. Такива, които малко след като изгубват надежда, късметът им се усмихва. Отказите от J1 са били за хубаво.
Ще имате време да оправите документите...пък и с този хубав номер, направо ти завиждам, благородно.
Надявам се да пишеш във форума, за да знаем как вървят нещата при теб.
)
, но в същото време съвсем изневиделица. Аз съм писала за себе си, но пак ще пиша - в моя живот винаги нещата ми се случват много трудно, но се случват така, както искам. Никога от раз, никога лесно. Лотарията я чакам вече 6 години, не ме теглят. Ако никога не ме изтеглят ще знам, че е за добро. От друга страна ако ме изтеглят тази година, ще трябва да направя най-тежкия избор в живота си. Знам какво ще избера, де..но няма да е лесно. Нещата, които ме задържат тук се увеличават постоянно, което е нормално сякаш с напредване на годините. Гадното на неизтеглянето е, че част от една мечта умира по малко всяка година. Хубавото е, че на човек все по-малко му пука, обаче
НЕ знам на какъв принцип ги определят интервютата, но се надявам да е скоро 
Иначе ако минем интервюто, живот и здраве мъжа ми ще пробва да си намери работа от тук и може би това ще е определящото...
) и се опитах да оразмеря, но тези линкове от първата страница нещо не ми сработиха. И те ли са активни само по време на лотарията? Дайте някакъв линк, на който да се упражнявам, моля! Благодаря предварително! 

Препоръчани теми