Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 938
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 120
Аз на моята снимка бях излезнала уникално зле, защото като отивахме към фотото ме валя дъжд. Но тъй като не ми пукаше особено не го взех много на вътре. И ето те пък " ме харесаха" и ме изтеглиха. Така че се убедих че снимките явно не са от такова значение. А може и грозната снимка да ми е била на късмет Simple Smile.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 20:24 от Чочита

# 121
Аз на моята снимка бях излезнала уникално зле, защото като отивахме към фотото ме валя дъжд. Но тъй като не ми пукаше особено не го взех много на вътре. И ето те пък " ме харесаха" и ме изтеглиха. Така че се убедих че снимките явно не са от такова значение. А може и грозната снимка да ми е била на късмет Simple Smile.

Въпросът не е дали ще изглеждаме добре (за себе си), а да отговаря на изискванията. Никой не го интересува как си излязал...
Въпреки всичко визите ми в паспорта са толкова ухилени, че все едно съм спечелила и от парична лотария и ЗК. Grinning

# 122
SmileyИ аз не мисля, че снимките са от такава важност. Моите всеки път са направени или на терасата или в коридора, заради белия фон отзад. И ето, че ни изтеглиха, а даже на въпросната с която ни избраха, съм все едно криминално проявена Stuck Out TongueSmiley Така че, не се втелявайте излишно, важно е снимките да отговарят на изискванията, а ако ви изтеглят, тогава се снимайте във фото вече...
П.С. Ама и тези фото студиа са такива кожодери, крайно време е вече навсякъде да се правят моментни снимки, както при вадене на лични карти... пффф

# 123
  • София
Момичета и момчета,пенсионерите с виза имат ли разрешение за престой по голямо от 6 м ?

# 124
Момичета и момчета,пенсионерите с виза имат ли разрешение за престой по голямо от 6 м ?

Предполагам под "виза" имаш предвид - туристическа...

Срокът на престой не зависи от статута на посетителя ("пенсионер"), а зависи от целта на посещението. В масовия случай, обаче разрешават 6 месеца. В последствие преди да изтече срокът докато посетителят е още в САЩ може да се поиска удължаване на престоя му - искането се аргументира защо човекът иска да остане по-дълго... (евентуално допълнително възникнала причина, или променени обстоятества по пръвоначалната причина.)

И двамата ми родители по отделно идваха за по 6 месеца и на място удължавахме престоя им за по още 6 месеца. (Причините - и на двамата им се наложи да минат през спешна мед. помощ заради кризи, което наложи промяна на плановете ни - т.е. отлагане за след оздравяването.)... В тая връзка, моят съвет е да имате мед. застраховка за чужбина за посетителите.

Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 09:24 от agitak

# 125
  • София
Благодаря за отговора agitak!
Чух за жена пенсионерка с тур.виза стояла 3г,гледала внуци,дали е вярно???

# 126

3 години ми изглежда нереално. ... освен да е просрочила на своя глава престоя, и да не мисли да посещава повече САЩ.
Освен това "гледане на внук" не е за препоръчване като официална причина за посещение. За американците гледането на деца е работа, а не развлечение като за турист.

# 127
  • В две мънички очи...
Хайде да ни е на късмет

# 128
Решили ли сте кога ще кандидатствате? Ще залагате ли на сантимент и суеверия? Simple Smile

# 129
  • offshore & overseas
Аз още не съм решила дали изобщо ще участвам/е, така че ще използвам почти целия срок, за да се поколебая и евентуално да направя снимките. И не от суеверие, ами просто от несериозност, сигурно ще пусна в последния ден (трябва да проверя кой е той).

# 130
Решили ли сте кога ще кандидатствате?
Когато отворят сайта, и съм готова със снимката.

# 131
  • Down south
Мпже, ако е останала нелегално след изтичане на визата, което ми се струва малко вероятно.
Престоя го дават на влизане, може да е 1-2 седмици до 6 месеца. После евентуално едно удължаване и това беше май.
Може би бабата има зелена карта от децата си.

# 132
  • София
Може ли да напишете какви са точните изисквания за снимките?

# 133
И аз пак ще се пробвам, за 16-та година.  Mr. Green Sunglasses

# 134
  • САЩ
Не се вталясвайте кой как изглежда на снимките, те няма да присъстват абсолютно никъде, само консула ще ги види, така че ако ще и като квазимодо да сте - няма грижи, стига да отговарят на изискванията. После за визата ще правите хартиени наново, ако ви изберат, те вече ще са ви по документите

Общи условия

Активация на акаунт