Боя за коса - Blond42 - Клуб на блондинките

• 84 675
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Много странно това с лимона. Разтворен лимон / ябълков оцет във вода се ползва за натурален метод за затваряне на косъма и по-гладка коса.
Обяснението беше, че променя ph на косъма и затова тониращият шампоан хваща по-добре. Rolling Eyes
Аз съм си обливала косата с лимонов сок и (половин литър) вода- при последното плакнене. Честно казано, не видях разлика на сухата ми коса- не стана по-лъскава, но пък и не ми изсуши допълнително косата. Т.-е. не забелязах нито положителен, нито отрицателен ефект. Laughing С тониращия шампоан обаче ще пробвам

# 751
Да се оплача от боята на Лореал за кичури.. От известно време преминавам от медената гама в пепелно средно русо... Бях го постигнала почти успешно и то само с боя без пране на косата и обезцветители.. Но ми щукна да си направя малко кичури сама, гледах доста клипчета и не изглежда трудно.. Но какво се получи при мен - корените ми, които са естествено пепелно руси станаха с русички кичурчета, но дължините, които са дълго време боядисвани им се върна медения цвят... Направо полудях защо така се получи... И сега съм една прошарена, добре, че тонирах косата и малко се уеднакви...  Mr. Green
Та за тези, които искат експерименти като мен, да внимават с тази боя на Лореал... Тя е подходяща според мен само за натурални коси, но това не го пише никъде... Sick
Боята е тази:

# 752
Не знам какво има в кутията но ми се струва че това е блондор с четка за кичури. Ако има някакъв оцветител, е може би не толкова светъл, защото на картинката кичурите са показани тъмнички. Винаги когато съм ползвала блондор, съм ставала или оранжева, или жълта. След това си трябва матиране, за да се оправи цвета. Но все пак не съм ползвала и не знам какво има. Затова и предпочитам професионалните бои, защото не искам да се чудя колко процента ми е оксиданта в масовата и дали са го написали или са го спестили като ингормация.

# 753
Тъмни са на картинката, но основата е по-тъмна от моята коса... Имаше прахче, боя и оскидант, които се смесват... Но не миришеше силно на амоняк... Laughing
Абе с една дума - не става тази боя... Laughing

# 754
Тъмни са на картинката, но основата е по-тъмна от моята коса... Имаше прахче, боя и оскидант, които се смесват... Но не миришеше силно на амоняк... Laughing
Абе с една дума - не става тази боя... Laughing
Мисля, че прахчето е било обезцветител, наскоро коментирахме.....

# 755
[Мисля, че прахчето е било обезцветител, наскоро коментирахме.....

Най-вероятно е така, но какво обезцветява само не разбрах,като не можа да махне предната наслоена боя... Mr. Green newsm78
То явно толкова слаб го правят, щом не можа и моята светла коса да изсветли...

# 756
lunna pateka, слаб е явно. И сигурно ако действа, действа на небоядисвани коси само.... Naughty  Mr. Green Но пък на опаковката случайно са забелязали да го отбележат Crazy Crazy

# 757
Пробвай с маската с вит Ц,тя е за бутане на боята.Момичета,ще питам и тук,от коя маска за коса сте имали "уау" ефект при суха и изтощена коса? Искам да поръчам от Златна рибка нещо наистина ефикасно, което има резултат,а не просто замазва положението

# 758

Аз от скоро използвам тази на Лореал Pro fiber regenerate и съм доволна.Тя се използва в комбинация със серум от същата серия.

# 759
sunny:*kiss, наскоро гледах тази маска в едно козметично магазинче и се чудех дали да я взема (имам друга в момента и я оставих "за по-нататък" Laughing ). А защо се използва в комбинация със серума и той всъщност каква функция има по-точно? newsm78
А да питам, маската с вит. Ц "ще бутне" ли по-тъмните краища на косата ми (руса боя, лееко по-тъмна от останалата част от косата)?  Thinking Мога ли е да я нанеса само в краищата?

# 760

Ето и моя цвят след обезцветяване с блондор, наложи се тъй като бях омбре. Следващия месец ще се правя сама и бих искала да успея с боя да го докарам. Основата ми е 7-ца. Може ли предложения за боя която ще го направи горе долу същото. Иначе съм боядисана с 3 бои на алфапарт.

# 761
Трудна работа според мен. Доста е светло. Не знам какво да ти кажа. 12.11 или 12.1 с 12 оксидант? 7 мица естествена коса не е много тъмно, но това ми се струва доста светло. Със сигурност е матирано. Т.е. според мено освен изсветляване на корените ще трябва и да матираш дължини.

# 762
Нещо от този тип може би
Скрит текст:
Но то си е пак 12.11, както е казала brummmm Peace Много приятен цвят се е получил.

# 763
От омбре с какъв номер в корена постигна този цвят и в кой салон? Много е хубаво,аз също искам да разкарам тъмния дълбок корен,но ме е страх от глобално обезцветяване и май ще мина на вариант кичури Sad

# 764
От омбре с какъв номер в корена постигна този цвят и в кой салон? Много е хубаво,аз също искам да разкарам тъмния дълбок корен,но ме е страх от глобално обезцветяване и май ще мина на вариант кичури Sad
Ами беше си тъмно поне 6-ца корена и отделно моя корен беше израснал доста поне 2 месеца не бях ходила за поддръжка. В Надежда при приятелка ходя, салона няма име намира се на бул. Бели дунав. Ако имате фейсбук Olia Nikolova Hare Artist е страницата и.

Общи условия

Активация на акаунт