Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 896
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 570
Важи за този, който евентуално ще бъде изтеглен и е необходимо средно образование.
Моля, поправете ме, ако греша, но за започване на работа, не се ли изисква средно образование?

Каква е връзката?

# 3 571

Въпросът ми беше за САЩ, а не за Бг, и е породен от чисто любопитство.
И там като тук поне high shcool dergee, за обикновена работа,
но предполагам да редиш кашони в wallmart може и без диплома.

# 3 572

Ами то и за САЩ много зависи. Ако е неквалифицирана работа май на много места не искат дипломи. Те на места докумнети, че имаш право да работиш не искат, камоли дипломи.
За нещо квалифицирано вече може и диплома за висше да искат или някой друг сертификат. Зависи от работата.

# 3 573

Ами то и за САЩ много зависи. Ако е неквалифицирана работа май на много места не искат дипломи. Те на места докумнети, че имаш право да работиш не искат, камоли дипломи.
За нещо квалифицирано вече може и диплома за висше да искат или някой друг сертификат. Зависи от работата.
Така е, искат license дори за козметичка, брокер на недвижими имоти, водопроводчик и пр., и доколкото си спомням, важат за определения щат.
Питам дали някой е чувал за работа без средно образование, но да, може би за нискоквалифицирана работа, няма да има това изискване.

# 3 574
  • Sunshine state
Да, на много места искат поне High School Diploma, но никога не са ми я искали реално, освен веднъж. Работа може да се намери дори без нея. Simple Smile

# 3 575
Не са ми искали диплома, освен SSN

# 3 576
Не само искат диплома , но и правят и бакграунд чек

# 3 577
  • София
 Попаднах на един сайт, който прави проверка на снимки, та според сайта 2 поредни години не съм качил подходяща снимка. Ако някои има смело сърце да го тества, и да изкаже мнение.
Скрит текст:

# 3 578
  • Варна
А защо е нужно да си пробвате снимките на някакви сайтове!? Сайта на лотарията е един, там по спомен имаше валидатор. Приеме ли я, другото е без значение.

# 3 579
  • София
Тази година ще си пусна старите снимки от 2017г.Кой каза,че са на късмет,кой???

# 3 580
Тази година ще си пусна старите снимки от 2017г.Кой каза,че са на късмет,кой???
Аз ще си пусна от 2018та, на десктопа ми е, чака си октомври. hahaha

# 3 581
  • София
А защо е нужно да си пробвате снимките на някакви сайтове!? Сайта на лотарията е един, там по спомен имаше валидатор. Приеме ли я, другото е без значение.
Валидатор няма, има фото тул. Две години подред се доверявах на фото-студиото, защото ползвах Google Chrome браузър а през него не успявах да отворя тула. Последната година реших да сменя фото-студиото, и опитах да отворя през Microsoft Edge браузър, е отворих фото тула а и снимката беше добра. Отваряйки миналогодишните снимки с фото тула, при настройване на главата в овалите, в долния край на снимката се появява дупка (gap).

# 3 582
Да попитам по-запознатите, наистина ли са приели закон или го имат като предложение, ако си бил нелегален повече от три години, след това дори и да сключиш брак не можеш да получиш зелена карта и гражданство съответно?

# 3 583
Да попитам по-запознатите, наистина ли са приели закон или го имат като предложение, ако си бил нелегален повече от три години, след това дори и да сключиш брак не можеш да получиш зелена карта и гражданство съответно?
Това звучи яко, Доналд Дъг не се шегува. Laughing

# 3 584

На мен ми изглежда напълно логично бракът да не се приема като перачница на грехове.
Не знам как е било до сега и дали има промяна в законите по имиграцията, но все си мисля, че от Нелагален да станеш Легален е адски трудно. И обикновено успех има когато успееш да докажеш, че нелегалното ти пребиваване е станало по независещи от теб обстоятелства, и че си се старал да се пребориш с тях. Т.е. нужно е да убедиш властите, че си лоялен и се стремиш да спазваш законите, въпреки лошото стечение на обстоятелствата.  А бракът нищо такова не доказва - той е изцяло въпрос на личен избор, както е и личен избор на американската ти половинка, пожелала да се бракува с нелегален (по презумпция наясно с причините за тоя статут).

Общи условия

Активация на акаунт