Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 72 151
  • 690
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Започвам да се следя при др Борислав Иванов, интересува ме за раждането.. да не ми каже после да избирам при кого да раждам, аз искам който ме следи, той да ме изроди.. стерува ми се доста зает лекар, което е нормално, но може би другият път няма и да ме помни :д

Аз се следях при него и родих при него и никога не ме е забравял😂 това нещо не се забравя така. Доста често го притеснявах и по WhatsApp.
П.п. аз съм страшно доволна от него, кой каквото ще да казва ❤

Секцио или нормално родихте? Ако е секцио чувала съм че оперира по метода “щарк” та се чудя дали да не избера секцио.

# 676
Цитат на: Radmina link=topic=995516.msg49583979#msg49583979 date=1744310348

[quote author=jansi 777 link=topic=995516.msg49582666#msg49582666 date=1744295023
Здравейте! Започвам да се следя при др Борислав Иванов, интересува ме за раждането.. да не ми каже после да избирам при кого да раждам, аз искам който ме следи, той да ме изроди.. стерува ми се доста зает лекар, което е нормално, но може би другият път няма и да ме помни :д

Аз се следях при него и родих при него и никога не ме е забравял😂 това нещо не се забравя така.

Секцио или нормално родихте? Ако е секцио чувала съм че оперира по метода “щарк” та се чудя дали да не избера секцио.
Секцио, класическо. Много бързо се възстанових .

# 677
Аз лично съм коментирала назад в темата, че при мен за съжаление не обърна. А именно затова се спрях на него понеже се носеше славата му в тази област. Въпреки че още от самото начало му обясних ситуацията при мен - втора ин витро бременност, предишни загуби, лош кръвоток при първата, втората и тя не почна цветущо. Всеки път питах изрично за кръвотока, но само чувах наред е. Никакво детайлно обяснение. А кръвотокът изобщо не беше добре през голямата част от бреюенността, защото се следих паралелно при софийски лекар, където много ясно се виждаше. За щастие той ми нагласяше терапията. В крайна сметка ходенето при д-р Иванов се превърна в стандартно ЖК за мен  и моментно успокоение, че всичко е наред до следващия преглед в Сф. Относно секциото се справи блестящо. Там не мога да отрека и съм много благодарна за реакцията и отношението. Но относно тромбофилии не го бих препоръчала.

Бихте ли споделили при кой лекар се следихте в София?

# 678
Здравейте, дали този телефонен номер на д-р Борислав Иванов е актуален 0892016257? В началото на годината бях при него на профилалтичен преглед и обсъждахме, че правя опити за бебе и се разбрахме при положителен тест да се свържа с него за час. Даде ми визитка с този номер, но от няколко дни се опитвам да се свържа без успех. Звънях на регистратурата на Медлайн, където обикновено си записвам час, но както и предполагах там казаха, че първият свободен час е края на август.

# 679
Пробвайте да му пишете на WhatsApp и когато го види ще ви отговори или ще ви се обади.

# 680
Здравейте, при всеки преглед ли по ЖК се доплаща 80лв.?

# 681
Здравейте, при всеки преглед ли по ЖК се доплаща 80лв.?

Да.

# 682
Здравейте, препоръчаха ми д-р Борислав Иванов за фетална морфология . Искам да попитам
доктора работи ли със здравна каса? Къде преглежда ?

# 683
Здравейте , освен за раждане, някой посещавал ли е доктор Иванов за други гинекологични проблеми ,като например кисти ,батолинити и т.н и  знаете ли той дали се занимава с това ?

# 684
Здравейте, момичета. Има ли сред вас такива с първо секцио при др Иванов, но за второто да сте родили при друг? Имам едно раждане при него, сега съм отново бременна, но смятам да търся друг специалист, тъй като не бях особено очарована от него. Не знам проблем ли ще е, че другите лекари не оперират по Щарк.

# 685
Здравейте, момичета. Има ли сред вас такива с първо секцио при др Иванов, но за второто да сте родили при друг? Имам едно раждане при него, сега съм отново бременна, но смятам да търся друг специалист, тъй като не бях особено очарована от него. Не знам проблем ли ще е, че другите лекари не оперират по Щарк.
Аз ще съм с пъво секцио при него. Може ли да споделите какво не ви хареса първия път?

# 686
Аз ще съм с пъво секцио при него. Може ли да споделите какво не ви хареса първия път?

От секициото нямам оплакване, слава богу. Тъй като съм с тромбофилия, не взе никакво отношение след раждането и работата беше на късмет. Ако не го бях питала, нищо нямаше да каже. Попитах го какво правим с терапията с Клексан след раждането и отговорът беше - слагаш една инжекция на другия ден и спираш. А доколкото съм запозната и след много изчетени неща, терапията се продължава минимум 2-3 седмици. Претупването на прегледите, както и лошите отзиви напоследък също взеха да ме отказват. Все още не съм взела крайно решение, но обмислям варианти.

# 687
Определено си потърси "своя" лекар. Поне опитай, че в рамките на града не е много розово положението.
Аз съм една от частично недоволните. Не можах да го усетя като моя лекар. Много ми беше симпатичен като отношение, но наистина много се претупваха прегледите и относно терапия изобщо не можех да разчитам. За щастие имах лекар в София, на който изцяло да се доверя за това. Просто ми се искаше да намеря всичко това тук. Реших да рискувам със секциото при него понеже не ми се раждаше в София. За щастие се справи много добре. Не бях лесен случай имаше доста усложнения и се измъчи с мен, но съм му изключително благодарна, че успях да разбера какво е да се възстановиш бързо и да не се гърчиш от болка седмици наред. Първото ми секцио доста ме травмира в това отношение. Дали методът даде отражение или първият ми лекар не се беше справил добре не мога да кажа понеже при мен имаше и други находки между двете бременности. За самото раждане нямам оплаквания. Да не се видяхме след това. Обади ми се малко по-късно по телефона за разлика от първия ми лекар, който ме посещаваше всеки ден, че дори и по два пъти.
На твое място не знам какво те посъветвам. И раждането и проследяването са много важни сами по себе си.  В краен случай не пречи да се извършат и от различни лекари.

# 688

От секициото нямам оплакване, слава богу. Тъй като съм с тромбофилия, не взе никакво отношение след раждането и работата беше на късмет. Ако не го бях питала, нищо нямаше да каже. Попитах го какво правим с терапията с Клексан след раждането и отговорът беше - слагаш една инжекция на другия ден и спираш. А доколкото съм запозната и след много изчетени неща, терапията се продължава минимум 2-3 седмици. Претупването на прегледите, както и лошите отзиви напоследък също взеха да ме отказват. Все още не съм взела крайно решение, но обмислям варианти.
Да и аз съм с тромбофилия и знам, че терапията не се спира. Моя втори вариант беше д-р Чалова. Ходя и при двамата към момента и тя наистина обръща повече внимание на всичко.

# 689

Да и аз съм с тромбофилия и знам, че терапията не се спира. Моя втори вариант беше д-р Чалова. Ходя и при двамата към момента и тя наистина обръща повече внимание на всичко.

А при кой мислите да раждате?

Общи условия

Активация на акаунт