Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 556
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Бих казала, че доста е паднал цвета след няколко измивания и маслена маска newsm78 Струва ми се, че това което искаш е възможно за поостигане от тази основа.

Аз сложих блондор 2 пъти за да се махне черното

# 481
Бих казала, че доста е паднал цвета след няколко измивания и маслена маска newsm78 Струва ми се, че това което искаш е възможно за поостигане от тази основа.

Аз сложих блондор 2 пъти за да се махне черното
На мен ми се струва че тъмните места няма да се изравнят с останалата коса само с боя, може би ако пробваш с някоя силна и после да нанесеш желания цвят. Но трябва да внимаваш да не слагаш от светлото в корените които не са били черни. Ииии, става сложно. А и не се знае още колко ще понесе косата преди да се унищожи. Нямаше ли да пробваш на фризьор?

# 482
Нямам намерение изобщо да я подлагам на нищо ....само ударна доза маски....мислех да си взема тониращият балсам за който четох добри отзиви...но идея нямам какъв цвят...дайте ми съвет

# 483
  • София
Здравейте, от повече от година Ви чета, но досега не съм писала. Сега обаче имам нужда от помощ и се надявам тук да я получа. През последните 2 год. косата ми претърпя доста, в резултат на което от дълга, здрава и както можете да се досетите тъмна коса, сега съм с нещо къде русо, къде не, наподобяващо коса. Фаталния край беше при последната фризьорка (уж много добра), която посетих за Балеаж, която не знам какво сложи на главата ми, уж скъпи, хубави продукти, но резултата беше накъсана, изпържена коса... Както и да е, сега ходя при друга, спрях боядисването поне за месец, като през това време ще ми слага всяка седмиц ампули на Матрикс (с това работи). Учудващо има подобрение, не само във вида, но и в накъсването на косата още след първата процедура. На въпроса, решила съм да си взема на Лореал Про Файбър, лилавата серия, преди известно време я ползвах и подейства много добре на косата ми. Въпроса ми е обаче е какъв изглаждащ крем или спрей бихте ми препоръчали? Суха, порьозна коса, като жица на пипане (сега е значително по- добре и на вид и на допир), без особен блясък, която освен всичко друго е чуплива и не подлежи на кой знае какъв контрол освен с ако не я изправям - преса (сега и пресата съм спряла) или с друго. Пробвала съм Маракеш Kahm, хареса ми, но тогава косата ми беше доста по-прилична. И още един въпрос според вас Редкен Екстрийм или Лилавата серия Про файбър е по-добре за случай като моя?
Извинявам се за дългия пост и ако въпроса ми не е за тук.
Хубава вечер Simple Smile

# 484
Вероятно колористката е работила със супра, както коментирахме по-горе. Със скъпи продукти ще изглежда по-добре косата докато се изреже. Щом си доволна от тази фризьорка, защо не и се довериш на нея за боядисването? Не давай да те правят със супра като те боядисват.

# 485
  • Варна
 Профайбър реконструктор е хубава серия за съсипана коса,но е протеин. Тая коса/метла не се обиждай/ има нужда и от екстремна хидратация. Домашен еластисайзър преди всяко миене и за финиш Нектеар термик даже и да не ползваш сешоар,а ако ползваш задължително. 

adelinda  е права ще ти коства пари да държиш косището в приличен вид  Laughing

# 486
  • София
Благодаря Ви! Винги се боядисвам при фризьори, толкова пари строших в салоните и затова страдам най-много, че хем им плащам, хем ме съсипаха. За 2 години  съм се боядисвала сама точно 2 пъти. Следващия път ще се доверя на новата фризьорка. Еластайзъра го започнах преди 2 седмици, доста изчетох и тук и в темата за професионалните серии за коса и реших да го пробвам. Още веднъж благодаря за съветите Simple Smile

# 487
Ами колориста да се застрахова и да докара цвета, който клиента иска обезцветява. Излизаш доволна, после косата съсипана. Клиента като си плати, иска гарантиран резултат, колориста го дава. Другия път казваш, че не искаш категорично супра и можеш да рискуваш цвета да не се получи. Има и доста фризьори не обезцветяват и пак се стараят да е получи желания цвят. Потърси такъв.

# 488
  • София
Ами колориста да се застрахова и да докара цвета, който клиента иска обезцветява. Излизаш доволна, после косата съсипана. Клиента като си плати, иска гарантиран резултат, колориста го дава. Другия път казваш, че не искаш категорично супра и можеш да рискуваш цвета да не се получи. Има и доста фризьори не обезцветяват и пак се стараят да е получи желания цвят. Потърси такъв.

Явно е така, въпреки че аз смея да твърдя че не съм претенциозна и ако не съм оранжева в главата съм ок с цветовете,които ми докарват
 В случая обаче и цвета, който самата колористка посочи че ще направи, не се получи. Както и да е със сигурност повече няма да дам да ме обезцветяват, смятам и че няма нужда, аз не искам платинено русо, харесва ми омбрето, което си имам и ми отива, а косата ми надолу е достатъчно светла, за да може да се докара приличен цвят. 
Благодаря за отзивчивостта! Темата Ви е много полезна и интересна! Simple Smile

# 489
  • Sofia
Момичета, и аз да се запиша😃накратко - от медно кестенява ( постигнато с витамин С ) се изрусих със syoss 13 -5 и после палете натурално русо. Сега е горе -долу добре,  но е бозаво руса в корените  ( светло руса) и малко по тъмна надолу! Искам да стана златно русо ( да няма пепел ).Каква боя да взема  , а бежово русо какъв цвят е точно?Помагайте 😃😃😃

# 490
prinzesata ,тези маски с протеин колко често могат  да се правят в началото?
Как изглежда коса ,на която сме прекалили с протеина Simple Smile
Сега с протеинованта маска поръчах и хидратиращ шампоан става ли да ги ползвам и двете или в началото трябва само  протеин?
Сори ,но хич не са ми ясни  тези маски и затова така питам.
След  месец ще има пак боядисване и ми е много интересно какъв ще е резултата Grinning

# 491
Артемис и моята боя доста падна. В момента е почти като твоята. И на мен в корена ми жълтее, където беше по-тъмна. Ще искам по-светла и аз, та се чудя дали да правя и аз маски.

# 492
Аделинда ти за каква маска говориш ?За маската с витамин С или протеинови за възстановяване на косата?
Аз бях с много светла коса и после като почнах с по тъмните бои много ми хареса  резултата ,но уви след като падна боята ,стана една жълтеникава  и после ни напред ни назад , каквато и боя да слагам все едно и също получавам ....поне аз така го виждам Grinning.
Сега разших да заздравя малко косата и да видим .Иначе витамин С наистина сваля цвят.

# 493
Зехтин или друго мазно, ракия, глицерин, рицин. Хем сваля боя, хем подхранва. Може след С да я направиш, за двойно избелващ ефект. Съфорумка ги беше съчетала и се хвалеше, че доста беше свалила. И аз съм ги правила но не една след друга.И моята е потъмнена и жълтакава.

# 494
Аааа глицерин ,рицин зехтин ...и всичко мазничко правя всяка седмица  Grinning ,но от това цвят не ми пада.
Но и не загрявам косата ,просто си седя по няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт