Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 487
  • 694
  •   1
Отговори
# 195
За по-бързо възстановяване от секцио можем да говорим само сравнено с доста тежко естествено раждане.

Два часа след като родих нормално вече бях на крак и обикалях коридорите, а 2 седмици след това вече тренирах активно. Не бих постигнала това с операция на корема, двете неща са несравними Simple Smile

Относно страховете на жената, която попита... Общо взето на магарето няма начин да не се справиш, ние жените проявяваме неподозирани сили в тези моменти.
Аз се справих перфектно на тренировките при Иванов. Въпреки това от адреналина и силните болки часове наред, когато дойде време за раждането забравих всички техники, правилно дишане, тренировки, години практики по йога изчезнаха от съзнанието ми. Просто правих най-доброто, на което бях способна в момента. И успях! Simple Smile
Стискам палци и кураж ❤️

# 196
Здравейте, дами! Някоя от вас взимала ли е болничен през цялата си бременност от д-р Борислав Иванов?

# 197
Здравейте, дами! Някоя от вас взимала ли е болничен през цялата си бременност от д-р Борислав Иванов?

Аз не съм взимала все още. Интересувала съм се и Росито (сестрата в кабинета) ми каза, че няма проблем във всеки един момент да ми даде болничен.

# 198
Аз родих на 11.10.2020.В болничен излязох на 1.04.2020 до края..Нямаше медицинска причина за излизането ми в болничен,просто така си пожелах и от страна на доктора  и на Роси нямаше проблем:)

# 199
Много ви благодаря за отговорите! Simple Smile

# 200
Здравейте!
Някой скоро раждал при д-р Иванов? Особено естествено раждане..Simple Smile Къде ви изражда той?
Предразполага ли в залата? За упойки разни ли е...И каквото се сетите би ми било от полза. С един исъщи екип ли работи или който е на смяна...?
Благодаря Ви предварително

# 201
Здравейте!
Някой скоро раждал при д-р Иванов? Особено естествено раждане..Simple Smile Къде ви изражда той?
Предразполага ли в залата? За упойки разни ли е...И каквото се сетите би ми било от полза. С един исъщи екип ли работи или който е на смяна...?
Доктора изражда в Селена. Там се избира само доктора,  а  екипа е който се падне. За упокойката решението е ваше, доктора само ще ви запознае и разясни каквото е необходимо. По мое мнение отношението му по време на раждане и като цяло е прекрасно - човечно и професионално. Няма да сгрешите, избирайки го. Успех ви желая,  лека бременност и раждане!

# 202
Много Ви благодаря!
А вие в Селена ли раждахте?И скоро? Иска ми се да чуя мнения за хигиена и отношение от скоро раждали там, но ще задач въпроса в съответната тема, да не спамя тук. Ще съм благодарна на всяка споделила впечатления скорошни. Мерси?
Здравейте!
Доктора изражда в Селена. Там се избира само доктора,  а  екипа е който се падне. За упокойката решението е ваше, доктора само ще ви запознае и разясни каквото е необходимо. По мое мнение отношението му по време на раждане и като цяло е прекрасно - човечно и професионално. Няма да сгрешите, избирайки го. Успех ви желая,  лека бременност и раждане!

# 203
Здравейте,  раждах в Селената, в началото на миналата година. Болницата е топ от към отношение, грижи и чистота. При втора бременност бих избрала отново същата болница.
Много Ви благодаря!
А вие в Селена ли раждахте?И скоро? Иска ми се да чуя мнения за хигиена и отношение от скоро раждали там, но ще задач въпроса в съответната тема, да не спамя тук. Ще съм благодарна на всяка споделила впечатления скорошни. Мерси?
Здравейте!

# 204
Здравейте! Родих нормално на 01.05. в Селена, при д-р Борислав Иванов. За болницата-много съм доволна от всичко-хигиената е на ниво, храната също, обслужващият персонал беше страшно любезен. Нямам никакви забележки откъм болницата. За доктора-страхотен Човек с главно Ч, след раждането ми звъня няколко пъти, за да провери как сме, въпреки че нямах нито 1 шев...а по време на раждането беше търпелив, внимателен и мил! За останалите от екипа-принципът е който се падне, а аз имах късмета да попадна на страхотна акушерка-Диана, много младо момиче, а в същото време толкова знаещо, мижещо, и мило!!! Упойка ми сложиха само веднъж, която ме държа около 2 часа, но 30-40 мин преди самото раждане, не ми сложиха нова доза, за да започна да усещам напъните. Самото раждане в родилна зала беше около 15 мин, а възстановяването - бързо, още на вечерта усещането ми бе все едно не съм раждала. В заключение - с 2 ръце препоръчвам д-р Иванов, толкова го заобичах..... болницата също е на ниво! Успех на всички, които все още чакат момента !

# 205
Здравейте, бих искала да ви попитам, какви документи са нужни за издаването на болничен? В момента съм в 4 месец и предпочитам да си взимам болнични до края на бременността, някой знае ли как стоят нещата с болничния, д-р Борислав Иванов ще даде ли за цялата бременност? И веднага ли се дава болничния или го взимаш след няколко дни? Благодаря! Simple Smile

# 206
Няма никакъв проблем за болничните, аз взимах от 5 месец. Не се изискват никакви документи. Роси ги издава, но мисля, че имаше някакви определени дни, в които го прави. Докторът  не се занимава с документация, на разположение за това винаги е Роси Simple Smile

# 207
Няма никакъв проблем за болничните, аз взимах от 5 месец. Не се изискват никакви документи. Роси ги издава, но мисля, че имаше някакви определени дни, в които го прави. Докторът  не се занимава с документация, на разположение за това винаги е Роси Simple Smile
Благодаря за отговора, а да попитам заплаща ли се за болничния, понеже чета, че някои майки са плащали за болничен при друг доктор по 100лв :/

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 13:12 от Dimi9

# 208
Благодаря за отговора, а да попитам заплаща ли се за болничния, понеже чета, че някои майки са плащали за болничен при друг доктор по 100лв :/

И аз взимам от 5м. някъде. Плаща се по 40 лв.
А на мамите споделили пресен опит от раждане при д-р Иванов- благодаря ви много!

# 209
Супер , благодаря! А да попитам изисква ли  амбулаторна карта ? И трябва ли да има печат от личната лекарка, понеже моята е само с номер :/. Веднага ли дава болничния или се взима след няколко дена?

Общи условия

Активация на акаунт