Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 717
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Благодаря ти, ясно е , ще се пробва 😃поне от този боя не ми изгаря косата!

# 706
suzana_b, щом ти допада Олиа можеш да пробваш какво ще се получи. Аз съм доволна от резултата- горе-долу толкова очаквах да изсветли на моята коса. В интернет обаче гледах много отзиви и при някои разликата е такава (за малко повече от 30 мин. обаче) Heart Eyes Shocked :
https://www.google.bg/imgres?imgurl=https%3A%2F%2F4.bp.blogspot. … ct=mrc&uact=8
Явно е до коса....Аз започвам да засичам времето за боядисване след като нанеса боята по цялата коса. Peace

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 17:39 от dolce miele

# 707
  • Варна
Да, разбира се че за моята коса. Няма как да е иначе. Косата ми се изсушава и става “пършива”. Бързо се измива и остава жълта. Моята коса я мия веднъж на два три дена, винаги съм се чудила как успяват някои жени да си мият косата веднъж седмично. Знам че е по добре но не мога

Темата за миенето е дъвкана,че дъвкана. Категорично не съм съгласна,че е добре косата да се мие веднъж седмично. При читави, ПОДХОДЯЩИ продукти миенето не е проблем,а си е терапия. Зависи и от стила на живот разбира се,но в урбанизираната среда,в която живеем няма опция да я мия по-рядко от на 3 дни. Напоследък даже мия през ден в тия мъгли и с красивия смог става на нищо. Лятото пък с това косище скалпът се поти и пак не става.

# 708
Малко встрани от темата, взех си безсулфатен шампоан, мисля така пишеше, една приятелка беше казала че за боядисани коси бил много добър особено преди боядисване, боята хващала по добре. Ще видим де, ползвах го ведъж. Моята коса е къса и се омазнява бързо, независимо от боядисването,

# 709
Като не се боядисвах, косата и кожата ми е суха я миех веднъж седмично. Когато сложа балсам, маска корена се омазнява на третия четвъртия ден. Как може някой как си мие косата да си мисли, че е универсално за други? Има хора на които за един ден и се омазнява косата, на други и след 2 седмици не е мазна. Зависи кой какво работи, къде живее, дали спортува.

# 710
  • Sofia
Аз също мия често , макар да не е омазнена, просто навик, но абсолютно вярно е , че при всяка коса е различно!  Но наистина откакто съм руса , може би защото ще по суха трае повече 😃Долче, Благодаря за снимките , много хубав цвят е станал! 😃

# 711
Долче, мнооого ми харесва резултата ти!!!

# 712
Благодаря ви, и аз съм доволна, няма нежелани оттенъци и косата е мека и гладка! Simple Smile
Относно миенето на косата, разбира се, че е и до коса, и до условията наоколо. Peace Мия косата си толкова често колкото и се налага, т.е. веднъж седмично. Но ако беше необходимо да го правя по-често- разбира се, че бих. Със сигурност и използваните продукти имат значение. На мен миенето на косата ми отнема доста време, сушенето и (свела съм до минимум сешоара, на ниска температура, иначе се изсушава скалпа), стайлинга после, доста е гъста......вероятно някои жени за толкова време си мият и изсушават косите по 2-3 пъти Laughing  hahaha
brummmm, какъв ти е безсулфатния шампоан?

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 19:10 от dolce miele

# 713
Крейгтън, мисля.

# 714
brummmm, е намирам инфо за него. Доволна ли си? newsm78

# 715
Английска марка е, зареждат го ТТ маркет в русе, да, доволна съм.

# 716
Здравейте дами,боядисвам се със боя farnavita 9.7 обаче онзи ден забелязах,че косата ми е станала патешко жълта,как да оправя проблема. Извинете ме ако не е много по темата ви Simple Smile

# 717
Пробвай с оцветяващ шампоан или тониращ балсам на Престиж, имат много цветове-сребрист,перлен,пепелен..

# 718
Какъв тонер трябва да взема като цвят

# 719
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Харесай си ти цвят, виж отзад на опаковката дали ще се получи това, което искаш.

Общи условия

Активация на акаунт