Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 514
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Сдобивах се до скоро, но този месец нещо може да ми се размине  Sad Видях обаче, че са започнали да я зареждат в Енцо.

# 556
В Enzo имам спомен, че беше златна... Май най-изгодно идва от Ebay... Там е по 8 долара и малко, и с безплатна доставка, ама съм "на Вие" с Ebay...

# 557
Прати ми, ако ти е удобно разбира се линк да погледна на ЛС. Дано да има избор на цветове. Ще поръчам иначе, не е проблем.

# 558
Горе долу има избор. 11V го има, но другия ти цвят 12BS май го няма... А пробвала ли си blonding creme ash? Той подсилва и изсветляването и неутрализирането. Hands V

# 559
  • Sofia
Момичета, имам въпрос , ако сме ся две бои какво би се получило на моята коса !? Чета , че много хубави  цветове се получават от смесване?[/img]косата ми сега е нещо такова , не толкова рижаво в действителност 😃

# 560
  • Sofia
Боите са тези:и

# 561
А тази боя Goldwell Topchic изсветлява ли достатъчно,някъде прочетох,че е нискоамонячна,а я сравнявате с Кюн и Колестон?Hushed

# 562
Момичета, имам въпрос , ако сме ся две бои какво би се получило на моята коса !? Чета , че много хубави  цветове се получават от смесване?[/img]косата ми сега е нещо такова , не толкова рижаво в действителност 😃
Ако ще изсветляваш корен според мен нищо. На изсветлена коса ще ти добави отенък, обаче седмицата може и да потъмни доста, въпреки че ще я смесваш със светло. На конкретната боя съм ползвала светлия нюанс, нищо не ми изсветлява. С тъмното не бих рискувала.

# 563
На Goldwell боята по-тъмна ли става след боядисване косата или се получава същия цвят като в каталога? В смисъл за да получа цвят 7.1 например дали трябва да взема 8.1 или със 7.1 ще се получи?

# 564
А този номер на Вела Колестон....в действителност е сиво, пепелно тъмно русо или е цвят за добавяне към по-златистите тонове? newsm78
http://www.lookshop.it/koleston-perfect-colorazione-in-crema-0-1 … sionals-60ml.html
И, понеже много ме дразни, че на Иноа цветовете са описани само с цифри....  какъв оттенък е осмицата след 9?
http://www.lookshop.it/l-oreal-professionel/colorazione/inoa/ino … sionnel-60ml.html
Необходимо ли е за Иноа и за Колестон да се използват сециални окислители (на съответната марка) или марката е без значение?

# 565
Косата ми има адски силен червен пигмент, след раждането се засили,омбре съм в момента,коренът го боядисвам с 6-ца (пепелна) на Иноа,след 2 седмици става страшно червено, моля за съвет!

# 566
Гледах много клипчета за тониращия шампоан на Лореал- Лореал Експерт Силвър. Много дами са доволни от него. Някоя от вас пробвала ли го е?

# 567
dolce miele, този цвят на Иноа 9.8 се води много светло русо Мока... Не знам какъв цвят се получава, но е интересен от картинката.. Цифрата 8 за оттенъка значи перлено пепеляво. Аз ползвам 7.1 на Иноа, където 1-цата е уж синьо пепеляво, но при мен не става пепелно, а по-скоро неутрално...
На Лореал ползвам другия им шампоан с лилав пигмент  Série Expert Shine Blonde, много е приятен, но няма тази сила да неутрализира добре медените тонове. Може би е по-добър при жълтите пигменти...

Christina-89777, между боядисванията трябва да правиш тониране с пепелив тонер. Аз ползвам silver шампоан, но не тонира така добре както ми се иска.. Сега поръчах тонираща маска да видим дали ще е по-добре от шампоана... Иначе четох за тониране с малко боя+балсам, но това не съм го пробвала... При мен като избие меденото, просто боядисвам с пепелна Иноа и стоя по-кратко, колкото да махне медените оттенъци... Друго спасение не съм намерила... Мисля да си поръчам от амазона един силвър тонер на Вела, че нещо в БГ не гo намирам и да се плескам с него между боядисванията...  Mr. Green

# 568
dolce miele, този цвят на Иноа 9.8 се води много светло русо Мока... Не знам какъв цвят се получава, но е интересен от картинката..
Мока/шоколад/бежово са все топли цветове и НЕ са подходящи за тези от Вас, които се борят с топли отенъци.

Цифрата 8 за оттенъка значи перлено пепеляво.
Това някакво универсално правило ли е, защото аз не се сещам за друга марка освен Лонда/Вела, при която 8 е перлено пепеляво?
При Игора например 8 е червено...
При Индола като при Лореал 8 е шоколадово...
Алфапарф и Лакме изобщо пък нямат 8-ца в тоналностите...

# 569
И за да сме точни, при светлите цветове (какъвто е 9.8 ), "мока" е комбинация от 1, 7 и 3 (синьо, зелено и жълто). Hands V

Общи условия

Активация на акаунт