Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 528
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
 adelinda вземи еднократни дози предпазваща система без значение коя и ги ползвай-помагат много.

# 526
Какви са тези? Не съм чувала. Утре трябва да се боядисам, защото в понеделник съм на работа, а в неделя, няма да има от къде да купя. Имам нещо в малка тубичка на лореалска боя? Такова ли ще да е?

# 527
Търся си щадяща, но ефективна боя за коса да ползвам в пепелните руси тонове ниво 7-ца или 8-ца... Предпочитам от професионалните, че преди години не бях никак доволна от тези масови бои, които продават даже в суперите тук...  Косата ми е тънка, хваща боя лесно, нямам бели коси и ми трябва не толкова силна боя, с която да се боядисвам сама..От коя боя сте доволни? Толкова противоречиви отзиви чета, че се обърквам коя боя е хубава и коя не...

# 528
Струва ми се, че тук има дами използвали Вела Колестон? newsm78 Интересува ме дали е твърде агресивна към косата, както и тези красиви пепелни тонове наистина ли се получават толкова хубави (пепелно 9 и 10)? Heart Eyes И естествената ми коса беше пепелна, и сега като е изсветлена пак си е пепелно руса- може би сега на някои по-дебели косми избиват и по малко златисти тонове, но това ми допада. Вече изсветлена коса може да се изсветли с още 1 тон без да използвам различни % оксидант за корени и дължини или не? Thinking
Купих си някаква половинкилограмова маска за коса на Паризиен с ленено масло на смешна цена, ей така, случайно. Учудващо, отразява се добре на косата ми. Това също- използвам рядко преса и на по-ниска температура, най-често използвам преди сушене със сешоар, косата изглежда лъскава и подхранена и най-вече, няма почти никакъв аромат:
http://www.testanera.com/it/brands/hairstyling/palette-styling/p … zione-calore.html
Според вас, на какво ниво е това русо? newsm78

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 02:08 от dolce miele

# 529
Русото за мен е 10. При мен става такова с 10 и 30 оксидант.
За по-тъмно русото, според мен е 8.1 може би. Не го виждам чак толкова пепелно, мисля че е имало кичури в косата. И аз съм съгласна, че трябва с някоя силна боя да се мине, която да свали малко цвета и след това да се нанесе 8 мица.
Вела Колестон за мен е хубава боя. Светлите й тонове стават хубаво русо, изсветлява доста боята. При по-тъмните мисля че стават една идея по тъмни от стандартното. Имам предвид че 9 ката не става толкова светла. 8 мицата също си става тъмничка за моя вкус. Но всичко зависи от косата на която се нанася и от това човека какво иска. Според мен е хубава боя. Просто трябва са си намериш цвета.
Не мисля че е много агресивна. Косата ми остава мека и жизнена след боядисване с нея.

# 530
  • Sofia
Момичета, искам да  ви  питам следното - в момента съм руса ниво 8 може би ( след изсветляване със Syoss 13 - 5 и  после пак същата бежово русо ) искам още малко да я изруся , не повече от 9 и да изглежда естествено!  Спряла съм се на Майандра или Гарниер Олиа 9.13, дали ще стане ? А искам и тук там небрежно тип белеаж някой светло рус кичур !Дайте съвети, скоро съм рожденичка и искам да съм хубава блондинка 😃

# 531
Въпрос към момичетата ползвали боята Вела колестон, отговарят ли си цветовете по каталога или стават по-тъмни? Например за да постигна 7,1 с 6% оксидант трябва ли да вземам един тон по-светъл или 7,1 си е наистина средно русо пепелно, а не кестеняво?
Целя нещо такова /при светла моя основа/:

# 532
  • Варна
Какви са тези? Не съм чувала. Утре трябва да се боядисам, защото в понеделник съм на работа, а в неделя, няма да има от къде да купя. Имам нещо в малка тубичка на лореалска боя? Такова ли ще да е?

Блондинска работа-чак сега виждам въпроса ти  Hug. Колорхелп в рибите или пауърплекс на Селектив от Арлен. Имат еднократни дозички и ги предлагат с боите. Лореал също имат мисля нещо подобно но не съм го ползвала.
   При сериозни интервенции върши работа системата. Ползвам Колорхелп от няколко месеца както при боядисване така и за терапия веднъж месечно. Разликата е видима.

# 533
Благодаря Принцеса. Ще погледна.

Да докладвам моето боядисване. Тези бои вървят един номер назад. 8-стана като 7, 9-стана като 8. Интересно с 10 ако се направя с 9 окислител какво ще стане. Имам идея жълто в косата, дори в корените и е по-тъмна от желаното. Правих се с два окослитела, за капак краищата с 1.8 за вежди, че ги обърках. Сега след първото миене ще видя как ще се държи.

# 534

Да докладвам моето боядисване. Тези бои вървят един номер назад. 8-стана като 7, 9-стана като 8. Интересно с 10 ако се направя с 9 окислител какво ще стане. Имам идея жълто в косата, дори в корените и е по-тъмна от желаното. Правих се с два окослитела, за капак краищата с 1.8 за вежди, че ги обърках. Сега след първото миене ще видя как ще се държи.

Ти с Вела колестон ли се боядисваш? Интересно ми е запазва ли се при нея дълго пепелния нюанс или се измива бързо? Защото на Иноа се измива бързо, но и тя е безамонячна все пак...

# 535

Ти с Вела колестон ли се боядисваш? Интересно ми е запазва ли се при нея дълго пепелния нюанс или се измива бързо? Защото на Иноа се измива бързо, но и тя е безамонячна все пак...

Cramer Color Боя за коса,, ползвам с последните две боядивания. В търсене съм на перфектното сиво русо. Нещо такова:
Скрит текст:

Това искам. За сега с крамера става но по-тъмно.

# 536
Такова сиво май само с тонер може да се докара и задържи...  newsm78 Поне гледах доста клипове в YOUTUBE... Аз сега си поръчах пепелна боя на Clairol, мисля е американска боя и доста добри отзиви има за нея в амазона. Ще пробвам и ще споделя... Аз имам доста медени нюанси да покривам, та да видим колко е силна...  Peace

# 537
  • Sofia
Блондинки, какво е точно виолетово русо , много ми харесва , но не знам как би стояло на моята коса ( златно руса, около   8 ца ) убива ли и то като пепела, жълтото?

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 18:53 от suzana_b

# 538
Един път съм се правила с 12/61 на Вела Колестон. Сдобих се най-жълтата коса, която някога съм имала.  Sad Всичко е много индивидуално. Преди да я купя четох страхотни мнения за нея, гледах снимки преди и след и цвета беше убиец. От тогава не посмях да пробвам друг номер на Колестон.
В момента съм с непрофесионалната Лонда 28 и съм много доволна от нея. Малко трудно си я намирам обаче. Иска ми се пак да пробвам професионална, но все не ги уцелвам тях. ooooh!

# 539
  • Sofia
Мики, много Благодаря 😃аз не съм ползвала професионални и цветовете ме блазнят но ето виж .....! А за коя Лонда говориш, тази в червените кутии Лонда Колор ли ? Аз много искам да стана хубаво руса с лек пепелен оттенък, естествен цвят, и все не мога да го докарам😯

Общи условия

Активация на акаунт