Лотария "Зелена карта" 2019

• 339 973
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София
Добавяме всичко наше.
ще пусна на кучето,като онзи прославил се спечелил пес.😉 зк.

# 3 721
Дойде най-приятното време - да си обсъждаме апликациите покрай лотарията. Hug
Да, Лъки, ти добавяш детето и той в негпвата го добавя отново. Двамата също се добавяте взаимно, ако имате брак. Grinning

Може да приимаме ако някой бъде изтеглен (надали), благодаря. До сега не съм ползвала домашни снимки дано се справя. Hug

# 3 722
  • Сф
Моята беше на 5-6 месеца едната година, логато я снимах. Легнала върху бял чаршаф. Бързо ми се получи. На страницата на лотарията имаше инструкции точно за бебета как да бъдат снимани.

# 3 723
Внимавайте с фото студията, със съпруга ми имаме подозрения, че именно заради тях имахме неуспешни опити. Ходили сме при различни студия и преди 2 години си прегледахме снимките, които са ни правили и видяхме, че не са точно по инструкциите. Решихме след това да си ги правим сами у дома и случайно или не, точно там ни изтеглиха със снимките , които ние си направихме.
Така, че имайте си предвид, че неуспех в лотарията може и да се дължи на фото студиото което използвате.

# 3 724
И ние бяхме изтеглени със снимки правени вкъщи.
Внимавайте с фото студията, със съпруга ми имаме подозрения, че именно заради тях имахме неуспешни опити. Ходили сме при различни студия и преди 2 години си прегледахме снимките, които са ни правили и видяхме, че не са точно по инструкциите. Решихме след това да си ги правим сами у дома и случайно или не, точно там ни изтеглиха със снимките , които ние си направихме.
Така, че имайте си предвид, че неуспех в лотарията може и да се дължи на фото студиото което използвате.

# 3 725
  • София, България
Ще ме накарате да се снимам вкъщи и аз за тази година. Grinning

# 3 726
  • Варна
Нали не мислиш сериозно, че това къде си се снимал оказва някакво влияние?
А Megipot-чето както разсъждава, имали неуспешни опити заради фотостудио, все едно, че шанса да те изтеглят е 97,3% и видиш ли, заради снимката не са избрани Grinning Grinning

# 3 727
А какво им е чак толкова на изискванията? Доколкото помня от миналата година, важно беше размерът на снимката и да се вижда хубаво лицето (без слънчеви очила). Не разбирам какво толкова може да те прецакат от фотостудиото.

# 3 728
  • Варна
Изискванията не са нищо особено, че във всяко едно фото да не могат да се справят, трябва да е 600х600 пиксела, да си без очила /диоптрични и слънчеви/, фона не знам си какъв да е и толкова.

Иначе днес се навършват 17 години от атентатите в САЩ. Тогава бях на 16, не се интересувах от такива неща и гледах по телевизията някак без точно да разбирам какво се случва и...направо не го приемах.
И междувременно някаква буря, която вече е от 4та степен се е насочила към източното крайбрежие, някой щати са в готовност за евакуация, брат ми и семейството му може да се наложи да палят на някъде, или по скоро жена му с децата, дано им се размине, не че ще е нещо необичайно за тях де, но не са приятни работи.

# 3 729
До сега всички фото студиа са правели 500х500 на нашите познати. Явно те прецакват нещата. Лошата работа. Ще ги накараме да рестартират албумите тази година. Що се отнася до урагана, насочил се е главно и само към NC

# 3 730
  • Sunshine state
И аз не вярвам снимките да са от такова голямо значение. Simple Smile

# 3 731
Ако снимките на отговарят на изискванията, не е ли това основание за дисквалификация? И всъщност кога разбира кандидат при евентуална дисквалификация? 🤔

# 3 732
Щом я приема програмата, няма проблем. Ама нали трябва да има виновни.

# 3 733
До сега всички фото студиа са правели 500х500 на нашите познати. Явно те прецакват нещата. Лошата работа. Ще ги накараме да рестартират албумите тази година. Що се отнася до урагана, насочил се е главно и само към NC
Във фотото правят по такива изисквания каквито вие им кажете. Казваш 600на 600 и такива снимки ти вадят.
Дано се размине бурята и няма човешки жертви.  Praynig

# 3 734
Във фото са им казвали само, снимка за ЗК. Уж знаят. Но винаги са ни пращали размери 500х500. Както и да е, тази година ще им припомним да вадят нови с този размер.
Дано няма разрушения големи след този ураган. Жертви, вярвам, няма да има. Рисковите райони се евакуират. Стихията идва от Бермудите. Миналата година беше по същото време но долу в Маями.

Общи условия

Активация на акаунт