Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 447
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Ив и аз искам да видя  Simple Smile

Мама Марта ,може ли и твоята коса да видим  Praynig ,много  ми е интересно да видя ефекта дълбок корен. Twisted Evil

Стискайте ми палци ,аз тези дни ще се боядисвам  ,дано хване нещо този път    Praynig
Много ми  е интересно дали ще имат резултат ,досто се погрижих за мойта перушинка  ....хидратации ,протеини глицерини  Grinning
Ако намеря и нещо да преборя и косопада ,ще съм супер доволна.

Ето я, но на вечерна домашна:) светлина:

Исками се да е малко по-светла. Споменатите номера на Лорвен не мога да ги видя онлайн. Гледам други каталози ли? Мога ли да разчитам на адекватни съвети в Мари(въпрос към варненки)

# 676
9.11 е от новите цветове на Лорвен. Може би затова не го намираш... Така изглежда.
Скрит текст:

# 677
  • Варна
9.11 е от новите цветове на Лорвен. Може би затова не го намираш... Така изглежда.
Скрит текст:

Разкошно! Това ще взема и дано се получи! А колко процента окислител?

# 678
Тук също може да ги видиш горе/долу, въпреки че изображението е малко. Новите цветове (7.11, 8.11 и 9.11) са отбелязани с "new".
Скрит текст:

# 679
Извинявам се за това човече (сърдитото) във второто изречение ,не съм искала да сложа това.

Мама Марта ,корена си е тъмничък доста ,успех в изсветляването  .

# 680
Маската с вит.Ц и шампоан колко тона от тъмна боя сваля горе-долу? Кой е пробвал?

# 681
  • Варна
Извинявам се за това човече (сърдитото) във второто изречение ,не съм искала да сложа това.

Мама Марта ,корена си е тъмничък доста ,успех в изсветляването  .
Тъмен си е- ниво 5. Ами ще се пробва, пък каквото стане:)

# 682
  • Sofia
Аз съм пробвала  витамин  С  и трябва  да  кажа, че при мен свали поне  3 тона ( изсветли ) правих я 3 пъти за десетина дни и от тъмно червена станах руса, първо само с нея , а  после два пъти боя 10. 1 Гарниер Олиа 😃

# 683
  • София
Тази боя Лорвен амонячна ли е или безамонячна...и от къде я купувате? Огледах се на платинения 1081, но тъй като бих искала да я ползвам само за матиране, трябва без амоняк.

# 684
  • София
Маската с вит.Ц и шампоан колко тона от тъмна боя сваля горе-долу? Кой е пробвал?
Зависи колко е наслояван цвета. Но сваля при всички положения поне 2-3.
Аз бях руса, боядисах се в цвят бургунди, не се одобрих и след седмица някъде с маската свалих 95% от боята.

# 685
А вредна ли е тази маска?

# 686
Не знам,четох,че можело леко да изсуши косата и трябва задължително балсам или маска след това, други пишат, че им ставала много мека и бляскава косата

# 687
  • София
Не съм забелязала никаква вреда, дори и изсушаване, но тогава бях с пикси , та не мога да съм много обективна по този въпрос.

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 10:22 от bubanka

# 689
  • Sofia
Момичета, как точно нанасяте тонера  на  Престиж? Купих си перлен ,  преди бях взела аметист, стоях 20 мин. на влажна коса но не забелязах промяна, косата ми и ниво 10 но малко жълта😃Много от вас споделят, че е добър, така , че може би аз нещо бъркам!

Общи условия

Активация на акаунт