Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 305
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 150
  • Down south
Има ли шанс това описание да не се смени и така и да не получа дата за интервю и пр.?  Дано да нее много тъп въпроса ми...
Aко номера ти е 30К + май има. Има години, в които визите не са стигали за големите номера

# 151
  • Калифорния
Според мен, човекът пита дали може да е получил дата за интервю, но това да не се отрази на сайта и така да я пропусне. Мисля, че няма такава опасност, но ако номерът ти излезе в бюлетина, а нямаш дата, може да се обадиш в посолството за всеки случай.

# 152
  • София
Повтарям си въпроса,валидатора за снимки от 3.10. ли почва да работи?

# 153
  • Beyond the stars
Не, каква пречка да е - за нуждите на лотарията гледат къде си родена, а не на коя държава си гражданин.

Благодаря за отговора
Аз съм запозната с това изискване, чудех се за до колко трябва да се доказва връзка със семейството след като очевидно моят основен дом е Англия и рядко посещавам вече България.

Връзки със семейство и държава (работа, университет) се имат предвид, когато става въпрос например за J1 виза или за туристическа, защото там идеята е да се върнеш обратно. При зелената карта не е релевантно.  Peace Другият вариант за доказване на връзка със семейство е когато си се оженил за американски гражданин, ама тогава доказваш връзка само с него  Mr. Green

# 154
Има ли шанс това описание да не се смени и така и да не получа дата за интервю и пр.?  Дано да нее много тъп въпроса ми...
Aко номера ти е 30К + май има. Има години, в които визите не са стигали за големите номера
Благодаря много и така имам още няколко въпроса
...Номера ми е 18***, Значи всичко трябва да е ок и да чакам да се смени описанието може би до края на годината...? Simple Smile
Просто силно се надявам, че сме попълнили всичко коректно в DS-260... А ако решим да коригираме нещо в попълнатото това би ли ни забавило за дата на интервю и прочие...?

# 155
  • Калифорния
С номер 18*** е изключено да ви викнат до края на годината. Нашият е 6*** и ще бъде декември или евентуално януари. Вече са излезли номерата за ноември и са до 4500.

# 156
С номер 18*** е изключено да ви викнат до края на годината. Нашият е 6*** и ще бъде декември или евентуално януари. Вече са излезли номерата за ноември и са до 4500.
...Не не.. имам предвид, че към декември-януари ще ни се смени текста, и датата за интервю да е може би към началото на пролетта...(дано да нее по-късно Simple Smile ) Та въпроса ми е също дали ще е проблем ако коригирам нещо в DS-260 след като пише на мен и на жена ми, че е "Completed" ...И вероятно за сега нищо друго не мога да правя освен да чакам описанието да се смени..? Пиша така защото се притеснявам нещо да не съм объркал и дали има нещо друго което да направя освен това.. Grinning

# 157
  • Варна
...Не не.. имам предвид, че към декември-януари ще ни се смени текста, и датата за интервю да е може би към началото на пролетта...(дано да нее по-късно Simple Smile ) Та въпроса ми е също дали ще е проблем ако коригирам нещо в DS-260 след като пише на мен и на жена ми, че е "Completed" ...И вероятно за сега нищо друго не мога да правя освен да чакам описанието да се смени..? Пиша така защото се притеснявам нещо да не съм объркал и дали има нещо друго което да направя освен това.. Grinning
Аз мисля, че цялата страница се сменя като наближи да излиза датата на интервю и съответно на сменената страница излиза и датата с часа на интервюто.С вашия номер наистина може би ще е напролет.Доколкото знам страницата се сменя месец или два преди датата за интервюто.Напр. на сестра ми с номер 8*** още си стои същата страница и няма дата, ние също предполагаме че ще е на интервю може би януари.
Дали може да се коригира DS-260 - чела съм, че може да се пише на KCC, ако има нужда от някаква корекция.Т.е. те трябва да ти я отключат, за да може да се коригира нещо.

# 158
  • offshore & overseas
Повтарям си въпроса,валидатора за снимки от 3.10. ли почва да работи?
Според мен си работи целогодишно, защото с него се тестват снимки за всички визи, не само за ЗК (и в частност за лотарията). НО не съм го проверявала.

# 159
  • София
И аз така мислех ,но НЕ.
Ако някой е пробвал моля да сподели?

# 160
Здравейте на всички!

Тази година и аз ще подавам за трети път, но вече имам и бебенце. Той е на три месеца и трябва ли във формуляра да спомена, че имам дете или после, ако ме изберат ( дай боже! ), при попълването на ds?

Късмет на всички!

# 161
  • Down south
Разбира се, че трябва да го включиш във формата за участие, заедно със снимка и пр. В противен случай, ако те изтеглят ще бъдеш дисквалифицирана.

# 162
Здравейте на всички!

Тази година и аз ще подавам за трети път, но вече имам и бебенце. Той е на три месеца и трябва ли във формуляра да спомена, че имам дете или после, ако ме изберат ( дай боже! ), при попълването на ds?

Късмет на всички!
Задължително вписвате детето си при попълване на формуляра сега, когато подавате за лотарията. Ще стигнете до въпрос дали имате деца под 21г, отговаряте с да и ще трябва да прикачите снимка и на бебето. Ако не посочите дете, каквото и да е - заварено, доведено, природено, това е повод за дисквалификация.

# 163
  • Tам през Атлантическия океан
Не, каква пречка да е - за нуждите на лотарията гледат къде си родена, а не на коя държава си гражданин.

Хъм ,
мисля че се гледа какво гражданство си написал ?!
Аз съм родена в Русия имам бг гражданство , нямам руско Wink

# 164
Прочетете си хубаво инструкциите!

Общи условия

Активация на акаунт