Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 85 447
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Иноа имаха една супер изсветляваща, ако помните, която просъществува мнооого за кратко. Познайте защо...
Кой номер е била супер изсветляващата на Гарние олиа? Тук (Италия) има номер 110 супер русо (доколкото разбрах, изсветлява с до 3 тона, т.е. колкото изсветлява и 9.0 и 10.0) и една която се води деколорираща (на нея цветето горе на опаковката е синьо). Наскоро случайно видях, че и в бг сайтове се намира номер 110, а мисля имаше и номер 112.

# 661
Гарние и Иноа са различни бои и марки.

# 662
Гарние и Иноа са различни бои и марки.
Да, права си! Объркала съм се, пишехме домашните с детето и не съм прочела правилно..... Simple Smile

# 663
Ако естествената ти коса е ниво 4-5,боядисваш корени с номер 6(надолу е русо),но искаш вместо 6 да си 7-ца в корена как е добре да се случи? Фризьорката ми казва,че няма как,защото с израснали тъмни корени ще станат два цвята..според нея трябва да се обезцвети глобално, което няма как да стане,защото косата ще иде на кино..

# 664
Според мен ако си боядисвала досега корена с 6 наистина няма как, защото боядисаното с 6 ца няма да падне с боя. Може да пробваш с някоя суперизсветляваща с 12 оксидант, но няма гаранция дали ще стане и трябва да внимаваш с новоизрастналите корени, защото там с 12 ще станеш мнооого руса. Ако си склонна да пробваш, става, но не се знае дали ще се получи. Ако се получи после си нанасяш 7 мицата в корените и става.
Долче, напиши Перлен балсам на Престиж в Гугъл на изображения и ще ти се покаже.

# 665
  • Варна
Здравейте,
влизам в темата с молба за съвет. Миналия месец изсипах една камара пари за дълбок корен 5ца и дължини боядисани в 8 натурално и 8.1 в съотношение 3:1. Боята беше на Джойко и съответно резултата не ми хареса-тъмен е! Разбрах и че дълбокия корен не е за мен, тъй като косата ми бързо се омазнява и си личи ужасно.
Та въпроса ми е- правил ли се е някой с прословутата боя Elumen и може ли да се ползва в домашни условия? А коя марка бихте ми препоръчали за постигане на топла натурална 9ка без обезцветяване? Основата ми е между 5 и 6. Благодаря предварително!

# 666
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм петица и се правя с Лорвен 911,при това само корени.Много съм доволна от изсветляването,което постигам без обезцветяване.Ползвам 30 оксидант.

# 667
  • София
Аз съм петица и се правя с Лорвен 911,при това само корени.Много съм доволна от изсветляването,което постигам без обезцветяване.Ползвам 30 оксидант.

Би ли показала ,моля , цвета на косата си?
И аз съм на ниво 5 и с нищо не постигам желаното изсветляване.

# 668
  • BG-DE
iv.elina, и аз се присъединявам към молбата да покажеш, ако ти е възможно цвета на косата си  Praynig аз съм между 6-ца и 7-ца но с 30% постигам само патешко жълти корени, но пък и моята коса е с доста силен червен пигмент, преди години дори отпред си имах естествено меден кичур и все ме питаха как го постигам  Laughing

# 669
  • Варна

Често чета за Лорвен, но не е ли много агресивна?

# 670
brummmm, мерси.

# 671
Ще се опитам да кача снимка по-късно.Боята според мен е щадяща,поне за моя тънък косъм.Ползвам я от лятото.

# 672
  • Варна
 Моята основа е също 5-ца. С лорвен 1089 боядисвам последните няколко пъти с 30-ка оксидант. Изсветлява идеално.

Ето корен веднага след боя

Скрит текст:

а това е от преди малко

Скрит текст:

по принцип ползвах години наред 1001.1 на Лорвен,но напоследък предпочитам малко по-топло русо.

# 673
ПРинцеска,аз точно от теб се зарибих по Лорвен-а.  Simple Smile.Утре ще се снимам на дневна светлина,но аз правих предната седмица тъмни кичури.

# 674
Ив и аз искам да видя  Simple Smile

Мама Марта ,може ли и твоята коса да видим  Praynig ,много  ми е интересно да видя ефекта дълбок корен.

Стискайте ми палци ,аз тези дни ще се боядисвам  ,дано хване нещо този път    Praynig
Много ми  е интересно дали ще имат резултат ,досто се погрижих за мойта перушинка  ....хидратации ,протеини глицерини  Grinning
Ако намеря и нещо да преборя и косопада ,ще съм супер доволна.

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 23:26 от ~Artemis~

Общи условия

Активация на акаунт