Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 304
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 135
Да, както и аз казах, снимката на мъжа ми, който е от изтеглените, е направена в къщи пред белия гардероб, с апарат тип сапунерка, демек снимката е малко бледичка, не е обработвана. Само я пипнах да я изрежа според изискванията.
Ние още си чакаме дата за интервю, обаче с този темп, може и на пролет да стигнем. Тази година обаче ще пускам за дъщерята, която е на 22 и много тъжно, но остава тук, ако ние заминем.

# 136
  • някъде
Ако снимката не отговаря на изискванията ще може ли да се приключи онлайн формуляра или ще изпише, че не е наред?

# 137
Аз се пошегувах за снимката. Разбира се, че не се втелясвам кой ще ме гледа и кой не. Предпочитам да си я направя във фото, с 5 лева няма да обеднея Simple Smile
Няма да разчитаме на суеверия за датата на подаването. Пускаме когато имаме възможност и толкова. За снимките избрахме да ги направим по-рано, защото не знаем дали ще имаме такава възможност по-късно.
Успех на всички ☺

# 138
Ако снимката не отговаря на изискванията ще може ли да се приключи онлайн формуляра или ще изпише, че не е наред?

Изписва, да, всъщност преди да подадеш има валидация.

# 139
  • София
Момичета,валидатора за снимки не ми работи,в моя комп ли е проблема или още не е активен?

# 140
Привет,

Ние ще пробваме за втори път. Миналата година не писах много в темата, но ви следя с интерес. Успех на всички  Hug

# 141
Привет,

Ние ще пробваме за втори път. Миналата година не писах много в темата, но ви следя с интерес. Успех на всички  Hug

Поздрави на всички
И аз така Ванибо
След седмица ставам натурализиран британски гражданин. Някой тук има ли наблюдение дали това може да е пречка?

P.s.Днес направих снимките във фотото и пак ме питат дали били като за виза, 😕. Дано да излязат на верификатора

# 142
  • САЩ
Не, каква пречка да е - за нуждите на лотарията гледат къде си родена, а не на коя държава си гражданин.

# 143
  • София
Аз от почти 4 години използвам една и съща снимка, но не ме изтеглят (и мъжът ми също е с една и съща) Joy.
Сега ще си направя нова във фотото обаче незнам, какви бяха точно изискванията. Предполагам, че като размер след това ще трябва сама да си я срежа?

# 144
Преди няколко години бях чела в една тема, че трябва всяка година снимката да е различна. Може би трябва да се провери това.... Аз се снимам всяка година наново, но вкъщи с фон стената.

# 145
  • Scotland
Момичета, сега като отключат формата за участие ще помагате със снимките :*

# 146
Не, каква пречка да е - за нуждите на лотарията гледат къде си родена, а не на коя държава си гражданин.

Благодаря за отговора
Аз съм запозната с това изискване, чудех се за до колко трябва да се доказва връзка със семейството след като очевидно моят основен дом е Англия и рядко посещавам вече България.
Не съм срещала подобен казус, затова ми стана интересно дали има подобни случаи
Колкото до снимките и на мен не ми се правят снимки всяка година, но в официалния сайт пише, че можеш да бъдеш дисквалифициран, ако не изпълниш услоеията. Ако се замислиш за 5 лева да се заядат с теб и да  ти бъде отказано, доста ще ме е яд!

# 147
  • Sunshine state

Благодаря за отговора
Аз съм запозната с това изискване, чудех се за до колко трябва да се доказва връзка със семейството след като очевидно моят основен дом е Англия и рядко посещавам вече България.
Не съм срещала подобен казус, затова ми стана интересно дали има подобни случаи
Колкото до снимките и на мен не ми се правят снимки всяка година, но в официалния сайт пише, че можеш да бъдеш дисквалифициран, ако не изпълниш услоеията. Ако се замислиш за 5 лева да се заядат с теб и да  ти бъде отказано, доста ще ме е яд!
За доказване на връзки със семейството и изобщо за родна страна до сега не бях чувала. Това е дори абсурдно.
Ти си родена в България и си кандидатстваш като българка.
За снимки аз не бих рискувала - нито е кой знае колко скъпо, нито отнема много време. Ако се снимаш във фото нищо не трябва да изрязваш, понеже имаше такъв въпрос. Друг е въпросът, че не разбирам защо възрастните трябва да имат снимки правени не по-късно от 6 месеца. За децата ок, но за останалите.. Все пак това са правила и трябва да се спазват.

# 148
  • Калифорния
Защо ще доказваш връзка със семейството? Ако имаш съпруг и деца под 21г. те имат право да дойдат с теб независимо дали живеете заедно и дали имате връзка. Никой друг от семейството ти няма да получи виза, дори и да сте сиамски близнаци Wink

# 149
Здравейте,
Аз попълних DS-260 още май месец тази година (пише ми, че е завършен за мен и съпругата ми) и сега чакам инструкции за документи, мед. прегледи и дати за интервю, т.е. за смяна на текста там където се проверява дали си изтеглен...Има ли шанс това описание да не се смени и така и да не получа дата за интервю и пр.?  Дано да нее много тъп въпроса ми...

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 17:45 от Stannn

Общи условия

Активация на акаунт