Здравейте, момичета. Има ли сред вас такива с първо секцио при др Иванов, но за второто да сте родили при друг? Имам едно раждане при него, сега съм отново бременна, но смятам да търся друг специалист, тъй като не бях особено очарована от него. Не знам проблем ли ще е, че другите лекари не оперират по Щарк.
Аз ще съм с пъво секцио при него. Може ли да споделите какво не ви хареса първия път?

От секициото нямам оплакване, слава богу. Тъй като съм с тромбофилия, не взе никакво отношение след раждането и работата беше на късмет. Ако не го бях питала, нищо нямаше да каже. Попитах го какво правим с терапията с Клексан след раждането и отговорът беше - слагаш една инжекция на другия ден и спираш. А доколкото съм запозната и след много изчетени неща, терапията се продължава минимум 2-3 седмици. Претупването на прегледите, както и лошите отзиви напоследък също взеха да ме отказват. Все още не съм взела крайно решение, но обмислям варианти.
Да и аз съм с тромбофилия и знам, че терапията не се спира. Моя втори вариант беше д-р Чалова. Ходя и при двамата към момента и тя наистина обръща повече внимание на всичко.

А при кой мислите да раждате?
За самата операция мисля Борислав Иванов за сега Simple Smile .