за боядисване на корените на косата?
-
Как мога да постигна тъмно руса коса с боядисване?
Според мен с Леганца можеш да си позволиш да стоиш и повече време, подобни оттенъци, макар и в по-малка степен, се неутрализират на моята коса доста добре- стоя по доста време вече. С номер 90 (сребърно русо) се получи най-добре при мен- имах по-тъмно в долната част на дължините и мацнах предимно там и косата се изравни с останалата. С номер 94 внимавам малко повече, за да не стане тъмно. Леко зеленеещо се беше получило на 2 по-светли кичура където косата ми е много тънка и нежна- бях намазала малко повече повече пепелна боя там
Работеше в пъти по-бавно отколкото когато аз се боядисвам сама вкъщи, ако имкаше и дриги клиенти...не знам какво щеше да стане... 

харесва ми,за трайност не мога да кажа,от скоро съм в русите тонове и не се задържа много лесно боя
И не ставаше неравномерно както с балсамите на Леганца и Престиж. Тях хич не ги харесвам. Много шарена ми ставаше косата. Въпреки, че наскоро си сложих една розова перла и не стана шарена, но не и с толкова розов отенък колкото исках. Може би съм стояла прекалено малко. Но въпреки всичко не беше зле.