Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 498
  • 694
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Родих естествено на 17.01 при доктор Иванов. Тъй като съм миньон се страхувах да не ми каже "Няма да стане естествено, ще трябва секцио. " Но това не се случи. Изключителен лекар! Преносих една седмица и бях много пристеснена. С него обсъдихме вариантите за раждане, като ЦС беше последната ми опция, ако бебето не реши да се появи само. Той каза, че и за него това решение е правилно и уточнихме дата, до която, ако бебка не се роди, ще ме приемат в болницата за предизвикано раждане. Е, явно тя се стресна и след два дена реши, че е време 😁. Болките ми започнаха в 2 през нощта, изчаках до 4, защото не бяха през определен интервал от време, а малко хаотични. Обадих на на доктора и ми каза да тръгвам към болницата. По-късно разбрах, че не е бил в града, а на почивка и въпреки това дойде. Беше спокоен, усмихнат обясняваше всичко, което се случва. Държеше ме за ръката през цялото време и ме окуражаваше. Остана докато ме шиеха, за да се увери, че всичко е наред и ми даде съвети за по-бързо възстановяне. След това ми се обаждаше по телефона да ме пита как съм, даже ме посети в деня на изписването. За сравнение, момичето, с което бях в една стая, не почули такова внимание от своя лекар.
Относно болница "Селена" и условията там също съм много доволна. Имаха всичко, от което се нуждаех, идваха сутрин и вечер на визитация, постоянно ми мереха температурата, бяха оставили телефон, на който да звъня, ако имам нужда от нещо и винаги откликваха на повикванията ми. Помагаха ми със опитите за кърмене дори и през нощта. Беше чисто, всяка сутрин идваше жена да почисти, имаше меню, от което да избирам какво ще ям през деня.
С две ръце препоръчвам доктор Иванов! Уникален лекар и човек! Ако някой ден реша да имам второ дете, със сигурност ще избера пак него!

# 211
Здравейте, някой има ли телефонния номер на Роси?

# 212
Здравейте, някой скоро ходил ли е на платен преглед при др Борислав Иванов. И съответно колко ви взеха за преглед?

# 213
  • Бургас
Здравейте. Не съм от Пловдив и чета за д-р Иванов за фетална морфология, но не разбрах къде извършва прегледа. А ще се наложи тук да я направя. Благодаря предварително.

# 214
Здравейте. Не съм от Пловдив и чета за д-р Иванов за фетална морфология, но не разбрах къде извършва прегледа. А ще се наложи тук да я направя. Благодаря предварително.
извършва го в кабинета си в Медицински център 1

# 215
Здравейте, може ли някой да разкаже как минава преглед ФМ при д-р Иванов и с какви впечатления сте? Накрая получихте ли снимка или диск и заплащат ли се отделно? Като цяло колко струва прегледа? Благодаря предварително! Хубав ден!

# 216
Здравейте, някой скоро ходил ли е на платен преглед при др Борислав Иванов. И съответно колко ви взеха за преглед?

При него всички прегледи са платени. Поне аз не знам за друг. При д-р Б. Иванов си водя ЖК и всеки път прегледът е 60лв.

# 217

При него всички прегледи са платени. Поне аз не знам за друг. При д-р Б. Иванов си водя ЖК и всеки път прегледът е 60лв.
аз бях по ЗК и плащах 50 лв за апарата

# 218

Вчера бях, платих 70 лв.

# 219
Здравейте! Някой ходил ли е на 4Д при д-р Борислав Иванов? Доволни ли сте, колко време е прегледа и показва ли по-отблизо личицето на бебчо? Благодаря! Simple Smile

# 220
Здравейте! Някой ходил ли е на 4Д при д-р Борислав Иванов? Доволни ли сте, колко време е прегледа и показва ли по-отблизо личицето на бебчо? Благодаря! Simple Smile

Здравейте. Аз бях на 4д при него за фетална морфология в 19 г.с. Прегледа струва 120 лв.  Тогава не се виждаше хубаво лицето, но предполагам че следващата фетална морфология ще се вижда по-длбре

# 221
Здравейте. Някой прехвърлял ли се е от един АГ на д-р Иванов? Искам да попитам как става прехвърлянето?

# 222
Здравейте, има ли жени с успешен Вбак при д-р Иванов ?  Много моля за мнения . Благодаря ви !

# 223
Здравейте , момичета,
Може ли някой да ми даде тел. на сестра  Роси ? Имам тел.на др Иванов , но ми е необходим нейния, тъй като искам да се преместя за ЖК при тях,а съм в 30г.с. и имам въпроси  на които вероятно ще трябва тя да ми отговори.
Благодаря !

# 224
Здравейте , момичета,
Може ли някой да ми даде тел. на сестра  Роси ? Имам тел.на др Иванов , но ми е необходим нейния, тъй като искам да се преместя за ЖК при тях,а съм в 30г.с. и имам въпроси  на които вероятно ще трябва тя да ми отговори.
Благодаря !
Здравейте! Звъннете на регистратура и питайте, сигурно ще го имат. Всичко добро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт