Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 704
  • 694
  •   1
Отговори
# 345
Докторът е много добър и няма такова нещо при него! Не се притеснявайте!
[b[/b]
Момичета, здравейте. Искам да ви попитам как протича прегледа при д-р Иванов? Питам ви защото ми предстои такъв и съм притеснена, защото преди няколко месеца бях на преглед при друга докторка която така грубо ме натисна с ръце на корема, че след това имах много неприятни усещания. И съм притеснена дали и доктора процедира по такъв начин .

# 346
Докторът е много добър и няма такова нещо при него! Не се притеснявайте!
[b[/b]
Момичета, здравейте. Искам да ви попитам как протича прегледа при д-р Иванов? Питам ви защото ми предстои такъв и съм притеснена, защото преди няколко месеца бях на преглед при друга докторка която така грубо ме натисна с ръце на корема, че след това имах много неприятни усещания. И съм притеснена дали и доктора процедира по такъв начин .
Благодаря ви сърдечно. Успокоихте ме. ♥

# 347
Някой има ли номера на доктор Иванов ?
Ако може да ми пише на ЛС.
🙏🏻🙏🏻

# 348
Д-р Иванов е изключително внимателен. Никога не съм усетила дискомфорт при прегледите.

# 349
Благодаря от сърце , момичета♥
Бих искала да попитам от коя седмица започват записите на тонове ?

# 350
Благодаря от сърце , момичета♥
Бих искала да попитам от коя седмица започват записите на тонове ?

37ма при мен

# 351
Момичета,  бременна съм в 7 г.с  и искам ЖК  да ми е при доктор Иванов.
Колко по-рано трябва да се обадя и става ли по телефона на регистратура или направо с направлението на място трябва да отида?
Питам понеже знам, че часовете при него се заемат бързо, а много държа той да ми следи бременността.

# 352
Честито Hug
По спомен горе-долу за след две седмици има свободни часове. Обади се на регистратура да си запазиш час, а след записване на ЖК, сестрата ще ти дава час за следващия месец.

# 353
В момента по-скоро за след 3 седмици има часове. Записването за Жк обаче става само  в понеделник. Поне миналата година беше така. Предвид ранната седмица най-добре запишете сега един час за първи преглед, който ще дойде към 9-10гс и тъкмо за следващия преглед вече ще е удобно да се запишете за ЖК и ще се уговорите с Роси кой ден е удобно да стане.

# 354
Аз още по черногледо 😀 часове има след 4 седмици.
Също така в момента вече всичко е електронно и доколкото разбрах това води до това, че да не могат да се обслужва количеството пациенти като преди.
Мен лично ме записа на жк след 12та седмица и двата пъти.
Докторът няма да го има август, но не знам за колко време. Това също ще отложи прегледите във времето

# 355
Момичета, здравейте! Включвам се да изкажа моите впечатления от д-р Иванов. Искам да кажа, че това е най-слънчевия и позитивен лекар който съм срещала в България. Направо не мога да повярвам колко е внимателен и добър. Имах чувството, че сме стари приятели от преди 10 години и се виждаме сега. Много обстойно преглежда и следи всичко на високо ниво. Обръща внимание на детайлите  и не претупва както много други лекари в България . Благодаря и на вас за отговорите и споделеното мнение.
Искам да попитам сега как протича раждането при него нормално и с цезарово сечение ? Как беше възстановяването ви?

# 356
Момичета ,искам да попитам д-в Иванов от коя г.с започна да ви следи тоновете?

# 357
Следи силно казано. Имах тонове само на последните два прегледа. Значи някъде от 37 гс. Единия запис дори не го погледна, че бързаше. Основно Роси ги преглежда. Струва ми се, че не отдава голямо значение на тях. Очаквах и по-стриктно и често следене последните седмици, но единия от въпросните прегледи дори си го изпросих

# 358
Следи силно казано. Имах тонове само на последните два прегледа. Значи някъде от 37 гс. Единия запис дори не го погледна, че бързаше. Основно Роси ги преглежда. Струва ми се, че не отдава голямо значение на тях. Очаквах и по-стриктно и често следене последните седмици, но единия от въпросните прегледи дори си го изпросих
Благодаря ви сърдечно ♥ Мога ли да попитам как мина раждането при вас?

# 359
Аз на тонове ходех при лекарката, при която избрах да раждам. При д-р Иванов съм била на тонове може би два пъти. Но пък за мен, кръвотоците бяха от първостепенно значение.

Общи условия

Активация на акаунт