Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 538
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Аз за 20 дни от червена станах руса ( и то сама 😃) ,косата ми се поизтощи, изсъхна, и какво направих - маска с макадамия, най обикновена от парфюмерията за 3 лв. , хубав шампоан и веднъж седмично маска с жълтък, зехтин  ( загрявам под шапка два часа) и косата ми вече е почти ок, само за две седмици!  Това е моят ритуал,  дано съм била полезна ! Може и някоя и друга ампула за подхранване и предимно безамонячна боя 😃

# 511
Здравейте блондинки Simple Smile
Мнения за тази боя (пише Алфапарф отдолу на опаковката, но в търсачката я откривам само с името написано отгоре)? newsm78 Питам по принцип за боята, не точно за този цвят!
https://www.tigota.it/it/il-salone-milano-platgh1201?utm_source= … paign=retargeting
И също, ако може мнение за Лореал продиджи- покривност, трайност, до колко тона изсветлява. Каква е разликата между Лореал Продиджи и Лореал иноа (за тази мисля е необходим оксидант отделно, но друга дали има)? newsm78 Имам време до следващото боядисване да мисля коя да е новата боя Laughing , снощи се боядисах.  Simple Smile Гарние олиа 10.1 не продават тук и ще трябва да избера нов номер от същата боя или направо друга марка. Grinning Предпочитам някоя по-щадяща боя, за предпочитане безамонячна. newsm78

# 512
Аз имах късаща се изтощена коса-оправих я с няколко подстригвания(често,но по малко),терапия протеинова (в салон и вкъщи на Афоджи), много домашни маски и маски две на Тианде, най-хубавите, които съм ползвала,с видим ефект на момента( с женшен първата и змийско масло втората)

# 513
Момичета, някоя от вас дали има опит с тъмно русото. Косата ми е изсветлявана опитвам се в момента да постигна този цвят http://prikachi.com/images/212/9247212y.jpg. Бях на фризьор, днес е третият ден и цветът е напълно отмит. Разбирам, че русото избива, но все си мисля, че на третият ден е прекалено рано за професионална боя и толкова пари. Ще бъде благодарна ако можете да предложите трайна боя и номерче, но дори и само трайна боя ще е от полза.

# 514
Основата е светла и ти искаш да потъмняваш? Препоръчвам Wella Illumina 6/16
Скрит текст:

# 515
Основата е светла и ти искаш да потъмняваш? Препоръчвам Wella Illumina 6/16
Скрит текст:
Да потъмняване търся, благодаря ти !

# 516
На мен с 8 ми стана толкова тъмно. С 6 няма ли да стане направо кестеняво? За 8-ца с 6% окислител съм аз.

За подхранване на коса, първо трябва да спре да се гори, после масла на домашни маски, балсам и кристали.

# 517
  • София
Здравейте, моля, някой да ми каже това какво русо се води:

И от основа 6-7 с избиващо червеникаво дали може да се постигне без обезцветяване?
Благодаря Ви! Simple Smile

# 518
  • София
Дано някой да отговори...и мен ме интересува същото нещо...
Simple Smile

# 519
И да ви отговорим, все пак не сме професионалисти. Та за мен върху такава коса не може да се полчи този цвят, в този му вид без обезцветяване. Цвета е смес, нещо като бежово русо с мат. Не бих дала да ме обезцветяват, защото косата се съсипва и цвета е нетраен. Избери си цвят, който ще ти подхожда и ще поддржаш лесно.

Това на снимката ми изглежда обезцветено, дори ли личи русото до къде е, като са смесили няколко бои, за да се получи този цвят.

# 520
  • София
И да ви отговорим, все пак не сме професионалисти. Та за мен върху такава коса не може да се полчи този цвят, в този му вид без обезцветяване. Цвета е смес, нещо като бежово русо с мат. Не бих дала да ме обезцветяват, защото косата се съсипва и цвета е нетраен. Избери си цвят, който ще ти подхожда и ще поддржаш лесно.

Това на снимката ми изглежда обезцветено, дори ли личи русото до къде е, като са смесили няколко бои, за да се получи този цвят.
Благодаря за отговора! Не търся мнение на професионалист, затова и питам тук. Не съм тръгнала да се обезцветявам, приключих с  това, преди всичко исках да разбера какво русо е това. Красиво е! Simple Smile

# 521
Според мен ще може без предварително обезцветяване, но не и без предварително изсветляване. В смисъл, няма да стане в една стъпка. Първо трябва да изсветлиш с 12-ка например и след това вече да се прави цвета.

# 522
Според мен ще може без предварително обезцветяване, но не и без предварително изсветляване. В смисъл, няма да стане в една стъпка. Първо трябва да изсветлиш с 12-ка например и след това вече да се прави цвета.

Правил съм съедка със силна боя. Косата и не е много тъмна, но избъва на червено. Ако и н питащата избива на червено, не вярвам рочно този цвят да получи. Но да пробва.

# 523
  • София
Възможно ли е от контрастна смяна на цвета и използвоне на безамонячна боя да се изтощи бързо косата ? Наскоро направих смяна на цвета и забелязвам, че косата се изправя много бързо и стои суха, изпръхнала и на всички страни. Мия я два пъти в седмицата с шампоан и балсам, слагам маска веднъж на 2 седмици.

На колко време си боядисвате корените и има ли ефект на жълтеене, ако косата е била тъмна преди ?

# 524
Взех си боя 9.21 на Крамер. Сега имам и корен, а сивото където е тъмна почти падна и жълтее чак към рижаво. Направих си и аз маска с вит. Ц. После смятам да направя маслена с ракия и надявам се, тъмните и жълти наслагвания от бои, да отидат в миналото. Ако не, се чудя дали да не се направя с една 9-ка обикновена, да просветли и после сивото. Хич не ми се ще, защото косата ще се изтощи, а и не мога да правя времеви паузи, защото трябва да излизам и сред хора Simple Smile))

spiderwoman, не знам какво е възможно. Само ти си познаваш косата, знаеш какво си я правила и каква е в момента. Прави натурални маслени маски и ако трябва всеки път купешка маска, вместо балсам слагай. Поне аз така бих правила.

Общи условия

Активация на акаунт