Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 746
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз го ползвам винаги на суха коса. Стоя минимум час.

# 691
Момичета, как точно нанасяте тонера  на  Престиж? Купих си перлен ,  преди бях взела аметист, стоях 20 мин. на влажна коса но не забелязах промяна, косата ми и ниво 10 но малко жълта😃Много от вас споделят, че е добър, така , че може би аз нещо бъркам!

Перления почти не се забелязва, аз го смесвам с някои от виотетовите и стоя като с маска - около 2 часа, но аз просто имам много време за това. Всъщност така завършвам маслената си седмична терапия.

# 692
Здравейте! Искам да попитам конкретно за тонерите с пепелен оттенък ефективни ли са при доста жълтееща коса? В момента съм със по-светли кичури, боядисвам само корени с бои с пепеляв нюанс, но винаги ми се получава този по-тъмния и ръждив цвят на косата. Ето и снимка:

Скрит текст:

# 693
  • София
Коментираните се съмнявам да успеят, по скоро ще направят сиви светлите кичури и жълтите ще контрастират още повече. Но не пречи да пробваш, по 2-3 лв са.

# 694
Няма как да стане за жалост.Аз също съм била с такъв цвят, трябва си обезцветяване

# 695
Боядисах се с този номер на Гарние олиа Simple Smile Доволна съм, предвид, че наскоро използваната Лореал Кастинг крем глос #Cussing out ми беше потъмнила дължините в леко по-жълто и виолетов оттенък.....дължините които тъкмо бях оправила с тониращия балсам Леганца! Crossing Arms При следващото миене на косата ще трябва да ги тонирам със сребърно русото на Леганца. При мен сребърно русото неутрализира и придава по-светли оттенъци по-добре от пепелния Леганца, последният ма моята коса засилва пепелните оттенъци, но не забелязвам изсветляване (и не очаквам такова). Както винаги, впечатленията ми от Олиа са повече от добри.
Скрит текст:
А като си спомня как т.нар. фризьорка ми беше казала, че от пепелно тъмно русо едва ли можело косата да се изсветли без обезцветяване... Shocked Shocked Shocked ooooh!
Според мен наистина изветли с колкото обещават (с 2-3 тона), косата ми след боядисването със 110 е дори още по-мека отколкото след боядисване с Олиа 10.1, корените са покрити на 100%, няма рязка граница м/у корени и косата по-надолу, на дневна светлина няма жълти оттенъци Simple Smile (има някаква технология която неутрализира жълтите и оранжевите оттенъци или поне на кутията така пише). Laughing А при покупката ми подариха и рекламна чаша Олиа Mr. Green
https://www.amazon.it/Garnier-Olia-Colorazione-Permanente-Chiari … =garnier+olia+110
По-късно ще пусна снимка. Ако намеря ще ви покажа и снимка от преди боядисването.
Mo0onllight, някъде около 12-тата минута на това видео момичето показва как тонира екстеншъни. Впечатлена съм, но и кичурите са по-светло жълто русо newsm78
https://www.youtube.com/watch?v=Z0KGGRwvn0U
Тук също е интересно видеото:
https://www.youtube.com/watch?v=xmRQAdRfqKk
Само се чудя, това тониране с тонер и оксидант 10% за 5-10 минути много ли е вредно за косата???? newsm78

# 696
При мен гарние в каквито и да е форми, вкл. Олиа, е силна боя, която след две измивания няма и помен от отенъци и боядисвания. За мен боите на гарние не са добри.

# 697
знаете ли дали силвър шампоаните работят при боядисвана коса с боя или само ако русото е правено със супра имат ефект?

# 698
Преди няколко страници отговаряхме на този въпрос. Имат навсякъде

# 699
При мен гарние в каквито и да е форми, вкл. Олиа, е силна боя, която след две измивания няма и помен от отенъци и боядисвания. За мен боите на гарние не са добри.
В какъв смисъл е силна боя- за твоята коса ли? При мен Олиа се държи доста прилично, няма почти никаква промяна в цвета до следващото боядисване ( а каквато има си я забелязвам само аз). Но пък и аз коса мия веднъж седмично...

# 700
Да, разбира се че за моята коса. Няма как да е иначе. Косата ми се изсушава и става “пършива”. Бързо се измива и остава жълта. Моята коса я мия веднъж на два три дена, винаги съм се чудила как успяват някои жени да си мият косата веднъж седмично. Знам че е по добре но не мога

# 701
Долче Миеле, ще видим ли резултааат? Stuck Out Tongue

# 702
Моята коса е суха, може би затова......Ако я мия по-често става още по-суха. Но и реално няма нужда да я мия по-често, всъщност я мия предимно заради скалпа. Иначе последните дни преди миенето косата ми изглежда най-приятна на вид и на допир Mr. Green , но скалпът ми е склонен към пърхот  Crazy
Скрит текст:
Като тинейджърка си миех косата веднъж на 10-11 дни Laughing , водата след миене си беше бистричка....После имах един период с омазняващи се корени ooooh! и сухи дължини и след това, за щастие, минах на седмичното миене. Доста време ми отнема миенето на косата, изсушаването още повече, а да не говорим за стайлинга после и за това как изглежда без стайлинг.... hahaha
wdv, разбира се Simple Smile Само ММ да ми качи снимките на лаптопа, че са в неговия телефон Mr. Green Но, разбира се, цветът не е както е на опаковката на боята. С 10.1 също не беше.- Основата ми е нещо между 6 и 7.

# 703
  • Sofia
Аз забелязах, че откакто съм  руса мога да я мия на 4 дни , може дори и 5 , а преди  през ден! Долче, ти с Гарниер  Олиа  110 нали ? Аз днес я гледах и а
.....да си я взема,  но скоро се боядисвах и 😃да не се изкушавам! А какво става , пепелно или натурално  русо?

# 704
А какво става , пепелно или натурално  русо?

По принцип го дават, че е неутрално русо (антижълто, антиоранжево), а не пепеливо. На мен ми стана пепеливо Simple Smile , просто по-светло отколкото беше. Няма оранжеви и жълти оттенъци на дневна светлина, само на изкуствена топла светлина. Да речем, че на дневна светлина максимум има по някой по-златист косъм- но не жълт. Моята естествена коса също е пепелива обаче.

Общи условия

Активация на акаунт