Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 72 377
  • 691
  •   1
Отговори
# 525
Прави, да, но ако първото секцио е било по стандартния метод (за тези, които са имали такова), го попитайте може ли да приложи Щарк.

# 526
Прави, да, но ако първото секцио е било по стандартния метод (за тези, които са имали такова), го попитайте може ли да приложи Щарк.

Да, може да приложи Щарк и в такива случаи.

# 527
Ние преди секциото не сме говори за метода, но бях чела че прави по Щарк. В епикризата ми обаче пишеше Пфаненщил. Така и забравих да го питам като бях на контролен, то и няма значение вече.

# 528
Кога я взимаме епикризата, ще й обърна внимание и ще питам.

# 529
Около 10 дни след раждането горе-долу беше.

# 530
Еее, то на 7-мия ще го видя, няма да съм я взела още, за да видя кво ще са написали 😟

# 531
Ще питате на регистратурата като ви изпишат, там ще ви кажат кога ще е готова.

# 532
То на епикризата не пише името на д-р Иванов, вие искате да пише метода на секциото. За такива неща се обръщате директно към доктора. Аз предварително попитах какво предстой, той ми обясни кратко, точно и ясно. След това ми обясни как да ставам след самото секцио(наложи се заради седалищно предлежание) и това е. Възстановяването беше изключително бързо, като на 2 ден помолих да ми спрат обезболяващите. А на всеки който се притеснява от белега -зависи от кожата и това, как е било зашито. При мен си личи, но това няма значение. Друго е важно, а именно майката и детето/децата да са добре и всички да се приберат живи и здрави вкъщи.

# 533
Докторът на всички обяснява какво предстои дори и да не питаш. Последният или предпоследният преглед поне 10мин. отдели да ми обясни какво да очаквам и какво предстои от стъпването в операционна до раздвижване вкл. Моето бебе също беше седалищно, въпреки че аз така или иначе си исках секцио. Въпросът е, че не спомена името на метода. Само си спомням, че  обясняваше как ще работи с ръце и как възстановяването е много по-бързо. Затова смятам, че е работил по Щарк.

# 534
Аз попитах прави ли Щарк и той подробно обясни разликата между двата метода и беше изненадан от въпроса ми, пита ме от къде го знам. Явно не са наясно повечето за този метод, но той си го прилага него.

# 535
Родих при доктора преди 15 дни,второ секцио за втори път правено при него,първия път беше преди 6 години и тогава нищо не каза по Щарк ли е не е ли но се възстанових много бързо(като изключим първото ставане с което буквално усетих как ми се наместват месата и ми причерня Grinning)
Този път ни събра 3 момичета в кабинета и обясни че прави секциото по метода Щарк, родих в 10 часа,в 14 вече не вдигнаха и то за мое учудване без онова усещане от първия път...просто станах и тръгнах 🙂
Доктора е чудесен,разбира си от работата и избралите го няма да останат недоволни♥️
Успех момичета😘

# 536
Здравейте, момичета! Знаете ли кога ще почива д-р Иванов?

# 537
Мисля, че каза че е до края на юли. После няма да го има.

# 538
Мисля, че каза че е до края на юли. После няма да го има.
Аз имам час за втората седмица на август.

# 539
А аз  имам дата и час  за планирано секцио средата на август.

Общи условия

Активация на акаунт