Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 519
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Блондинки, какво е точно виолетово русо , много ми харесва , но не знам как би стояло на моята коса ( златно руса, около   8 ца ) убива ли и то като пепела, жълтото?
Принципно виолетовото убива жълтеенето и става по скоро бежово. Как ще стане на косата не знам, не съм го ползвала, отенъците при колестон са доста силни според мен, с 12.89 ставах сива буквално

# 541
аз съм се правила точно с този цвят на вела в корените и изобщо не ми станаха жълти,но не изсветли толкова колкото ми се искаше.

# 542
аз съм се правила точно с този цвят на вела в корените и изобщо не ми станаха жълти,но не изсветли толкова колкото ми се искаше.
При мен с 12 ките на Колестон и Алфапарф става най-светло русото, което може да се постигне с боя. С 12.0 на Колестон съм се правила. Но съм ползвала 12 оксидант, 2:1 оксидант към боя.

# 543
  • София
При мен с 12 ките на Колестон и Алфапарф става най-светло русото, което може да се постигне с боя. С 12.0 на Колестон съм се правила. Но съм ползвала 12 оксидант, 2:1 оксидант към боя.
brummmm, а пробвала ли си Keune? За сравнение с Koleston?
Гледах ревю в youtube, една мацка с почти черна коса с 1519 постига страхотен , супер светъл цвят на ниво 11-12. Много се запалих да пробвам, но никъде не я намирам, освен в ebay.

# 544
  • Пловдив
Keune се продава във фризьорските салони и за мен е по- добрата в изсветляването, въобще в русите нюанси от Колестон. Винаги бих предпочела първата. На моята коса Колестон винаги се държеше непредсказуемо- абсурд да се получи цвета, който би трябвало, при положение че се боядисвам при фризьор, не смея сама.

# 545
Гледах ревю в youtube, една мацка с почти черна коса с 1519 постига страхотен , супер светъл цвят на ниво 11-12.
Може ли линк, че точно с 1519 не съм гледала, а ми е интересно.

# 546
Не съм пробвала Кюн, ме ми се занимава да търся откъде да я поръчвам, а и не гоня много светло рус цвят, косата ми изсветява лесно.

# 547
Момичета, извинявайте, че нахлувам така в темата, но я следя от самото и начало и минах през почти всички коментирани напоследък проф. бои. Косата ми е с нормален, като дебелина  косъм, по- скоро суха от годините изсветляване, естествения ми цвят е на ниво 4-5. По една или друга причина съм  пробвала и Вела, и Кюн, и Матрикс, и Лореал през последните 4-6 години. Ако трябва да ги квалифицирам като резултати при мен най- лошо се справя Лореал, след това Матрикс, Кюн и Вела са с почти идентичен резултат. От Велата най- добре изсветляващия нюанс за моята коса е 12/81. От Кюн задължително ми трябваха два цвята- 1517+1519. Последните 6 месеца се боядисвам с Голдуел/ Топшик и резултата е като при Вела и Кюн, но за моя скалп е по- щадяща. И с всичко това + 12% оксидант стигам до ниво 10ка, с бежов нюанс. По- светло ми е ставало преди години, когато на два месеца боядисвах цялата коса, не само корен- но пък за състоянието на косата е ....приключение. Сменила съм не един и двама фризьори и резултатите никога не са били по- добри от това, което постигам и сама. Убедила съм се, че такова животно, като универсално добра изсветляваща боя няма. Всеки трябва да пробва на себе си, за да види какво ще се получи..... за съжаление Simple Smile
Извинявайте за дългия пост Simple Smile

# 548
Moята фризьорка работи с Кюн. Безамонячна е мисля и я бива.

# 549
  • София
Гледах ревю в youtube, една мацка с почти черна коса с 1519 постига страхотен , супер светъл цвят на ниво 11-12.
Може ли линк, че точно с 1519 не съм гледала, а ми е интересно.
wdv,  объркала съм номера, за 1517 става дума

# 550
Тая я знам. Гледала съм я. Тя е българка. Hands V

# 551
Кюн имат амонячни и безаманячни бои. Аз съм ползвала дълго време безамонячната боя в медената гама... Бях доволна, при положение, че веднъж на месец боядисвах цялата коса и нямах големи поражения..  Но и се измиваше бързо де... Сега съм в редиците на преминаващите към русо и не мисля, че безамонячната на Кюн ще има силата да покрие и да стане еднаква косата.. Сега пробвам с Иноа която също е безамонячна, но и тя слаба идва... Ще се минава на амонячни, няма друг начин... Просто трябва да нацеля боята... Има ли доволни от боята на Goldwell?

# 552
Голдуел ми харесва много на мен, покривна е

# 553
С  Goldwell  постигам  същото ниво на изсветляване, както с Wella 12/81. Разликата при мен е, че усещам Goldwell-а по - малко агресивна. Ползвам комбинация от 12BS + 11V и в резултат имам бежово- руса коса на ниво 10ка, но моята е особена и доста пигмент и трудно поддаваща се на изрусяване Simple Smile

# 554
Natalka, при фризьор или се сдобиваш от някъде с нея?

Общи условия

Активация на акаунт