Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 490
  • 694
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте , момичета,
Може ли някой да ми даде тел. на сестра  Роси ? Имам тел.на др Иванов , но ми е необходим нейния, тъй като искам да се преместя за ЖК при тях,а съм в 30г.с. и имам въпроси  на които вероятно ще трябва тя да ми отговори.
Благодаря !
Здравейте! Звъннете на регистратура и питайте, сигурно ще го имат. Всичко добро! Simple Smile
За съжаление от регистратура казаха, че не могат да ми дадат телефона и . Казаха,че ще и предадат ,че съм я търсила и би трябвало тя да ми се обади...
И все пак ако някой има телефона на сестра Роси,моля да го сподели. Благодаря ви !

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 16:10 от Vi11

# 226
Здравейте, момичета. Как става записване за ЖК при доктора? На регистратурата ли да попитам като запазвам час, или направо с него да говоря като ида на преглед след 12-та седмица. Тъй като съм след ин витро и репродуктивният специалист ми водеше прегледите.

# 227
Отива се рано сутрин в понеделник при сестрата с направлението. Но все пак е хубаво да се видите на преглед, за да прецениш дали искаш да се запишеш при него.

# 228
Бихте ли ми припомнили, че не помня от първата бременност, а дамите от регистратура не бяха много запознати-часът ми за БХС е за 14ч, няма значение че кръвта няма да е взета на гладно, нали?

# 229
Няма значение това. На мен ми взеха късно вечерта, но на друго място. Но ми се върти, че имаше някакво работно време за даване на кръв и може да се наложи на другия ден да се ходи. Пак уточнявам, че аз дадох кръв другаде. Просто това ми е останало като спомен, когато проучвах.

# 230
Бихте ли ми припомнили, че не помня от първата бременност, а дамите от регистратура не бяха много запознати-часът ми за БХС е за 14ч, няма значение че кръвта няма да е взета на гладно, нали?
Ще отидете на следващия ден в катедра Генетика в МУ и там ще ви вземат кръв. Поне преди д-р Иванов изпращаше там след като е направил замерванията на плода и ви дава една бланка. Катедрата работи в пациенти до 12:30.

# 231
Отива се рано сутрин в понеделник при сестрата с направлението. Но все пак е хубаво да се видите на преглед, за да прецениш дали искаш да се запишеш при него.

Това в кабинета в Медицински център 1 ли?

# 232
Да. Бях в петък на преглед и тя ме викна в понеделник сутрин. Записа ме и даде направления за изследвания. Имай предвид, че всички прегледи са платени и са по 70лв, а морфологиите по 140.
Ако изобщо не си ходила е хубаво да се видиш с доктора и да прецениш дали ти допада. Аз бях с големи очаквания и надежди понеже ми трябва добър лекар за стриктно проследяване, корекция на терапия и тн. До този момент не съм особено очарована от прегледите. Все още давам шанс. Да видим до кога.

# 233
Значи съвсем не са запознати..казаха, че кръв ще ми вземат в МЦ. А и вероятно от цената съм се заблудила. Доста завишени цени м/у другото, през 2017 правих морфологии при Троянчев и бяха по 80лв., а следящият ме взимаше 30лв за ехограф Simple Smile

# 234
Bling-a-ling, извини ме, но може ли да ми напишеш кое не ти допада? Ако искаш, на лични. Д-р Иванов беше един от лекарите, които следяха втората ми бременност. Аз съм с предразположеност към тромбофилия, първата ми бременност беше много проблемна, с втората бях на терапия, която ми беше назначена от лекарката, която ми направи инсеминацията.
Сега моя приятелка е бременна с второ дете (тя също е с тромбофилия) и й препоръчах Иванов. Препоръчвам го и на други приятелки, които са с проблеми, но ме е страх да не би да ги заблудя по някакъв начин. Аз самата никога не се доверявах само на един лекар. Мен ме следяха минимум двама в различните периоди на бременността, но за следенето на кръвотоците най- много разчитах на Иванов.

# 235
Да, и аз съм с тромбофилия, първа бременност след ин витро, един мисед и годинките ми напреднаха, та ми трябва доктор, който да следи и да ми обръща внимание.
В голямо колебание съм дали да е той, Троянчев или Чалова. И като че ли по-добри отзиви чета за Б.Иванов. И аз така мисля първо да се видим за преглед, но понякога няма толкова скоро часове, та се чудя ако ми хареса направо да се запиша и как става.
Да и аз бих искала да кажеш какво не ти допада и нека да е в групата, за да могат всички да прочетат и да им е полезно.
Благодаря за отговорите.

# 236
И аз бих се радвала да прочета. Много се колебаех при него или при д-р Халил да се запиша. В крайна сметка реших да ходя при Б.Иванов за морфологии и понякога(ако реша) на частно.
Малко оффтопик:
Напоследък си спомних лекарят, следящ първата ми бременност, практиката му е в Бургас. Та той винаги беше много сериозен, не говори излишни неща, вероятно за някои идва леко темерут, но пък аз бях много спокойна с него и знаех, че съм в добри ръце.
Отношенията м/у лекар и пациент са си особени и понякога колкото и добър да е специалистът, не се получава.

# 237
Прегледите за съжаление са със завишена нова цена явно от скоро, защото по спомен се цитираха суми от рода на 60-70 лв за първоначален преглед и 50 за ЖК. За БСХ доколкото знам се ходи в Генетиката. Аз отказах да го правя, но бяха тръгнали да ми дават листа с данните от прегледа, така че предполагам бяха с идеята да ме пратят там.
Както вече споменах бях тръгнала при него с големи надежди, които до този момент не се оправдават.
Скрит текст:
Гледам да не съдя прибързано и давам шанс до последно. Но вече имам три прегледа и не усещам особена промяна. В крайна сметка реших да запиша поне ЖК там. Така и така е проформа навсякъде поне да имам нормален преглед всеки път пък дори в крайна сметка да не реша да раждам при него.
Имам проблемни бременности, ин витро съм. Предишната бременност следих основно в Сф и при друг лекар тук, при който родих. Блазнеше ме идеята да не се налага да пътувам до столицата отново. А комбинацията за бонус ЖК и раждане при същия лекар изглеждаше още по-апетитна. Прочетох хубави отзиви за него и това, че следи жени с тромбофилии. Това, че бе в списъка от препоръчани лекар на софийския ми  лекар беше също с голяма тежест.
За съжаление още от първия преглед не бях очарована. Протече изключително бързо само с измерване на ембриончето, 4д снимки и тн. А мен ме вълнуваше основно как е кръвотокът. Разказах цялата си медицинска история, която не е особено кратка и лесна, но сякаш не усетих особен интерес. Втория преглед протече по същия начин. Отново не бе измерен кръвоток. Изследванията ми бяха погледнати много набързо. Чак на скрининга ми бе казано, че кръвотокът е добре, но така и не успях да видя кога го измери. Няколко дни по-късно при друг лекар се оказа, че изобщо не е ок. И не знам какво да си мисля. Радвам се, че междувременно записан по-ранен час при друг лекар, който ми назначи и коригира няколко пъти терапия. Който ми донесе някакво спокойствие, защото бременността отново тръгна проблемно. И ако трябваше да разчитам на такът тип кратки прегледи не знам.... Така и така се записа на ЖК ще дам още няколко пъти шанс. Надявам се с времето прегледите да се задълбочат и не особената ангажираност до този момент да е била заради ранните седмици. Макар че това изобщо не е оправдание, защото бременността е изключително трудно постигната и ценна.

# 238
Bling-a-ling, съжалявам, че така се получава. При мен всеки преглед беше едва ли не фетална морфология. Мереше всички кръвотоци, подхождаше с изключително внимание. Аз ходех веднъж на две седмици, даже ми се случи да отида по спешност, тъй като се уплаших, че ми изтичат водите. Прие ме веднага, дори ми каза, че е трябвало да му звънна на момента, независимо, че е било през нощта, и после няколко пъти ми повтори, че е на линия по всяко време. Когато му казах, че няма да раждам при него, не промени по никакъв начин нито отношението, нито начинът, по който провеждаше прегледите. Аз много държах да раждам в ОБ (избрах д-р Халил- уникален лекар и човек), но за кръвотоците, както вече писах, се доверявах на Иванов. Това беше през 2020г. Много съжалявам да прочета, че е настъпила такава промяна. Дано с времето нещата се подобрят.

# 239
Дано е нещо временно наистина и има промяна в бъдеще. Понесох голямо разочарование в доверени лекари последната година и е много тягостно да търся нови. И да се разочаровам на ново и от тях. Уж пътят трябва да в отъпкан, а всичко от нулата и отново предизвикателство в опитите да се доверя на някой. Добре, че все пак намерих лекар, с който се получи химията. Макар и далече, но като се налага ще пътувам. Без това от години го правя.

Общи условия

Активация на акаунт