Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 72 155
  • 690
  •   1
Отговори
# 660
Не се страхувам, отстоявам си границите, които вие нарушавате с тежките си думи и заяждания. Няма да коментирам повече, излишно е, лек ден.

# 661
Мили дами, няма майка, която да чуе за ужаса ви и да остане безразлична. Толкова за липсата на емпатия.
Много моля да се посмекчи малко тона и квалификациите.
От сърце се надявам да получи справедливо правно разрешение този казус. Да, темата има информативен характер и всеки може да прецени, предвид изложените мнения, какво да прави за себе си. Но животът не е бг мама и не всеки чете тук.

# 662
Изцяло подкрепям за конвейера.. През 1 минута брутално е, още не съм си вдигнала гащите! Не е сериозно!

# 663
Вижте по протоколите на медицината ,той е нарушил закона за здравето ,и ИАМН.много точно са си го написали, че това нарушение е административнонаказателно  ....другото което е ,че те(ИАМН) са констатирали ,че той не е специалист по фетална морфология .сега да уточня ,че ИАМН не е орган който може да съди ,ТЕ ВЗИМАТ ОТ ОШЕНИЕ САМО ПО КАЗУСИ ПО КОИТО ИМАТ ПРАВОМОЩИЯ,
затова са констатирали нарушение ,което им е в компетенцията .,друг е въпроса ЗА ОСТАНАЛАТА ЧАСТ от отговорността на това нарушение,А ИМЕННО как се е стигнало до това нарушение,че да не ни е пратил на специалист.Като е отбелязвал структури ФИКТИВНО, и е издал документ с невярна информация ,и не ни е информирал за състоянието на детето .тук вече е втори казус по който ИАМН няма правомощия ,мнението ще е на СЪДА

Абе, хора.
Никой не ви напада. Разбира се, че може да е допуснал сериозна грешка, може да не си е свършил работата, може всичко. Моите впечатления също бяха, че прегледите вървят като на конвейер малко, а и безгрешни хора няма. Но за момента не е ясно какво е станало. От сопване няма да стане по-ясно. Цитираният като нарушен текст от ЗЗ се отнася до достъпа до здравеопазване и от цялостния текст на извадката се разбира само това, че констатираното нарушение е ненасочване към специалист по образна диагностика. Това пише, това четем. Не е много добре, че всеки, който ви каже дори една дума, различна от "тоя е за съд", дори да е просто зададен въпрос, го обявявате за фен(?!) на доктора, по-полека...
[/quote]

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:09 от Да,да

# 664
Здравейте. Д-р Иванов работи ли все още по здравна каса и след коя седмица вече мога да се следя при него по здравна каса?

# 665
Да, работи. След 12та седмица, но прегледите се доплащат и извън касата.

# 666
Здравейте.Ориентировъчно колко доплащахте вие?
Има ли смисъл при него да давам направлението или ЖК да я водя при друг лекар?

# 667
Здравейте.Ориентировъчно колко доплащахте вие?
Има ли смисъл при него да давам направлението или ЖК да я водя при друг лекар?
80 лв. Според мен има мисъл, не съм се водила при друг.

# 668
А за това доплащане - дава ли се някакъв документ? Интересува ме дали ще може да ми се покрие от застраховател.

# 669
Разбира се, на касата задължително ти дават касов бон, може да си поискате и ф-ра.

# 670
Момичета, знаете ли кой е актуалният телефон за записване на час? Или да отида направо в медицинския център да се запиша? И ако искам да се водя при него на ЖК предварително ли трябва да кажа или направо отивам с направлението от личния лекар?

# 671
За час може да звъннете на регистратура.

# 672
Момичета, как протече при вас естественото раждането при Борислав Иванов?

# 673
Здравейте! Започвам да се следя при др Борислав Иванов, интересува ме за раждането.. да не ми каже после да избирам при кого да раждам, аз искам който ме следи, той да ме изроди.. стерува ми се доста зает лекар, което е нормално, но може би другият път няма и да ме помни :д

# 674
Здравейте! Започвам да се следя при др Борислав Иванов, интересува ме за раждането.. да не ми каже после да избирам при кого да раждам, аз искам който ме следи, той да ме изроди.. стерува ми се доста зает лекар, което е нормално, но може би другият път няма и да ме помни :д

Аз се следях при него и родих при него и никога не ме е забравял😂 това нещо не се забравя така. Доста често го притеснявах и по WhatsApp.
П.п. аз съм страшно доволна от него, кой каквото ще да казва ❤️

Общи условия

Активация на акаунт