Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 898
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Down south
Вашата ситуация е най-стресираща.
Все си мисля, че поне до 30К ще стигнат  Peace

Когато ние бяхме изтеглени, аз не бях много информирана, да не кажа никак. Мислех си, че щом сме изтеглени, значи заминаваме,  но много ясно си спомням, че имаше указания да не се правят планове и продава собственост, докато не се вземат визи.

# 1 951
Тази нова форма беше искана да бъде попълнена и от нас седмица след като интервюто беше минато успешно. Вече почти две седмици след интервюто нямаме никаква информация от тях. Поне ако ни отказват да го правят по-бързо а не да ни държат в неведение седмици наред.

# 1 952
  • Down south
По-скоро проверките отнемат време. Нямате избор, освен да чакате.

# 1 953
Тази нова форма беше искана да бъде попълнена и от нас седмица след като интервюто беше минато успешно. Вече почти две седмици след интервюто нямаме никаква информация от тях. Поне ако ни отказват да го правят по-бързо а не да ни държат в неведение седмици наред.

Не можеш ли и тук да врътнеш някоя шмекерия? Не е като да не ти се отдава.

# 1 954
На някой налагало ли се е, да попълва ДС 5535 форма след успешно минато интервю? Вече цяла седмица паспортите не идват. Доколкото разбирам това е някаква нова форма ама не знаех, че и за зелените карти я дават за попълване.

Аз не разбирам как в два поредни дни пишете, че чакате първо една седмица, а сега се оказва  че една седмица след интервюто ви искат да попълните формата и от тогава чакате две седмици, демек общо 3.

Жалко е ако някой си прави забавление някакво тук, а ние се опитваме да бъдем полезни и си губим времето. Много се надявам случая с госпожата да не е такъв, много е детинско и незряло.

# 1 955
На някой налагало ли се е, да попълва ДС 5535 форма след успешно минато интервю? Вече цяла седмица паспортите не идват. Доколкото разбирам това е някаква нова форма ама не знаех, че и за зелените карти я дават за попълване.

Аз не разбирам как в два поредни дни пишете, че чакате първо една седмица, а сега се оказва  че една седмица след интервюто ви искат да попълните формата и от тогава чакате две седмици, демек общо 3.

Жалко е ако някой си прави забавление някакво тук, а ние се опитваме да бъдем полезни и си губим времето. Много се надявам случая с госпожата да не е такъв, много е детинско и незряло.

Паспортите ни казаха че трябва да си ги получим миналия петък (защото им трябвало два три работни дни за полагане на визите и получаването им през DHL) а вместо това този понеделник ни се обадиха тепърва да попълваме тази нова форма и вече общо почти две седмици от самото интервю си чакаме без резултат визите.

# 1 956
HarizanovaK,  в такъв случай дано по-бързичко се реши вашия случай, разбира се успешно! Ще чакаме да се похвалите с визи, успех!

# 1 957
HarizanovaK,  в такъв случай дано по-бързичко се реши вашия случай, разбира се успешно! Ще чакаме да се похвалите с визи, успех!
Благодаря Ви
Може би ще е полезно и на други които ще изпаднат в подобна ситуация в бъдеще но все пак да споделя, че ни беше казано че тази процедура не би трябвало да отнеме повече от 2-4 седмици. Не ни остава нищо друго освен да чакаме да видим дали ще си спазят сроковете, защото като гледам при някои отнема около седмица а при други отнемало доста повече от казаните ни максимум 4 седмици.

Общо взето май няма точно определено време в, което може да се очаква задължителен отговор.

# 1 958
  • Scotland
Ще почакате, ще видите! Каквото сте си надробили из социалните мрежи, това ще сърбате Grin
Ако историята ви е вярна, и сте спечелили с измама, няма как да ви съчуствам. Просто няма! В този живот всичко може да се постигне, но не на всяка цена! Измамите не са цена, която аз бих платила - дори за най-голямата си мечта! Съответно и не толерирам такива хора, които биха Neutral Face

# 1 959
  • Scotland
А ние вече си имаме и билети за UK Airplane и съвсем по-далечна ми стана мечтаната Америка Blue Heart Не остана до тегленето, нямам търпение да си споделяме. Дано има повече изтеглени от темичката Hearts

# 1 960
  • Scotland
reni1506, мисля, че до вашия номер ще се стигне, все пак Flowers Hibiscus

# 1 961
Силно се надявам да се стигне до нашия номер..и визите да стигнат.. и консулът да каже "да"..и да не ни оставят на допълнителни проверки..или пък ако ни оставят, то да приключи преди 30 септ... Simple Smile
Като цяло-докато не хванем в ръка паспорт с виза - няма радване.

# 1 962
  • Sunshine state
Джинкс, честито за билетите и попътен вятър! Hug Сестра ми и мъжът й живеят в Лондон от 3 години и много им харесва като цяло животът в UK. Само времето не им харесва, но няма как.
Подкрепям мнението на Джинкс относно спечелването с измама. От посолството не са глупави и четат форума Поне в all-a четат със сигурност.

# 1 963
  • Сф
Верно ли четат във форума? Какъв е смисълът, при положение, че те са източникът на информация?
А наистина доста малоумно, ако наистина си спечелил с измама, да се регистрираш с истинската ти фамилия във форума и да го раздухваш Joy

# 1 964
Не че нещо, ама Вие как решихте, че се е регистрирала с истинската си фамилия? Hands V

Общи условия

Активация на акаунт