Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 896
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 105
SND92, много се радвам на хора като теб Simple Smile. Такива, които малко след като изгубват надежда, късметът им се усмихва. Отказите от J1 са били за хубаво. Simple Smile Ще имате време да оправите документите...пък и с този хубав номер, направо ти завиждам, благородно. Simple Smile Надявам се да пишеш във форума, за да знаем как вървят нещата при теб.
Искрено ти пожелавам успешно интервю и успешна реализация в САЩ.
П.п. Личният ти живот се е стекъл почти като моя (затова и толкова се радвам за теб), единствено откази за J1 нямам и лотарията не ми се е усмихнала. Обаче всичко останало - все едно съм го писала аз (че и годините са еднакви Simple Smile )
Успех, приятелче Simple Smile

# 106
  • Scotland
Снимах едното дете за проба, на бял фон ( бял хладилник Simple Smile ) и се опитах да оразмеря, но тези линкове от първата страница нещо не ми сработиха. И те ли са активни само по време на лотарията? Дайте някакъв линк, на който да се упражнявам, моля! Благодаря предварително!

# 107
  • Scotland
SDN90, много хубава история. На всички, които познавам, спечелването им дойде в най-подходящ момент Simple Smile , но в същото време съвсем изневиделица.  Аз съм писала за себе си, но пак ще пиша - в моя живот винаги нещата ми се случват много трудно, но се случват така, както искам. Никога от раз, никога лесно. Лотарията я чакам вече 6 години, не ме теглят. Ако никога не ме изтеглят ще знам, че е за добро. От друга страна ако ме изтеглят тази година, ще трябва да направя най-тежкия избор в живота си. Знам какво ще избера, де..но няма да е лесно. Нещата, които ме задържат тук се увеличават постоянно, което е нормално сякаш с напредване на годините. Гадното на неизтеглянето е, че част от една мечта умира по малко всяка година. Хубавото е, че на човек все по-малко му пука, обаче Simple Smile

# 108
Здравей наборке и добре дошла във форума! До къде сте стигнали към днешна дата със заминаването и накъде сте се ориентирали?
Здравей.
Кейс номера ни е 9***. Надявам се да сме в декемврийския  бюлетин. Все още на никъде не сме се ориентирали. Тъй като областта в която се занимава съпруга ми е доста обширна. И изчакваме да вземем визите и после имаме до 6 месеца да се насочим.
Здравей и от мен, моя кейс номер е 5***, и аз се надявам да минем тази година, че това чакане доста изнервя. Rolling Eyes НЕ знам на какъв принцип ги определят интервютата, но се надявам да е скоро Blush
Иначе и ние не сме се насочили никъде конкретно, макар преди да съм живяла около 2 год в Чикаго, но ми се иска да някъде по на топличко Smiley Иначе ако минем интервюто, живот и здраве мъжа ми ще пробва да си намери работа от тук и може би това ще е определящото...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 19:47 от Inka13

# 109
Снимах едното дете за проба, на бял фон ( бял хладилник Simple Smile ) и се опитах да оразмеря, но тези линкове от първата страница нещо не ми сработиха. И те ли са активни само по време на лотарията? Дайте някакъв линк, на който да се упражнявам, моля! Благодаря предварително!
Честно да си кажа, ние се снимахме в коридора и с телефоните. После написах в гугъл за промяна на размера и пикселите и първата дето излезе с нея ги форматирахме. После пробвахме дали са годни с чека на посолството и това беше. Никога не сме се снимали на фото. Е, сега за официалните документи ще го направим Simple Smile
Не знам защо всички си мислят, че снимките са така важни.. според мен, това колкото лотария, толкова и не ссъвсем е.. Simple Smile
Иначе ще потърся програмката да ти пусна линка .. Успех Simple Smile

# 110
  • Scotland
Благодаря Simple Smile Успех на вас Flowers Hibiscus

# 111
  • offshore & overseas
Здравейте и честита ви нова кампания, последна или не!

SND92, аз не разбрах, какво означава „двоен шанс“? И двамата със съпруга ти ли бяхте изтеглени?

Jinxey, аз оразмерявам във Фотошоп и после проверявам с верифайъра. Трябваше няколко пъти да режа и преоразмерявам обаче.

И преди съм писала, инструкциите, които четем на сайта, не са за снимките за участие в лотарията, а за снимките за визи (вкл. и зк). Не знам защо не са направили ясно разграничение. Снимките за участие в лотарията просто трябва да са ясни, да са квадратни (5*5 инча), да са в пълен анфас някъде до раменете и общо взето това е. Естествено най-лесно е да се направят във фото, но не виждам причина да се дават пари, в нашия случай цеели 25 лв., за тоя, дето клати клоните на дърветата.

Мен преди 14 години ме изтеглиха със снимка, направена вкъщи, на бледо жълт фон. На същия фон снимах семейството миналата година и с-мата ги прие.

Иначе аз тази година още не съм решила дали ще пускам. Има време, ще го мисля.

# 112
Здравейте , само искам да попитам със снимките от миналата година може ли да се кандидатства пак ?

# 113
  • Варна
Миналата година като подавахме пишеше изрично, че снимките трябва да са актуални, не си спомням дали не пишеше и че не се приемат от минали години.Лично ние си направихме нови, макар всички освен детето да нямаме съществени промени във външния вид.И тази година ще си направим, но не знам дали във фото или ще се пробвам този път сама.

........
Здравей и от мен, моя кейс номер е 5***, и аз се надявам да минем тази година, че това чакане доста изнервя. Rolling Eyes НЕ знам на какъв принцип ги определят интервютата, но се надявам да е скоро Blush
......
Според мен като гледам виза бюлетина ще минете тази година.В момента излезе октомврийския и гледам, че ще минат номера до 4500/ в предния бяха до 2600/ и доколкото се ориентирам, това ще са номерата, които ще се явят през ноември.Така, че е възможно да минете до края на годината.
Ние чакаме дата за сестра ми, но тя е с номер 8*** .Мислехме, че ще мине до края на годината, но сега като гледам може и януари да отиде.Останах с впечатлението, че  други години по повече номера са минавали в рамките на един месец.

# 114
Миналата година като подавахме пишеше изрично, че снимките трябва да са актуални, не си спомням дали не пишеше и че не се приемат от минали години.Лично ние си направихме нови, макар всички освен детето да нямаме съществени промени във външния вид.И тази година ще си направим, но не знам дали във фото или ще се пробвам този път сама.

........
......
Според мен като гледам виза бюлетина ще минете тази година.В момента излезе октомврийския и гледам, че ще минат номера до 4500/ в предния бяха до 2600/ и доколкото се ориентирам, това ще са номерата, които ще се явят през ноември.Така, че е възможно да минете до края на годината.
Ние чакаме дата за сестра ми, но тя е с номер 8*** .Мислехме, че ще мине до края на годината, но сега като гледам може и януари да отиде.Останах с впечатлението, че  други години по повече номера са минавали в рамките на един месец.
Дано, че да си кажа честно това чакане и невидение за нещата ме убива Simple Smile
Не че и сме стегнали куфарите на 100%, ама друго си е поне да имаме жизите, ако дадат, и да решаваме ще ли се ходи или не .. Simple Smile

# 115
Привет. Може ли да ми кажете как да разбера датата си за интервю?

# 116
Привет. Може ли да ми кажете как да разбера датата си за интервю?

Първо ще получиш мейл на адреса който си оставила в дс160, а иначе на страницата където ти е статус чека и писмото, че са те изтеглили, трябва да зареди и дата за интервюто.
Мился, че е така... някой да ме коригира, ако бъркам Simple Smile
А кой ти е кейс номера, ако не е тайна?

# 117
  • София
Снимахме се дружно цялото семейство,взех снимките,по грозно на снимка не съм излизала.
Даже намаление във фотото имам....и те са ме съжалили Grin
Успех на всички.

# 118
Ние в къщи на бялата стена. Дребното излезе най-добре в 2те секунди, които стоя.

# 119
Снимахме се дружно цялото семейство,взех снимките,по грозно на снимка не съм излизала.
Даже намаление във фотото имам....и те са ме съжалили Grin
Успех на всички.

И ние така, ама без намалението 😂😂😂
Дано са ни на късмет грозноватите снимки 😆

Общи условия

Активация на акаунт