Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 829
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Варна
Той ще се бъгне, 100%. И тук ще настане врява - не мога да проверя, какво става, ох Боже, показва ми грешен номер, а го въвеждам правилно... Grinning Wink

# 1 996
  • София
И утре ще има проверяващи в сайта.Ще има “сайта не ми зарежда и тн......"

# 1 997
  • Scotland
Хахахаха, историята познава всякакви случаи - проверяващи целогодишно, опитващи се да кандидатстват целогодишно, никога не знаещи нищо за лотарията, но пък им мечта голяма и т.н. Ама иначе няма за какво да си лафим тук в периодите на чакане и замиране на темата Wink

# 1 998
Аз съм от тези, които вместо да изчакат 2, 3 дни (или поне часа😁), ще въвеждат непрекъснато номерчето денонощно, докато не изпише нещо. Всяка година едно и също. Дори и след "Not been selected", пак проверявам още 10тина пъти 😁, за по-сигурно.
Пълен идиот съм в подобни моменти.

# 1 999
  • София, България
Аз смятам да проверя на 16-ти май вечерта за по-сигурно! На 15-ти май предполагам, че сайтът ще е супер претоварен от нетърпеливи хора, които искат да разберат по-скоро участта си. Аз обаче, като че ли малко ме е страх вече от резултата. Ще видим, живи и здрави да сме само!

# 2 000
  • Sunshine state
И аз бях от тези, на които им даваше някаква грешка първите дни и не можех да проверя. Пробвах се безбой пъти дневно от различни устройства. Сега се шегувам, че с няколко дни ми забавиха събирането на куфарите. JoyHug
Аз изчаквам малко и проверявам следващия ден, че първите часове е адски натоварен сайтът.

# 2 001
Здравейте,
сега с риск да ми се издразните , но тъй като пишеше след 1 май, днес се сетих и проверих и ми излезе,, че не съм от печелившите. Не ми пише грешка, а направо HAS NOT ....
Сега прочетох, че пишете резултати след 15 Май!
Това означава ли, че имам някакъв шанс ? Flushed

# 2 002
А ние вече си имаме и билети за UK Airplane и съвсем по-далечна ми стана мечтаната Америка Blue Heart Не остана до тегленето, нямам търпение да си споделяме. Дано има повече изтеглени от темичката Hearts

И ние така, изобщо не ни е до лотарията, скоро пътуваме за UK. Simple Smile))

# 2 003
Все по-нажежено ще става тук😊
🔥🔥🔥

# 2 004
Здравейте,
сега с риск да ми се издразните , но тъй като пишеше след 1 май, днес се сетих и проверих и ми излезе,, че не съм от печелившите. Не ми пише грешка, а направо HAS NOT ....
Да не сте кандидатствали миналата година и сега да си проверявате резултата от миналата година?! За да пише така, това са резултати, а тази година още нищо не е публикувано и няма как да проверите. Най вероятно, гледате миналогодишни си резултат...

# 2 005
Здравейте,
Да не сте кандидатствали миналата година и сега да си проверявате резултата от миналата година?! За да пише така, това са резултати, а тази година още нищо не е публикувано и няма как да проверите. Най вероятно, гледате миналогодишни си резултат...
Благодаря, точно това е станало !
Влязох с опцията забравен номер и явно системата е проверила миналогодишните резултати, логично като няма нови.
Пък аз хич и не погледнах, че номера започва с 2018...
Значи все още има някаква надежда, за трета година подаваме.
Късмет на всички ! Flowers Four Leaf Clover

# 2 006
Благодаря, точно това е станало !
Влязох с опцията забравен номер и явно системата е проверила миналогодишните резултати, логично като няма нови.
Пък аз хич и не погледнах, че номера започва с 2018...
Значи все още има някаква надежда, за трета година подаваме.
Късмет на всички ! Flowers Four Leaf Clover
А с забравен номер само си вкарваш данните, с които си се регистрирал и след това директно те пренасочва към резултатът, нали? Не ти праща номера на имейлът, с който си се регистрирал?

# 2 007
  • София
Напрежението е голямо 😂😂😂😂

# 2 008
  • Scotland
Ангеле, нали ти казах какво става Simple Smile Забрави ли? Когато си въведеш данните, не ти показва резултат, а ти генерира кода: 2019ХХХХХХХХХХХ в полето за проверка. Същото поле, в което щеше да го въведеш ако го имаше/помнеше Simple Smile

# 2 009
  • САЩ
Надявам се, че хората, които знаят за 1ви май (което беше оригиналната дата наистина), знаят и за проблема с подаването и че е трябвало да си подадат документите втори път, ако са подавали през първата седмица.
Защото 15 май стана, след като откриха проблема и казаха, че започват наново.

Общи условия

Активация на акаунт