Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 459
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 180
  • Scotland
Добре де, това снимката да е 600х600 пиксела достатъчно ли е? Там има някакви проценти, сантиметри, разстояния Grin

# 181
  • някъде
Преди време, като четох инструкциите за попълване на формуляра, помня че имаше определено време за попълване- ако не успеем да завършим преди да изтече времето какво ще стане? Или ако нещо прекъсне нета? Или снимката не може да се прикачи?

# 182
  • Scotland
Нищо няма да стане. Ще трябва наново да правиш всичко. Успешно регистриране е на лице само ако имаш код Simple Smile

# 183
  • някъде
Благодаря, Jinxey!

# 184
  • с трима мъже :)
Привет, момичета.
Отвориха ли сайта вече? Почнаха ли записванията? Някой оттук записа ли се вече?
Ние днес ще ходим да се снимаме.  Peace

# 185
  • Scotland
Да, Гала, вече върви записването. Аз съм се зарекла да се снимам у дома, но да видим как ще се справим със снимките. Photo Tool- ът от официалния сайт не работи при мен. Сваля ми нещо на компа, но ми изписва, че към него няма програма. В интернет пространството намерих разни варианти, на детето снимката направих 600х600, но не знам достатъчно ли е. Ще почакам някой да обясни като за олигофрени, или да даде сайт, защото досега всички писали казват, че е елементарно, но понякога не се замислят, че за тях може и да е, но за други да не е Bowtie

# 186
Оф, трябва да намеря време да се снимам тия дни...

# 187
  • София
Добър ден на всички. Направо не усетих как си измина годината, до скоро четях в предната тема и даже не знаех, че е станало време за нова такава Simple Smile По-късно днес ще пробвам за 8 път, макар че сме на кантар дали си заслужава... На всички пожелавам много късмет!

# 188
Отдавна не съм писала тука, но редовно чета. Току що пуснах aplication-а за 3та година с миналогодишната снимка, дано ми е на късмет. Миналите години доста печелиха със стари снимки и викам да не се харча (живея в чужбина и не ми се даваха 20€, ако ме изтеглят ще си правя нови, а и миналогодишната снимка си ми харесва и оптично няма никаква промяна).
Късмет на всички и по-бързо да идва 1ви май Simple Smile

# 189
  • Sunshine state
Вчера сестра ми и приятеля й се снимаха. Ще им пусна апликейшъните, когато имам време по- нататък. На всички пуснали пожелавам да им е на късмет! Simple Smile

# 190
  • София
И аз мисля през уикенда да ги строя моите пред бялата стена и да ги наснимам. Преди десетина години пусках, сега ще ми е за втори път. Късмет на всички Hug

# 191
Отдавна не съм писала тука, но редовно чета. Току що пуснах aplication-а за 3та година с миналогодишната снимка, дано ми е на късмет. Миналите години доста печелиха със стари снимки и викам да не се харча (живея в чужбина и не ми се даваха 20€, ако ме изтеглят ще си правя нови, а и миналогодишната снимка си ми харесва и оптично няма никаква промяна).
Късмет на всички и по-бързо да идва 1ви май Simple Smile
Не пишеше ли, че снимката трябва да е актуална ,6 м?

# 192
Не пишеше ли, че снимката трябва да е актуална ,6 м?

Да, това е официалната информация...но според мен повече важи за официалните документи, до сега не съм чула за никой дисквалифициран за участие с миналогодишна снимка, напротив даже има и доста спечелили...та затова си качих миналогодишната снимка пък каквото ще да става Simple Smile Мисля, че ако няма разлика във външния вид няма да има проблем, но те да ме изтеглят първо пък тогава ще докладвам Simple Smile

# 193
Помня, че миналата година имаше дискусия, че вече снимките трябва да са нови. Аз пусках със стара снимка поне 2 пъти. В момента имам снимки от миналата лотария и от Б2 визата, но ме е страх за една снимка да не плача после.
Някой друг пуснал със стара снимка тази година?

# 194
  • София
Някой друг пуснал със стара снимка тази година?

Най-вероятно аз довечера ще пусна с миналогодишните.

Общи условия

Активация на акаунт