Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 72 032
  • 690
  •   1
Отговори
# 645
Щом питам, значи не става ясно откъде и как е изрязано това нещо.
И няма нужда да бъдете група към потребителите тук въпреки афекта си.

# 646
Това ,,нещо,, е ДОКУМЕНТ и  е личен .Документ от който е изрязано само името ми .а Вие защо  се обиждате от недоволството ми към македончето ?вместо да се замислите какви ги върши .Аз ви предупреждавам да внимавате ,като ви предоставям информаця,нищо повече.Защото днес съм аз ,утре ще си ти, и тогава ще се сетиш за някои неща на ,които не си обърнала внимание  ,а си вярвала сляпо  
Щом питам, значи не става ясно откъде и как е изрязано това нещо.
И няма нужда да бъдете група към потребителите тук въпреки афекта си.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:26 от Да,да

# 647
  • Пловдив
Сега, аз не твърдя, че не е сбъркал, но в извадката пише просто, че нарушението се изразява в това, че не е насочил бременната към специалист по образна диагностика. Нищо повече.

# 648
Може би, че е дал хвърчащ лист, на който по шаблон е попълнено, че някакви костни структури на главата са окей, а явно не са и дамата го съди? Аз така го разбирам…

# 649
Най отдолу ,какво пише ? Нарушение по закона за здравето .това е нарушение по което се повдига административнонаказателно  производство.
Сега, аз не твърдя, че не е сбъркал, но в извадката пише просто, че нарушението се изразява в това, че не е насочил бременната към специалист по образна диагностика. Нищо повече.
[/quote]

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 20:18 от Да,да

# 650
Ами и аз нищо не твърдя, но ако дамата реално цели с писането си тук да предупреди някого, то не мисля, че това е начина.

# 651
Един да е вниканл в написаното .а колкото до хвърчащият лист ,това е лист от ,,феталната му морфология,, Абсолютен непрофесионализъм от негова страна .По тия критерии и аз мога да съм на неговия стол и да провеждам фетални морфологии .пожелавам ви приятна вечер ,опитах се да бъда полезна ,нека всеки сам си направи изводите от постовете ми .Бъдете здрави и ВНИМАВАЙТЕ
Може би, че е дал хвърчащ лист, на който по шаблон е попълнено, че някакви костни структури на главата са окей, а явно не са и дамата го съди? Аз така го разбирам…

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:53 от Да,да

# 652
А вие каква сте му? Адвокат ли? Някакъв върл фен, може би?! Недоумявам какво е това бездушие, което проявявате и защо зад думите ви се долавя известна нотка на ехидност?Вие какво искате от дамата, да ви качи тук цялата документация, за да убеди лично вас ли? Защото, понеже вие сте невярваща ли?
Ето такива "хора" като вас не заслужават труда, който си направихме с тази жена да ви предупредим.
Само,когато разберете, какво е сърцето на една майка да е "почернено", тогава ще спрете с нелепите си въпроси, които са лишени от всякаква емпатия.Прегръщайте си децата и благодарете на Бог, че не сте на наше място!
Ами и аз нищо не твърдя, но ако дамата реално цели с писането си тук да предупреди някого, то не мисля, че това е начина.

# 653
Вижте, нямате никакво право да ме обиждате и нападате по този начин. Опитах се единствено да обясня, че ако реално целите да предпазите някой от нещо, би било добре да оформите постовете си по друг начин, който носи информация. Толкова от мен в тази тема.

# 654
Вас никой не ви обиди, но вашата липса на емпатия, съчетана с нелепи въпроси и умисъл за критика дори, достатъчна горчилка остави в мен.
И даа, щом за вас не е достатъчно информативно това, което сме написали с другата майка, по-добре не коментирайте излишно и незадълбавайте в тема,която е и без това достатъчно болезнена.

Вижте, нямате никакво право да ме обиждате и нападате по този начин. Опитах се единствено да обясня, че ако реално целите да предпазите някой от нещо, би било добре да оформите постовете си по друг начин, който носи информация. Толкова от мен в тази тема.

# 655
Аз не видях липса на емпатия. Жената се опитваше да разбере повече, а вие ставате супер дефанзивни, щом някой ви попита за повече информация. Всички се опитваме да разберем какво реално се е случило, защото това са първите негативни впечатления, които чувам за него. Не казвам, че не греши, нито, че лъжете. Просто повечето от нас са доста изненадани от вашата информация. И щом не искате да получавате въпроси по темата и е болезнено за вас, тогава кажете в прав текст, че няма да отговаряте повече на никого.

# 656
Ето я другата фенка. Точно вие двете, подложихте думите ми под лупа.
Достатъчно надълго и нашироко ви разказах за моя случай. Не мисля, че е нужно да убеждавам вече някой. Всеки е свободен да си ходи, където реши. Молете се само Бог да не задоволи любопитството ви.
Хайде със здраве!
Аз не видях липса на емпатия. Жената се опитваше да разбере повече, а вие ставате супер дефанзивни, щом някой ви попита за повече информация. Всички се опитваме да разберем какво реално се е случило, защото това са първите негативни впечатления, които чувам за него. Не казвам, че не греши, нито, че лъжете. Просто повечето от нас са доста изненадани от вашата информация. И щом не искате да получавате въпроси по темата и е болезнено за вас, тогава кажете в прав текст, че няма да отговаряте повече на никого.

# 657
Много лично го вземате, мисля, че всеки нормален човек би трябвало да подлага думите на случаен човек в интернет, под съмнение. Не ви обвинявам, не е нужно да хвърляте клевети на всеки, който ви попита нещо. Бг мама не е мястото, където човек трябва да очаква, че всеки му се доверява безусловно. Всеки може да стои зад клавиатурата. Не ви обвинявам , казвам, че няма как да очаквате безвъзмездно доверие от непознати и да се обиждате, ако не го получите. Никой не ви напада Simple Smile

И не, не съм “любопитна”, не ме плашете с Бог, доста странно отношение и бих казала липса на емпатия.

# 658
  • Пловдив
Абе, хора.
Никой не ви напада. Разбира се, че може да е допуснал сериозна грешка, може да не си е свършил работата, може всичко. Моите впечатления също бяха, че прегледите вървят като на конвейер малко, а и безгрешни хора няма. Но за момента не е ясно какво е станало. От сопване няма да стане по-ясно. Цитираният като нарушен текст от ЗЗ се отнася до достъпа до здравеопазване и от цялостния текст на извадката се разбира само това, че констатираното нарушение е ненасочване към специалист по образна диагностика. Това пише, това четем. Не е много добре, че всеки, който ви каже дори една дума, различна от "тоя е за съд", дори да е просто зададен въпрос, го обявявате за фен(?!) на доктора, по-полека...

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:39 от Магдена

# 659
Бог може само да помага, не да ви навреди, така че не бива да се плашите от него. Да не сте гузна нещо, че се страхувате...?
То такива доволни ме изпратиха при този "доктор" и се проклинам, че ги послушах.
И пак казвам, никой не се опитвам да убеждавам. Най-малко вас и останалия фен отбор.
Много лично го вземате, мисля, че всеки нормален човек би трябвало да подлага думите на случаен човек в интернет, под съмнение. Не ви обвинявам, не е нужно да хвърляте клевети на всеки, който ви попита нещо. Бг мама не е мястото, където човек трябва да очаква, че всеки му се доверява безусловно. Всеки може да стои зад клавиатурата. Не ви обвинявам , казвам, че няма как да очаквате безвъзмездно доверие от непознати и да се обиждате, ако не го получите. Никой не ви напада Simple Smile

И не, не съм “любопитна”, не ме плашете с Бог, доста странно отношение и бих казала липса на емпатия.

Общи условия

Активация на акаунт