Лотария "Зелена карта" 2019

• 344 959
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
Ако брака е сключен след като са я изтеглили - подгответе си доказателства за връзката, снимки, кореспонденция и други такива...

# 1 816
Здравейте искам да попитам нещо предстои ми попълване на документи за виза за САЩ
Трябва ли задължително фирма да ми подготви документите.....и също какъв е минимума който трябва да имам като банкова сметка

# 1 817
Мисля, че не е задължително фирма за документите, но е значително по-лесно май.
Колкото до сумата и там мисля, че няма нито долен, нито горен праг, дори не е задължително да представиш извлечение от банкова сметка, но си има отделна тема за туристическите визи, там пише доста неща, така че можеш да прочетеш.

# 1 818
[video][/viБлагодаря ще проверя

# 1 819
  • Варна
Щом ви се дават пари на фирма, ако сте от Варна мога да заработя някой лев. Grinning Wink Попълнете си сама формуляра, елементарно е. Не става ясно за какъв вид виза ще се 'борите', но за каквато и да е се съмнявам, че ще е нещо сложно.

# 1 820
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте искам да попитам нещо предстои ми попълване на документи за виза за САЩ
Трябва ли задължително фирма да ми подготви документите.....и също какъв е минимума който трябва да имам като банкова сметка
За туристическа ли?

# 1 821
Да за туристическа виза

# 1 822
  • 2860 км северно от Екватора
Да за туристическа виза
Това не е правилната тема, но ще ти отговоря. Може и без фирма да попълниш формуляра, не е нещо супер сложно. Няма задължителна сума която трябва да има имаш, но е желателно да покажеш, че има достатъчно средства за пътуването. Успех!

# 1 823
Ето че дойде и моя ред да се похваля тук. В понеделник на 16.04 беше и нашето интервю, всичко мина много лесно, бързо и успешно. Имаше въпрос дали се заклеваме че казваме истината, живели ли сме в чужбина, имаме ли друго дете, то си беше посочено в ДС 260. Питаха ни при кой отиваме и кога е завършил средно титуляра, демек мъж ми. След това човека каза това е и ни върна документите, като по погрешка ни върна и паспортите. Ние се спогледахме и аз попитах какво е решението, беше много приятен мъж на средна възраст, който веднага се усети и се извини, взе си отново паспортите и каза, че визите ни са одобрени. Все пак изчаках да видя на сайта на DHL че са пристигнали и тогава дойдох да разкажа. Утре може вече да си ги вземем, тъй като поръчахме до офиса им да е пратката. Ами това е, при нас всичко мина много бързо, макар да е пълно със студенти по това време, те си бяха по друго направление и на друго място. Сега с нетърпение очаквам следващото теглене, заради моята дъщеря. Късмет пожелавам на нея и на вас!

# 1 824
  • Scotland
Айде честито, r.i.angelova Flowers Hibiscus Бъдете живи, здрави и много късмет пожелавам в Америка Heart Exl
То съвсем наближи да излязат резултатите от тегленето Flowers Four Leaf Clover

# 1 825
  • Down south
@ r.i.angelova,
Освен да кажа, честито и успешно начинание, друго не остава!
Къде смятате да се установите?

Късмет на дъщеря ти, сестра ми и всички чакащи резултатите!

# 1 826
Jinxey, Daylily, благодаря ви!

Daylily, живи и здрави, ще идем към Вегас, такива са плановете.

# 1 827
Здравейте на всички,
Тъй като майка ми е "малко доста разсеяна" и решила да пусне документи за лотарията във фотото. И сега я питАм да си каже номера да следя нещата, тя казва: те във фотото знаят, ако има нещо ще ми звъннат. Някой пускал ли е от фотото, може ли да се вярва?

# 1 828
  • Down south
Как така във фотото. Кое фото Simple Smile
Там правят снимките, освен ако някъде фотографите не са заформили "фирма" за участие в лотарията?

След отварянето на сайта за проверка, би могла да провериш и без номер, това ако приемем,  че "фирмата" е попълнила и изпратила формата и за участие.

# 1 829
  • Sunshine state
Просто при проверка изберете вариантът за възстановява на номера (ще ви иска и-мейлът, с който сте се регистрирате) и това е. 😉

Общи условия

Активация на акаунт