Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 554
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
prinzesata ,тези маски с протеин колко често могат  да се правят в началото?
Как изглежда коса ,на която сме прекалили с протеина Simple Smile
Сега с протеинованта маска поръчах и хидратиращ шампоан става ли да ги ползвам и двете или в началото трябва само  протеин?
Сори ,но хич не са ми ясни  тези маски и затова така питам.
След  месец ще има пак боядисване и ми е много интересно какъв ще е резултата Grinning

Коса на която е прекалено с протеин изглежда като метла-и това не е шега  Laughing. Хидратиращ шампоан с протеинова маска е забранена комбинация. Преди протеинова маска само протеинов или поне балансиран шампоан. Обратното е ОК т.е. протеинов шампоан и хидратираща маска.
 За хидратация преди протеинов шампоан и маска се ползва преуош,маслен,професионален въпрос на избор.

# 496
Благодаря за инфото  Hug
И тоя хидратиращия шампоан ,кога ще му дойде реда сега . newsm78 или един път хидратация .....друг път протеин..много сложно взе да става  Simple Smile ще видим какви ще ги забъркам.

# 497
  • София
Обещах преди време да покажа снимки на косата си на светло. Понеже съм по майчинство и нямам какво да правя  експериментирам с косата и ноктите си. Та ето я сега Simple Smile
Скрит текст:
Smile
Съжалявам за външния ѝ вид, но духаше страшен вятър и резултата е като не ресана с дни коса  Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 21:23 от Milena_318

# 498
Артемис, добави качествен алкохол в маслата. Или ракия домашна, или качествен коняк, нещо от сорта.

Milena_318, интересен цвят. Една идея ми е по-контрастна от колкото трябва да е по мои виждания. Иначе обичам смелите прически и дрехи и подкрепям.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 08:34 от adelinda

# 499
Алкохолът за какво е всъщност?

# 500
Алкохолът за какво е всъщност?

Taka ги дават, че се правят маските от време оно, аз лично ЗАЩО, не съм се интересувала, мога да гадая. Например, загрява скалпа, помага да се измият по-лесно маслата, придава блясък и тн....

# 501
  • София
Артемис, добави качествен алкохол в маслата. Или ракия домашна, или качествен коняк, нещо от сорта.

Milena_318, интересен цвят. Една идея ми е по-контрастна от колкото трябва да е по мои виждания. Иначе обичам смелите прически и дрехи и подкрепям.
При следващото къпане няма да е така. Това го направих с тонери на Престиж, а на тях пише че издържат между 3 и 12 измивания Simple Smile

# 502
Амииии, малко е опасно даже с тонер според мен. Ще чакам да кажеш дали се е отмил цвета

# 503
Здравейте, може ли да ми препоръчате боя като wella koleston номер 12.11- с подобни отенъци?

# 504
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър колорист в Пловдив?

# 505
  • София
Здравейте!
От 1 месец съм с омбре,но искам пак да си бъда в един цвят(рус).
Как се постига това?(в салон)

# 506
Здравейте, може ли да ми препоръчате боя като wella koleston номер 12.11- с подобни отенъци?
Последно си купувах 11.1  на алфапарф и young. А велатон 12.1 от обикновен магазин също ми върши работа, само че оксиданта е 30.
Като отидеш в салона ще ти кажат как се става от омбре руса.
Лично на мен ми трябва повече имформация, като например корените ли са ти боядисани в тъмно или е изсветлена надолу косата ти за обрето

# 507
За Пловдив Ралица Спасова е уникален колорист, салон Енира

# 508
Момичета,
Светлокестеняво се боядисвам. Смесвам 7,00 и 7,23 на Иноа Профешанъл на Лореал. Ползвам я някъде от лятото и вече не намирам по пода толкова топки коса, та реших да купя същата и за сестра ми, която се боядисва руса. Нейната коса е светла, вече доста прошарена и в момента ползва 10,00 / baby blond на Exellence. Чудя се като все са Лореал дали трябва пак 10,00 да й взема. Тя не иска да става съвсем бялоруса.
Според вас кой номер на Иноа да й взема или да смесва някакви?
Предварително ви благодаря ( знам, че сигурно е дразнещо да ви нахълтваме в темата все с някакви питанки, но опитът ви си е ценен) Емотикон с букет

# 509
Момичета,дайте ми предложения в 3 стъпки за изтощена и късаща се коса-шампоан,маска/балсам и финиш! Кои са вашите ритуали за здрава коса? Yum

Общи условия

Активация на акаунт