Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 999
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 525
  • Down south
Daylily, прекалено много случайности на куп
Какви случайности виждаш ти, двама души, които познаваш и се познавт помежду си, са изтеглени от лотарията?

# 3 526
Много хора с b2 VIZA си бачкат, ама не е за всеки това. Първо трябва да си млад, второ да не ти пука, после да знаеш че нямаш право на  претенции и ако не ти платят, нямаш права. Здравно осигурява, забрави. Заболи те зъб си гейм оувър, т н и т.н.

# 3 527
  • ES
С туристическа виза е работила около година, върнала се е в България и си е купила жилище. После спечелват ЗК и семейно заминават.

# 3 528
  • ES
Daylily, прекалено много случайности на куп
Какви случайности виждаш ти, двама души, които познаваш и се познавт помежду си, са изтеглени от лотарията?
Тази, която е била там ѝ помогнала с визата, после я е подслонила, предполагам, че ѝ е помогнала и за работа. Прилича ми като подготовка. И после хоп спечелва ЗК. Може филма да е само в моята глава....

# 3 529
Здравейте
малко сме объркани със съпруга ми поради факта,че миналата седмица преди да изхвърлим номерцата за проверка на резултатите решихме да проверим за всеки случай отново дали някой от нас е спечелил. За голяма изненада се оказва , че съм изтеглена с номер 2 1ХХ.
Объркването ни идва от това, че през месец Май когато проверявахме дали сме спечелили ни показваше , че не сме сред печелившите а сега пък се оказва , че съм си била изтеглена но поради някаква причина през месец Май ми показваше точно обратното. Нещо страницата за проверка на резултатите се бъгва най-вероятно и на хора, които са спечелили им показва грешен резултат все едно не са изтеглени.
Може ли на интервюто ни да обясним , че сме реагирали късно с попълването да ДС формуляра поради това , че системата им  показваше грешен резултат?

# 3 530
  • Варна
На никой не му пука, кога сте си подали дс-а. Wink

П.П. Хайде сега всички да проверят още веднъж. Може и при тях да е имало...бъг. 😀

# 3 531
На никой не му пука, кога сте си подали дс-а. Wink

П.П. Хайде сега всички да проверят още веднъж. Може и при тях да е имало...бъг. 😀
Толкова се развълнувах, че  ми дава not valid information... Laughing

# 3 532
AstonishedАз пък вчера говорех с една позната спечелила ЗК преди 10 години , нейна приятелка пуснала заради нея и взела, че спечелила. Поговорихме си за живота там, не била особено доволна как всички били роби, било депресиращо особено в събърбите, никакви социални контакти, много разходи и повечето дори нямали пари да си купят билет да се приберат да си видят близките и т.н., както и да е такива съм ги слушал, но хора различни, но най ме срази като ми каза, че щом не са ни изтеглили от първия път и 10 години да пускаме няма да ни изтеглят.  Astonished

# 3 533
Scott пълни глупости:))) Хич не ми трябва информация от българи в САЩ. Грам не давам ухо на подобни измишльотини...

# 3 534
Scott пълни глупости:))) Хич не ми трябва информация от българи в САЩ. Грам не давам ухо на подобни измишльотини...
Най - ме издразни, че щом не сме изтеглени от първия път никога няма да ни изтеглят....гледах в точка поне 5 минути

# 3 535
Следвай твоите мечти и не се доверявай на всичко... Много се оплакват, но стоят... Имам съмнения, че в БГ ще им е много, много по-зле...
А това за изтеглянето - голяма смешка...
Аз ще си подавам докато може, пък каквото стане...

# 3 536
Моя мъж го изтеглиха от третия път, много хора си измислят разни конспирации и търсят по нашенски казано под вола теле. Аз казвах вече и пак повтарям - снимките на мъж ми са правени с фотоапарат с ниско качество, на фона на белия гардероб, а той е с намачкана тениска и снимката хич не е добра, но отговаря на изискванията де. Човека е на 47 години и със средно образование. А дъщеря ми дето е на 23, бакалавър, с езици, не я изтеглиха. Къде е логиката, а? За мене си е лотария и това е, но всеки може да вярва  в каквото иска.

# 3 537
  • Варна
Да, това за изтеглянето е тъпотия голяма, мен също от 3ти опит ме изтеглиха.
Иначе...миналата седмица бяхме малко на езерата рилски, да презаредим батериите в планината. На връщане минахме през София, писах в една група за споделено пътуване, че имам 2 места и едното от момичетата, които се качи е учела в САЩ. Набор 94, което в най-добрия случай ще значи, че е на 24. Имала е пълна стипендия /спорт, играела е футбол/ и е завършила там някакъв университет, забравих в кой щат. Студентския живот е бил супер, още повече като образованието е било така да се каже безплатно. Но каза, че е абсурдно да живее там, спомена също думата роб - роб на системата, на работата. Спомена и роботи. И, че винаги ще избере България. Simple Smile
Може би още е малка, не е видяла кой знае какво, може да е наивна. Не знам. Спомена, че може би ще отиде някъде в Европа /Франция/ за да работи нещо, да бъде с приятелката си и бла-бла, но винаги ще се върне тук. Ами някак много мило ми стана на мен...

И се извинявам за отклонението. Grinning Wink

# 3 538
Чудно ми е тези, които играят и се надяват да спечелят години наред, откъде могат да бъдат сигурни , че страницата за проверка на резултатите не им е показвала грешно в началото както на нас.
Трябва да измислят и друг по надежден начин за проверка. Кой ли знае колко народ си е мислел като нас през годините с едно или две проверявания , че не е изтеглен а всъщност пак страницата да е показвала грешно и хора да са били изтеглени без въобще и да разберат заради бъгове с показването на резултатите.

# 3 539
Малка е, и вероятно няма деца още. После може и да преосмисли.

Общи условия

Активация на акаунт